sobhan2676
کاربر سایت
خیلی ممنون پس همون فورزا 4 رو میگیرم
خیلی ممنون الایت در حد اک با چند تا بازی گرفتم 660 تومن با برد جسپر lt3
خداییش خوب خریدی مبارکه
خیلی ممنون پس همون فورزا 4 رو میگیرم
خیلی ممنون الایت در حد اک با چند تا بازی گرفتم 660 تومن با برد جسپر lt3
خداییش خوب خریدی مبارکه
بستگی به حریفت داره. اگه ماشین لول بالاتر باشه ( نسبت به ماشین خودت) سخت تر میشه. جلوتر بری R1 ها همه VH ان.

من چندینبار از سیو دیگران خواستم استفاده کنم نشد سیو دیگرانو خراب میدونه بازی نمیتونه لود کنه البته از چندین سیو استفاده کردم نه یکی منم موندم چکار کنمیک جوان مردی میتونه به من سیو بازی شو بده لطفا
به خدا بد بخت شدم رفت سیو ام رو پاک کردم
تورو خدا
یا اینجا بده یا ایمیل کنه یا پ.خ
m.mskmajidseifi@gmail.com
آقا جان با Horizon میشه ( برنامه Horizon که برای کامپیوتر هست من بلدم )من چندینبار از سیو دیگران خواستم استفاده کنم نشد سیو دیگرانو خراب میدونه بازی نمیتونه لود کنه البته از چندین سیو استفاده کردم نه یکی منم موندم چکار کنمیک جوان مردی میتونه به من سیو بازی شو بده لطفا![]()
به خدا بد بخت شدم رفت سیو ام رو پاک کردم![]()
تورو خدا![]()
یا اینجا بده یا ایمیل کنه یا پ.خ

آقا جان با Horizon میشه ( برنامه Horizon که برای کامپیوتر هست من بلدم )
یکی بزاره لطفا تورو خداا![]()

میدونم میشه من خودم بلدم باهاش خیلی کار کردم با سیوهایه مختلف اما سیو fh گیر میده بازیش نمیتونه لود کنه بعد اینکه تبدیلش کردی به سیو دستگاهتآقا جان با Horizon میشه ( برنامه Horizon که برای کامپیوتر هست من بلدم )
یکی بزاره لطفا تورو خداا
---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------
یکی سیو بزاره کسی نیست؟؟؟؟
یعنی تو این دور و زمونه هیچ جوون مردی پیدا نمیشه؟؟
تورو خدا![]()
میدونم میشه من خودم بلدم باهاش خیلی کار کردم با سیوهایه مختلف اما سیو fh گیر میده بازیش نمیتونه لود کنه بعد اینکه تبدیلش کردی به سیو دستگاهت
سیو خوذم که مثل مال شما باطل شد این سیو واسه خارجیهاست که همه ماشینارو باز کردن مراحلشم همینطوراما اونا هم میگن سیو وقتی به پروفایل خودشون تبدیل میکنن دستگاه نمیتونه لود کنه یا خاموش میشه Download 4D5309C9.rar - zSHAREحالا شما یه لطفی بکن
سیو بازی ات رو بزار لطفا