Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
من این بازی رو گرفتم خیلی در پیته اعصابمو خورد کرده
مخصوصا سر پیچ هاش کسی نمیدونه تو سرعت چطور باید سر پیچ ها بپیچیم من هر کاری می کنم ماشین به در دیوار می خوره

مخصوصا سر پیچ هاش کسی نمیدونه تو سرعت چطور باید سر پیچ ها بپیچیم من هر کاری می کنم ماشین به در دیوار می خوره
اولا که نمی تونی بازی کنی چرا میگی که در پیته ؟! فکر کنم تا حالا بازی ماشین Simulation بازی نکردی ! NFS بازی نمیکنی کنی که با سرعت 250 تا با Nitro یه دکمه بزنی تصویر کند بشه بعد یه پیچ 90 درجه رو بپیچی. با این صحبت های شما این بازی رو بزاری کنار خیلی بهتره ;)

فوتو فن زياد داره...
شما بايد قبل از رسيدن به پيچ اقدام کنيد نه اين که رسيدی به پيچ تو هم ترمز کنی.....
نزديکای پيچ سعی کن تند تند هی پاتو بزاری رو ترمزو برداری...البته نه هر پيچی...ولی اکثر
جاها بايد اينکارو کنی تا ماشين تعادلش بهم نخوره

اولا که نمی تونی بازی کنی چرا میگی که در پیته ؟! فکر کنم تا حالا بازی ماشین Simulation بازی نکردی ! NFS بازی نمیکنی کنی که با سرعت 250 تا با Nitro یه دکمه بزنی تصویر کند بشه بعد یه پیچ 90 درجه رو بپیچی. با این صحبت های شما این بازی رو بزاری کنار خیلی بهتره ;)
می دونستی خیلی بد حرف میزنی ;)

علی جون باید حتما یا ترمز بگیری یا دستت رو رو گاز برداری!!!!!!!!
من این کارو می کنم اما در جا می ره تو در و دیوار
فوتو فن زياد داره...
شما بايد قبل از رسيدن به پيچ اقدام کنيد نه اين که رسيدی به پيچ تو هم ترمز کنی.....
نزديکای پيچ سعی کن تند تند هی پاتو بزاری رو ترمزو برداری...البته نه هر پيچی...ولی اکثر
جاها بايد اينکارو کنی تا ماشين تعادلش بهم نخوره

ممنون یه تست می کنم ببینم چی میشه

این سیستم car painting ش چه چیز خفنیه. خودش یه دنیاییه حاظرم این بازی رو فقط به خاطر این قابلیتش بخرم.
بازی رو که گرفتم(بعد امتحانا) یه هفته ی اول یه paint خفن میکنم میذارم اینجا:biggrin1:. فقط یه چیزی:
مثلا یکی 1 هفته وقت گذاشته paint باحال کرده اگه ماشینشو بفروشه دوباره باید یه paint دیگه بکنه؟ یا میتونه از همون استفاده کنه؟
a563e267-8d97-49a3-a0a2-5c5981138d4.jpg67-8d97-49a3-a0a2-5c5981138d4.jpg

2e470cec-4252-4912-9658-a41608cf7f2.jpg

4kumult.jpg

4t6ztb5.jpg

4poh355.jpg

4p501s2.jpg

راست میگه دیگه. همه دارن از بازی تعریف و تمجید میکنن و عکس میذارن ونکات + و - بازی رو میگن اونوقت hostgoal جان اومده یه یکی دو ساعتی بازی کرده میگه در پیته.
خوب لا اقل از سبک simulation خوشت نیومده نگو بیا بازیش درپیته! بگو من از این بازی خوشم نیومد و از بازیهای ماشین تو سبک های دیگه بیشتر خوشم میاد. نیا بگو این چه بازیه مزخرفیه!
این شاید واسه پیچیدن بدردت بخوره:
Outbraking
The most risky and arguably the most dramatic way to pass is to outbrake a lead car in a corner. Traditionally the pass occurs on the inside; however, when combined with rapid deceleration and guessing the lead car's reactions, this technique can have the most DAMAGING results if not successful.
Approach the lead car on the inside edge when losing the distance into a turn. Watch for the lead car to begin braking for the corner and keep going! You must brake later and more aggressively if you want to beat him around the turn and come out on top.
There's also a downside, if you end up going too fast and run the turn wide, you will have a slower turn speed, and he has a chance to counter-pass you on the exit. (usually called crossover)

-------------------------------------
اینم چند تا عکس:
twin862.jpg

team.jpg

6c4rwuu.jpg

intothesunset.jpg

cb35e0e5-8d6f-4180-bd69-b9f58a665d3.jpg

5xhv294.jpg

charger2.jpg

به aa در این 2 عکس توجه کنید:
23293a4f15f44c76bcae4cehw2.jpg

c0b8cdaf3a2e4a6b84f8c85mz1.jpg

آخرین ویرایش:
نظرم عوض شد
خیلی بازیه توپیه ولی حیف که خیلی Gamerscore نمیده من از قسمت Arcade ده تا مدال طلا گرفتم ( یعنی همش اول شدم تو مسابقات :eek: ) ولی همش 10 تا گیمر اسکور داد نامرد :mad:
چطور میشه گیمرسکور بگیرم
می گم این paint چطوریه از کدوم منو باید برم ؟

آقا من هم اين گزينه ي paint car رو پيدا نميكنم
يعني فقط يكدونه هست كه نمومنه هاي پيشنهادي داره اينايي كه بچه ها گذاشتن هيچ كدومشون جزو نمونه ها نيست

آقا من هم اين گزينه ي paint car رو پيدا نميكنم
يعني فقط يكدونه هست كه نمومنه هاي پيشنهادي داره اينايي كه بچه ها گذاشتن هيچ كدومشون جزو نمونه ها نيست
عزیز من این نمونه هایی که بچه ها گذاشتن هیچ کدام در بازی وجود نداره و تمام این شکل ها رو با همون ماه و ستاره و دایره و ... که شما می بینی کشیدن! پس برای چی داران 2 ساعته می گن که این عکس ها شاهکاره؟

امیر جان اون عکسهای مربوط به هنرمندی رو ماشینها رو از کجا آوردی ؟!
راستی توی سایت Forza قسمت Auction ، منظور از CR چیه ؟ مایکروسافت پوینت که نیست ؟؟
یه چیز دیگه : توی همون عکس های امیر جان ( درباره نقاشی ها ) درباره گرافیک بازی خیلی اغراق نشده ؟ یعنی واقعا گرافیک در این حد هست ؟ ( مخصوصا Snoopy ) چون من هر چی دقت میکنهم Jaggies نمیبینم . :eek:

پ.ن : Rockstar جون . جون هر کی دوست داری پستتو ویرایش کن ! :((:((

بابا فرمونه ماشين كه خيلي توپه تازه اگه طبق اون فلش روي زمين برين كه ديگه مشكلي نيست من يادمه گرن تريسمو ادم دهنش صاف مي شد تا كنترلش بكنه هي دمو ديقه ماشين دوره خودش مي گشت اما با اين فلشه كه تويه فرزا هست همه چي حله;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or