Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اشکان جان ممنون از پاسختون و لینک ها ;)

اون لوگویی رو هم که گذاشتین میدونم چه کسی طراحی کردن واقعا زیباست :love:

پ ن :اگه یه چیزی طراحی کنیم چه جوری عکس رو از کنسول بکشیم بیرون حتما باید بریم Live ؟

آخرین ویرایش:
میشه از خود کنسول عکس وارد بازی کرد ؟؟؟؟؟؟
تو forza2 که نمی شد ولی هنوز در forza3 معلوم نیست چه تغییراتی این بخش نقاشی کرده.
پ ن :اگه یه چیزی طراحی کنیم چه جوری عکس رو از کنسول بکشیم بیرون حتما باید بریم Live ؟
بله فقط live می خواد چون باید عکس رو آپلود کنین.
برای عکس گرفتن باید توی گاراژ یا وسط بازی به قسمت photo mode برید و از زاویه ای که می خواید عکس بگیرد بعد اگر به لایو وصل باشید یک گزینه میاد که می تونید عکس رو آپلود کنید.
عکس ها در خود سایت forzamotorsport قسمت my photos & stats آپلود می شن که می شه از اونجا برداشت.

تو forza2 که نمی شد ولی هنوز در forza3 معلوم نیست چه تغییراتی این بخش نقاشی کرده.

توی E3 در چندین بخش ، ماشین هایی که توسط عکس های شخصی ، تزیین شده بودند رونمایی شدند. من دقیقا یادم هست که یکی عکس بچه اش را گذاشته بود.

یکی از بچه ها تو F2 ارم شبکه 3 رو در اورده بود :biggrin1: عجیب زیبا و دقیق. یکی از دوستان خارجکی هم لگوی halo 3 رو انداخته بود که اصلا.... wow :biggrin1:.

توی E3 در چندین بخش ، ماشین هایی که توسط عکس های شخصی ، تزیین شده بودند رونمایی شدند. من دقیقا یادم هست که یکی عکس بچه اش را گذاشته بود.
اونایی که توی e3 نشون دادن در واقع نقاشی/عکس های آماده ای بودن که قراره در بازی وجود داشته باشه و افراد می تونن ازشون استفاده کنن. تیم سازنده معلومه که می تونه عکس رو ماشینا بزاره ولی دلیل نداره که این اجازه به گیمر ها هم داده بشه تا عکس بگذارند. اصولاً امکان وارد کردن عکس یعنی تمامی زحمات کسانی که نقاشی می کنند رو از بین می بره بنابراین فکر نمی کنم در بازی باشه.

یکی از بچه ها تو F2 ارم شبکه 3 رو در اورده بود :biggrin1: عجیب زیبا و دقیق. یکی از دوستان خارجکی هم لگوی halo 3 رو انداخته بود که اصلا.... wow :biggrin1:.
فریدون جان اون لوگو رو روی tinypic آپ کرده بودم الان اکسپایرد شده اگه تونستم دوباره آپ میکنم البته اون مورتال رو که بالا گذاشتن من خودم کفم برید واقعا قشنگه حالا اگه تونستم 3-4تا توتریال میذارم که چه طور بشه بهتر کار کرد تو paint job ;)
پ ن : ببخشید نمایشش تو e3 رو کسی میتونه لینک بده (منظورم game play) نیستا;)

اونایی که توی e3 نشون دادن در واقع نقاشی/عکس های آماده ای بودن که قراره در بازی وجود داشته باشه و افراد می تونن ازشون استفاده کنن. تیم سازنده معلومه که می تونه عکس رو ماشینا بزاره ولی دلیل نداره که این اجازه به گیمر ها هم داده بشه تا عکس بگذارند. اصولاً امکان وارد کردن عکس یعنی تمامی زحمات کسانی که نقاشی می کنند رو از بین می بره بنابراین فکر نمی کنم در بازی باشه.
البته میشه اینطوری هم فکر کرد که اونا چند ماشین طراحی شده با عکس های خود کنسول بودند که به صورت Random تست شده بودند. در کل من خودم اعتقاد دارم ، شما خواهید توانست ماشین را هر طوری که می خواهید تزیین کنید.

تصاویر جدید از این بازی که مربوط به مسابقات Le Mans هست و به مناسبت شروع این مسابقات 24 ساعته در فرانسه منتشر شده. دو تا track اصلی مسابقات Le Mans و همچنن معروفترین ماشین های این مسابقه در Forza3 وجود خواهند داشت:

البته اینا اکثرش در حالت photomode هست.

مرسی آقا اشکان عجب کیفیتی داره خدا کنه زمانی که بازی میادش In-Game بازی هم همین جوری باشه و فقط وقتی عکس میگیرم اینجوری نباشه. ممنون

توی اون سایتی که آقا اشکان زحمت کشیده بودن و عکس گذاشته بودن Box Shot بازی این بود :
show-image.php
ولی تو سایت های دیگه اینها هم بودن :
forza3_title.jpg
forza3-full-2-d.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or