تو forza2 که نمی شد ولی هنوز در forza3 معلوم نیست چه تغییراتی این بخش نقاشی کرده.میشه از خود کنسول عکس وارد بازی کرد ؟؟؟؟؟؟
بله فقط live می خواد چون باید عکس رو آپلود کنین.پ ن :اگه یه چیزی طراحی کنیم چه جوری عکس رو از کنسول بکشیم بیرون حتما باید بریم Live ؟
اونایی که توی e3 نشون دادن در واقع نقاشی/عکس های آماده ای بودن که قراره در بازی وجود داشته باشه و افراد می تونن ازشون استفاده کنن. تیم سازنده معلومه که می تونه عکس رو ماشینا بزاره ولی دلیل نداره که این اجازه به گیمر ها هم داده بشه تا عکس بگذارند. اصولاً امکان وارد کردن عکس یعنی تمامی زحمات کسانی که نقاشی می کنند رو از بین می بره بنابراین فکر نمی کنم در بازی باشه.توی E3 در چندین بخش ، ماشین هایی که توسط عکس های شخصی ، تزیین شده بودند رونمایی شدند. من دقیقا یادم هست که یکی عکس بچه اش را گذاشته بود.
فریدون جان اون لوگو رو روی tinypic آپ کرده بودم الان اکسپایرد شده اگه تونستم دوباره آپ میکنم البته اون مورتال رو که بالا گذاشتن من خودم کفم برید واقعا قشنگه حالا اگه تونستم 3-4تا توتریال میذارم که چه طور بشه بهتر کار کرد تو paint jobیکی از بچه ها تو F2 ارم شبکه 3 رو در اورده بود :biggrin1: عجیب زیبا و دقیق. یکی از دوستان خارجکی هم لگوی halo 3 رو انداخته بود که اصلا.... wow :biggrin1:.
http://www.youtube.com/watch?v=vNRQgh05U8Iپ ن : ببخشید نمایشش تو e3 رو کسی میتونه لینک بده (منظورم game play) نیستا
شما کنفرانس splinter cell رو دادی
البته میشه اینطوری هم فکر کرد که اونا چند ماشین طراحی شده با عکس های خود کنسول بودند که به صورت Random تست شده بودند. در کل من خودم اعتقاد دارم ، شما خواهید توانست ماشین را هر طوری که می خواهید تزیین کنید.اونایی که توی e3 نشون دادن در واقع نقاشی/عکس های آماده ای بودن که قراره در بازی وجود داشته باشه و افراد می تونن ازشون استفاده کنن. تیم سازنده معلومه که می تونه عکس رو ماشینا بزاره ولی دلیل نداره که این اجازه به گیمر ها هم داده بشه تا عکس بگذارند. اصولاً امکان وارد کردن عکس یعنی تمامی زحمات کسانی که نقاشی می کنند رو از بین می بره بنابراین فکر نمی کنم در بازی باشه.
بعد از SC:C فورزاست، ادامه همینهشما کنفرانس splinter cell رو دادی
Part 7 of the full Microsoft Press Confence at E3, June 1. 2009 - Splinter Cell: Conviction is played on stage - Forza Motorsport 3 Trailer & live gameplay on stage