ولی تو اون نوشته ای که زیر عکسها بود نوشته بود real-time ـه... منم خودم شک دارم A.A در نسخه نهایی در همین حد باشه... آخه این دیگه خیلی A.A ـه :biggrin1: ... البته من یکی از فن های این بازی هستم، امیدوارم واقعاً حرفی که سازنده ها زدن درست باشه...البته این جور عکسها معمولآ با روتوش زیاد منتشر میشه. یعنی توی همین عکسها AA شاید 100% باشه و کلآ هیچ لبه ای توی عکسها مشاهده نمیشه که مطمئنآ توی بازی نهایی این طور نیست.
این real-time یعنی مثلآ طرف بازی میکرده و یه عکسی هم از بازیش گرفته که ما داریم اون عکس رو میبینیم ! ولی بعدش میتونه روی عکس تغییراتی بده مثل همین AA .ولی تو اون نوشته ای که زیر عکسها بود نوشته بود real-time ـه... منم خودم شک دارم A.A در نسخه نهایی در همین حد باشه... آخه این دیگه خیلی A.A ـه :biggrin1: ... البته من یکی از فن های این بازی هستم، امیدوارم واقعاً حرفی که سازنده ها زدن درست باشه...
البته آریا جان اینجا AA زیاد مطرح نیست، تصاویر تو این عکسا تو رزولوشن بالاتر رندر میشه و بعد به رزولوشن پایینتر Downscale میشه و باعث میشه لبه های ناصاف از بین بره.
عزیز خود من اون کار کرده بودم رو یک پژو 307 بودقسمت customize ـه Forza2 واقعاً عالی بود... تو همین سایت یکی از بچه ها آرم شبکه 3 رو در اورده بود... ولی من خودم زیاد باهاش کار نکردم... خیلی حوصله می خواد...
قسمت نقاشی ماشین و Aution (مزایده ماشین) در Forza 2 یکی از نوآوری های این بازی بود که فوق العاده جالب هست و این اختیار رو به شخص می ده تا هر شکلی رو دوست داره دربیاره رو ماشین که البته کار کردن باهاشم خیلی سخته و مثل یک نقاشی واقعی که باید وارد باشی در نقاشی، اینجا به دقت و قدرت طراحی قوی نیاز داره. تمام اون عکس هایی هم که دیده بودی مثل کاور 300 واقعی هستن و طرف ساخته بود نه اینکه عکس باشن.اگه یادتون باشه تو forza2 میگفتن برای طراحی ماشین خیلی آزادین که یک سری عکسهم اومد که نشون میداد با همون مربع و مثلث و ... یارو کاور شات فیلم 300 رو ساخته بود
نمیدونم آخر هم نفهمیدم واقعا صحت داشته یا از قبل آماده بوده از add-on های بازی تو live گرفتن
میشه از خود کنسول عکس وارد بازی کرد ؟؟؟؟؟؟