Sweden Club اسمش روش هست ! مسابقه بین ماشینهای سوئدی هست و هیچ محدودیتی روی قدرت و کلاس و ... فقط ملیت ماشینها مد نظر هست ! ماشین شما هم 100% سوئدی هست ! هوش مصنوعی هم هیچگونه اشتباهی نکرده ! تقسیم بندی مسابقات همین هست !
ببینید شما چندین و چند مشکل از بازی گرفتی که نشون میده اصلاً نه توضیحات بازی رو میخونی و نه کمی راجع بهشون فکر میکنی و نه حتی در حین بازی بهشون توجه نمیکنی !
یکیش همین هست که الان گفتی Sweden Club هستش ! در event list روی هر ستون که میری نشوته چه نوع رقابتهای رو میبینی :
Testing
Amateur
Manufacturer
Semi pro
Professional
Speedway
Drag Race
Closed Course
Endurance
Championship
شما در ستون سوم که مربوط به سازندگان هست شرکت کردی که یا ملیت رو مد نظر قرار داده و یا شرکت و یا نوع ماشین ! و به هیچ چیز دیگه ای هم کاری نداره !
یکی دیگه از نکاتی که گفتی بلند نشدن خاک رو هوا بود و یا کنده شدن چمن که در صفحه قبل گفتم برای نمونه برو به پیست Sedona Raceway Park و ببین که هم خاک بلند میشه و هم چمن کنده میشه ! ( یعنی من متحیرم این اشکالها چیه کی میگیرید ! )
یکی دیگه از اشکالهایی که گرفتید متوقف شدن سریع توی چمنها هست که گفتم در خیلی از پیستها اینطوری نیست و مشخص بود که شما اصلاً تست نکردی ! برای مثال برو به پیست Mugello Autodromo ... و ببین که چمنها خاصیت سرعت گیری ندارن ! و بعد برو به پیست Sebring international Raceway و باز میبینی که همچین چیزی نیست و ...
یا در مورد چرایی بلند شدن صدای تماشاگرها در دهانه زیر گذرها ، و یا انحراف ماشین به سمت خاکی و یا به هوش مصنوعی برای پیشنهاد مسابقات ایراد گرفتی که گفتم سه نوع گزینه داره و ...
خب نگیر !! این همه سایت و مجله و منتقد و ... بازی رو نقد کردن نهایت به 2-3 مورد ایراد گرفتن !
میانگین امتیازات بازی بین 136 نقد 9.2 هست ! اونهم از هر سایتی که فکرش رو بکنی با هر سطح انتظاری و ...
اونوقت شما مدام داری ایرادهای بی مورد میگیری ، حتی بدون اینکه به خودت زحمت تحقیق بیشتر بدی و .. من ابله هم مدام دارم فقط ابهام زدایی میکنم ، به خیال اینکه از این رویه دست بر میداری ولی هر روز با یه موضوع جدید میای و ... باز همون آش و همون کاسه !!