اولا که نمی تونی بازی کنی چرا میگی که در پیته ؟! فکر کنم تا حالا بازی ماشین Simulation بازی نکردی ! NFS بازی نمیکنی کنی که با سرعت 250 تا با Nitro یه دکمه بزنی تصویر کند بشه بعد یه پیچ 90 درجه رو بپیچی. با این صحبت های شما این بازی رو بزاری کنار خیلی بهترهمن این بازی رو گرفتم خیلی در پیته اعصابمو خورد کرده
مخصوصا سر پیچ هاش کسی نمیدونه تو سرعت چطور باید سر پیچ ها بپیچیم من هر کاری می کنم ماشین به در دیوار می خوره

من این بازی رو گرفتم خیلی در پیته اعصابمو خورد کرده
مخصوصا سر پیچ هاش کسی نمیدونه تو سرعت چطور باید سر پیچ ها بپیچیم من هر کاری می کنم ماشین به در دیوار می خوره
می دونستی خیلی بد حرف میزنیاولا که نمی تونی بازی کنی چرا میگی که در پیته ؟! فکر کنم تا حالا بازی ماشین Simulation بازی نکردی ! NFS بازی نمیکنی کنی که با سرعت 250 تا با Nitro یه دکمه بزنی تصویر کند بشه بعد یه پیچ 90 درجه رو بپیچی. با این صحبت های شما این بازی رو بزاری کنار خیلی بهتره![]()

من این کارو می کنم اما در جا می ره تو در و دیوارعلی جون باید حتما یا ترمز بگیری یا دستت رو رو گاز برداری!!!!!!!!
فوتو فن زياد داره...
شما بايد قبل از رسيدن به پيچ اقدام کنيد نه اين که رسيدی به پيچ تو هم ترمز کنی.....
نزديکای پيچ سعی کن تند تند هی پاتو بزاری رو ترمزو برداری...البته نه هر پيچی...ولی اکثر
جاها بايد اينکارو کنی تا ماشين تعادلش بهم نخوره
اولا که نمی تونی بازی کنی چرا میگی که در پیته ؟! فکر کنم تا حالا بازی ماشین Simulation بازی نکردی ! NFS بازی نمیکنی کنی که با سرعت 250 تا با Nitro یه دکمه بزنی تصویر کند بشه بعد یه پیچ 90 درجه رو بپیچی. با این صحبت های شما این بازی رو بزاری کنار خیلی بهتره![]()
عزیز من این نمونه هایی که بچه ها گذاشتن هیچ کدام در بازی وجود نداره و تمام این شکل ها رو با همون ماه و ستاره و دایره و ... که شما می بینی کشیدن! پس برای چی داران 2 ساعته می گن که این عکس ها شاهکاره؟آقا من هم اين گزينه ي paint car رو پيدا نميكنم
يعني فقط يكدونه هست كه نمومنه هاي پيشنهادي داره اينايي كه بچه ها گذاشتن هيچ كدومشون جزو نمونه ها نيست