Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
عزیز من این نمونه هایی که بچه ها گذاشتن هیچ کدام در بازی وجود نداره و تمام این شکل ها رو با همون ماه و ستاره و دایره و ... که شما می بینی کشیدن! پس برای چی داران 2 ساعته می گن که این عکس ها شاهکاره؟
من كه باورم نميشه يعني واقعا با اين ستاره دايره مربع اين شكل ها رو ميكشن باور نكردنيه من خودم هنوز امتحان نكردم .

يه چندتا عکس ديگه از بازی ، از رو lcd گرفتم..يکی از دوستان درخواست کرده بود..
6atfou8.jpg

برای ديدن عکس های بيشتر بريد به لينک های زير

http://i9.tinypic.com/4thoyfs.jpg

http://i13.tinypic.com/4zlhs1z.jpg

گیم پلی عالی _گرافیک خیلی خوب (AAقابل تحمل ولی منظره های اطراف میتونست بهتر باشه ایشالا سری بعد_چمن ها هم هنوز برای نسل قبل)_صدا خوب_من نمیدونم چرا بعضی ها gthd رو با این بازی مقایسه میکنن اخه بازی که نیومده و قرار نیست به صورت رسمی بیاد وفقط یه دمو برای دانلود چقدر چیز میشه ازش فهمید(چند تا مسیر داره امکانات بازی چقدر هست تعداد ماشین هاش چقدرودر برخورد ماشین ها با هم ماشین اسیب میبینه یا نه وگیم پلی که بعید میدونم به forza 2 برسه اره گرافیک ماشین ها به مدل واقعیش نزدیکتره ولیچقدر ازforza 2 بهتره (دم شیپیش) اینو باید از fan boy های ps3 سوال کرد که به این بازی تو نظر سنجی بالا نمره بالای هفت دادن (البته باید سوال کرد که چند تاشون موقعی که این نظر رو دادن بازی رو انجام دادن )پس بهتره هر وقت یک بازی کامل در این سبک (gt5) برایps3 اومد با این بازی مقایسه کنن البته حداقل یه یکسالی باید صبر کنن احتمالا در حالی که 360 دارهامیتونن هم forza 2 وهم pgr3 بازی کنن و منتظر pgr4بمونن (برتری 360 در تععد بازی تو این سبک) در اخر هر کس این بازی رو انجام نداده بهش پیشنهاد میکنم

یه چیزه جالب که من تو پیش نمای این بازی خوندم اینه که سازنده ها خیلی تعریف از صدای بازی می کردن که من تو گیم اسپات دیدم اگه یادم نرفته باشه بهش 7 دادن و خیلی تعجب کردم :eek:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز زیادی تند نرو
صد سال که سهله
1000 سال دیگه هم به گرد گران توریسمو نمیرسه
زیادی جو گرفتتت
360 داران فقط برن به همون گرز او وار دل خوش کنن که دیگه بازی توپی 360 نداره
be nazare man bikhod anjoman playstation ro nazashtan in ekhtelafe nazar beine 360 daran va ps3 daran besiar ziade ke monjar be monharef shodan asle matlab migarde

bache ha kesi az cameraye bazi khabar dare? zavie dakhele otagh dare ya na{dashboard-farman dande} beshe did? mamnoon

mer30:victory::clap::excited:

va khastam begam man to bazi levele 16 hastam!:biggrin1:

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.
بابا فارسی تایپ کن دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or