دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم.نمیشه دنده رو دستی عوض کرد؟ و اینکه اگه خط راهنمای روی جاده رو برداریم دیگه دنده اتوماتیک سرپیج بر نمیگرده؟
من هنوز این نسخه رو بازی نکردم ولی تو تمام نسخه های قبلیش این امکانات تو اپشن می تونی انجام بدی از دنده دستی کردن تا فعال کردن ای بی اس کنترل کشش و چند الگو هم داره ک مثلا دنده با a x عوض بشه یا با .... .
راجب سوال بعدی من خودم تمام گزینه ها ب جز ای بی اس رو خاموش می کنم اونجوری زیاد بازی نکردم ببینم سر پیچ معکوس می کشه یا نه ولی اون خط راهنما بیشتر برای اینه که راهنماییت کنه ک تو مسیر پیست از کدوم قسمت ها حرکت کنی باضافه میزانی ک باید سرعت کم کنی مخصوصا سر پیچ های تند
تو فورزا دنده معکوس هم همیشه باید با ترمز بزنی معمولا برای پیچ های خیلی تند یا تو مسیر های سر بالایی کاربرد داره اگه مثل بازی های دیگه دنده معکوس بکشی موتور ماشین اسیب می بینه
منوال داره میتونین دستیش کنین چک کنین دقیق .دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم.نمیشه دنده رو دستی عوض کرد؟ و اینکه اگه خط راهنمای روی جاده رو برداریم دیگه دنده اتوماتیک سرپیج بر نمیگرده؟
این لیست ماشینایی هستش که به عنوان جایزه میده (فقط ترتیب دقیقی نداره بسته به نوع مسابقه س) :arrowd:دوستان کسی لیست ماشینایی که جایزه میده رو نداره ؟![]()
نخریم بعد جایزه بده![]()
اضافه نمیشه باید جدا بگیری ، 1600 پوینت ناقابل !دی ال سی Rally Expansion Pack کجا اضافه میشه؟![]()
چرا میشه ، برو تو Options >> Difficulty قسمت Shifting به حالت دلخواه تغییرش بده !دوستان من این بازی رو تازه شروع کردم.نمیشه دنده رو دستی عوض کرد؟ و اینکه اگه خط راهنمای روی جاده رو برداریم دیگه دنده اتوماتیک سرپیج بر نمیگرده؟
اضافه نمیشه باید جدا بگیری ، 1600 پوینت ناقابل !
بله میشه آفلاین 100% کرد. البته فقط برای مسابقات نیست و Collectible ها و PR Stunt ها رو هم شامل میشه.دوستان تو قسمت Stats بازی ، گذینه Game Progress که یه درصدی رو نشون میده میخواستم بدونم این برای مسابقات آفلاین بازی هستش ؟ یعنی تو حالت آفلاین میشه به ۱۰۰٪ رسوندش ؟
بدون گرفتن Collectible هم میشه 100% کردبله میشه آفلاین 100% کرد. البته فقط برای مسابقات نیست و Collectible ها و PR Stunt ها رو هم شامل میشه.

دوستان اگه ميشه لينك دانلود آهنگ main menu رو واسم بزاريد تا دانلودش كنم.ممنون ميشم.
مرسي عزيز ولي من لينك دانلودش رو ميخوام چون نه با PC و نه با موبایل دسترسي به گوگل ندارم هر چي رو ميارن غير از وب سايت گوگل!!لطفا لينك دانلودش رو قرار بديد.show me a sign - modestep