حالا اگه یکی به من بگهforza زاویه ی داخل اتاق ماشین دارد؟
... ولي فكر كنم Forza جاي خالي اين آپشن رو پر كرده ... خدا كنه !!
خشی جون من هم همین طور ولی forza cockpit نذارهدلم واسه زاويه يه فرمون تنگ شده ...... ولي فكر كنم Forza جاي خالي اين آپشن رو پر كرده ... خدا كنه !!
![]()

شما احتمالاً فقط Exhibition بازی کردی. برای بقیش باید همه Time Trial ها رو هم بازی کنی.چطور میشه از این بازی گیمر اسکور گرفت ؟
من تا الان همش 95 تا گرفتم ازش
در ضمن من از 70 ماشین 45 تاشو آزاد کردم از تو قسمت Arcade یعنی اونجا همش اول شدم بقیشو چطور باید آزاد کرد ؟
شما احتمالاً فقط Exhibition بازی کردی. برای بقیش باید همه Time Trial ها رو هم بازی کنی.

یکی لیست b.m.w این بازی رو بذاره {ممنون}![]()
سلام به تمام بازيخورها.................
من بالاخره فورزا رو بازي كردم.بايد بگم فوقالعاده بود.من اصلا زياد بازي نميكنم حداكثر روزي 30 دقيقه تا يك ساعت ولي وقتي پاي فورزا نشستم 6 ساعت تمام ميخكوب شده بودم و انقدر بازي كردم كه از حال رفتم..............
گيم پلي بي نظير.گرافيك عالي.صدا عالي.هيجان و ارزش بازي فوق العاده..........
در مورد گرافيك بايد بگم با تمام صحبتحهايي كه از بچه ها فهميدم كه از گرافيكش راضي نبودن من هم فقط موافق اينم كه اگر انتي اليزينگ بيشتر بود ديگه نونوار ميشد ولي بازم گرافيكش عاليه و من شيفته اين بازي شدم و با اين بازي از خريد 360 بسيار راضيم.........
من در كل امتياز 9.4 به اين بازي ميدم ....
((((((((((((((((((((((((((((فورزا بهترين باري ريسينگ )))))))))))))))))))))))))))))))))

دوستمون نظر شخصیش رو داد اشکال نداره کهاينو كه همه مي دونن عزيز ... از اولام مشخص بود![]()