این بازی اعتیادآوره!
من در همون مراحل اولیهی بازی هستم و فعلا چسبیدم به یه ماشین ایتالیایی به نام
Lancia Delta مدل 1992!!
ماشین خیلی شاخیه!
آقا از اینا تو تهران پیدا نمیشه ما پرایدمون رو بدیم بخریم؟ :biggrin1:
سامان جون با سلام خدمت شما.
والا از این ماشین برات بگم که همون طور که شما گفتی این ماشین نه تنها در بازی FORZA شاخه، بلکه در دنیای واقعی هم شاخه. این ماشین جز یکی از بهترین ماشین های رالی در دوران خودش محسوب می شده. قدرت و Handling اون حرف نداره. حتما خودت دیدی چه صدای توپی داره تو بازی. من هم از اون خیلی خوشم اومد.
حالا که مجبور شدم این پست رو بزنم بهتره از فرصت استفاده کنم و یک سری توضیحات و البته نظر خودم را در مورد بازی بدهم.
اولین نکته که در بازی بسیار بسیار برای من جالب است وجود ماشین های پرقدرت یا ابر ماشین های دنیای واقعی در داخل بازی است، البته نه اون ماشین هایی که عموم شما می شناسید بلکه هیولاهایی همچون Supra Veildside که من اونو تو هیچ بازی ندیده بودم. این ماشین در حدود 1000 اسب قدرت داره و مدل واقعی اون حدود 370km تا می ره.
از این نوع ماشین ها خوشبختانه تو این بازی زیاده. رانندگی با ماشین های Lemans اون هم بسیار هیجان انگیزه.
- بزرگترین و به نظر من عجیب ترین قسمت بازی قسمتی است که شما می توانید ماشین را رنگ کنید، این قسمت شامل چندین برچسب و چندین Vinyl می باشد همین! حتما می گید چرا می گم بزرگ هااااا؟
من امروز تو اینترنت گشتم و عکس هایی از ماشین های اسپرت شده در FORZA دیدم که واقعا مبهوت شدم

باورتون نمیشه طرف با همین Vinyl ها آدم کشیده بود. واقعا چه آدمهای با سلیقه ای در دنیا پیدا می شه و البته با پشتکار فراوان در زیر چند نمونه را براتون میذارم.
این آخری رو برای KOJIMA یها گذاشتم
تمام این اشکال خارق العاده بودند، شما فرض کنید می خواهید با دایره و مستطیل و بقیه اشکال شکل ZELDA بکشید واقعا محشره و قابل تحسین. تمام این ها رو دیدید و اگر کف کردید حالا نفس ها تونو نگه دارید و اینو ببینید:
اگر خواستین می تونین به سایت youtube برین و چندین اموزش از این paint ها را ببینید.
خلاصه ما که خیلی لذت بردیم، حالا بگذریم. یکی از چیزهایی که تو هیچ بازی دیگری تا به حال دیده نشده این است که شما می توانید در LIVE ماشین خود را به دیگران هدیه دهید و یا اینکه ماشین ساخته شده توسط خودتان را مانند ماشین های بالا برای فروش به مزایده قرار دهید.
من فکر کنم این یارو که این ماشین آخری رو ساخته ماشینش به قیمت 99999999999 فروش بره تو LIVE
:cheesygri
البته شما در مزایده این امکان را هم دارید که ماشین خود را قفل کنید، با این کار دیگر کسانی که ماشین شما رو خریداری می کنند از اینکه شما چه کارهایی و چگونه روی ماشین انجام داده اید مطلع نمی شوند.
همین الان هم می توانید به این سایت بروید و ماشین های به مزایده گذاشته شده را ببینید:
http://forzamotorsport.net/auctions/
ولی حیف فعلا کپی خور ها از LIVE محروم شدن
- در مورد تیونینگ خودرو هم باید بگم که از نظر موتور شما برای هر یک از ماشین ها چندین گزینه برای انتخاب دارید(البته برای هر یک از قسمت ها مثل گیربکس، توربو و ...) از این نظر بد نیست چون لاقل مارک اون وسیله ای را که می خواهی روی ماشین استفاده کنی را می نویسه و برای من که به مارک ها حساس هستم خیلی خوبه اما تیونینگ بدنه!!!!
در این قسمت ضعیف کار شده چرا که برای مثال من چندین ماشین را که اومدم براشون سپر و یا بال بندازم با تعجب دیدم که فقط برای هر یک از اینها هر کدام یک دونه وجود داره، مثلا یکی برای سپر جلو، یکی برای بال و همین طور برای بقیه. اما این مسئله برای تمامی ماشین های اون صدق نمی کنه . مثلا شما دیگه قطعا برای ماشینی مثل NISSAN 350Z چندین نوع سپر با مارک های واقعی و متنوع دارید. خلاصه انگار حوصله نداشتن برای همه وقت صرف کنن.
- یک نکته ای هم که من به اون حساس هستم AI بازی های ماشینه. البته برای کسانی که بازی یک راس میذارن روی Easy و 10 کیلومتر با نفر دوم فاصله دارن زیاد مفهوم نیست. برای مثال همین طور که داری روی RacingLine حرکت می کنی یار کامپیوتر صرفا برای اینکه براش تعریف شده که از اونجا باید بپیچی راحت میاد میزنه بهت بعد تازه می فهمه که ای بابا یه ماشین اونجا بوده

خلاصه زیاد دلچسب نیست.
- در مورد گرافیک هم نظر من اینه. ببینید در این بازی واقعا گرافیک همه چی بالاست منظورم اینه که به هر چیزی که نگاه می کنی خیلی خوب و تر و تمیز طراحی شده و Textureها عالی هستند اما به نظر من طبیعی نیستن. یعنی اینکه دقیقا حس می کنی که داری یه بازی کامپیوتری انجام می دی، حس واقعی نداری. برای مثال در بازی PGR وقتی شما داری توی شهر حرکت می کنی بافت محیط و ماشین حس بهتری را به شما القا می کنه. البته این نظر منه.
- حالا می رسیم به صدای بازی. در کل صدا افتضاحه. مدام سایت سازنده اومد گفت ما رو صدا ها کار کردیم. همش این بود.
به طور کلی در این بازی کاملا مشهود است که برای تعدادی از این ماشین ها صدا رکورد شده و برا ی بقیه مثل اینکه فقط خواسته اند که تونه صدا رو تغییر بدن. برای مثال همین ماشین که آقا سامان مثال زدن صداش انقدر جذابه تو بازی که نگو، یا مثلا همون VIPER که من قبلا مثال زدم. در ضمن پیشنهاد می کنم که سریعا به قسمت صدا برین و صدای تایر ها را به یک سوم کاهش دهید، چون بدجوری صدای لاستیک هاش رو اعصابه.
راستی فکر کنم که باگ صوتی هم داره، برای مثال وقتی که من با فاصله زیاد جلوی بقیه در حال حرکت هستم یهو تونه صدای موتور برای چند لحظه تغییر می کنه، یهو زیاد میشه یهو کم می شه.
- در این بازی علاوه بر قسمت تقویت موتوری قسمتی هم برای TUNE کردن اون قرار داده شده. که در واقع برای حرفه ای هاست، چرا که شما می توانید به راحتی ضریب دنده و یا میزان ارتفاع کمک، تنظیمات مربوط به ترمز و یا حتی زاویه لاستیک ها و چندین کار دیگر را انجام دهید و مسلما این تغییرات روی قدرت ماشین شما عملکرد خوبی خواهد داشت.
- در مورد سیستم تصادف هم باید بگم که روی بدنه ماشین هنگام تصادف زیاد کار شده و جالب است اما به تازگی من با دیدن بازی Colin DiRT نظرم به کلی نسبت به سیستم تصادف در کل بازی های کامپیوتری عوض شد. بازی جدید کلین از این نظر بدون هیچ گونه بزرگ نمایی قوی ترین و زیباترین سیستم تصادفات تا به حال را به همراه دارد، البته وقتی این بازی هم اومد همگی به سراغ اون هم میرم. خلاصه تصادفات FORZA هم خوبه اما یک سری سوتی هایی داره مثلا با توجه با اینکه من خیلی بازی کردم و درجه Damage را هم در بالاترین حد قرار دادم از اول تا حالا یک بار نشد که لاستیک من از جا کنده بشه. بالاخره مگه ماشین رو باید به لاشه تبدیل کنی تا لاستیکش در بیاد:confused:. یا اینکه مثلا وقتی یک نفر از سمت راست به پهلو شما میخوره داخل اون شکلی که میزان خرابی ماشین رو نشون میده، سمت چپ رو هم همزمان خراب نشون میده در صورتی که واقعا چنین نیست و یا همان مسئله دیسک ترمز که من قبلا گفته بودم که خیلی زود قرمز میشه و مسائلی از این قبیل.
در آخر می خواهم از محمد جان(Metal Gear) هم به خاطر پست به جا و صادقانه شون تشکر کنم.
فعلا خداحافظ