Forza Horizon

ولي خودمونيم بازي يه الگو برداري از BO paradise - NFS mostwanted & underground 2 و چاشني Forza ها و dirt و Grid ـه :d .

همه ي خوبي هاي بازي هاي ريسينگ خوب رو ريختن تو مخلوط كن اين اومده بيرون. كه واقعا شاهكار شده . اصن نميتونم جز اين بازي ديگه اي بازي كنم :d .
آهنگاشو دانلود كردم زدم تو ماشين اصن واويلاس همه دوست دارن.

برای گرفتن اون محبوبیت ها که باید به 1 برسونیش.. بهترین روش برای گرفتنش تپه های چمن و خاکی کنار اون توربین های باد هست که برین هی روش گاز بدین و دستی بگشین و از تپه ها بپرین تا 10 دقیقه ای محبوبیتتون به 1 برسه..

در ضمن این بازی فقط دو ماشین یکی اون نیسان GT و دیگیری هم آوانتادور .. خدا هستن..!

ولي خودمونيم بازي يه الگو برداري از BO paradise - NFS mostwanted & underground 2 و چاشني Forza ها و dirt و Grid ـه :d .

همه ي خوبي هاي بازي هاي ريسينگ خوب رو ريختن تو مخلوط كن اين اومده بيرون. كه واقعا شاهكار شده . اصن نميتونم جز اين بازي ديگه اي بازي كنم :d .
آهنگاشو دانلود كردم زدم تو ماشين اصن واويلاس همه دوست دارن.

لینک بده ما هم بگیریم

تا امشب بوگاتیو میخرم :دی
اونتادور هم انقدر اپگریدش کردم که تو هیچ مسابقه ای راش نمیدن :دی
فقط تو شهر با اونتادور میچرخم:دی
راستی من الان دستبند بنفش دارم میخوام طلایی بگیرم.دیگه طلایی اخرشه ؟
طلایی رو بگیرم مسابقه ی کینگ رام میدن:دی ؟

تا امشب بوگاتیو میخرم :دی
اونتادور هم انقدر اپگریدش کردم که تو هیچ مسابقه ای راش نمیدن :دی
فقط تو شهر با اونتادور میچرخم:دی
راستی من الان دستبند بنفش دارم میخوام طلایی بگیرم.دیگه طلایی اخرشه ؟
طلایی رو بگیرم مسابقه ی کینگ رام میدن:دی ؟
کی جرأت داره شمارو راه نده;)
ولی آره طلایی آخرشه و وقتی مسابقه آخرو با داریوش رفتی (که چقد هم مسابقه باحالیه) ثروتمندترین مرد روی زمین میشی و میتونی هر ماشینی بخوایی بخری:d

من با این بازی بیشتر از most wanted حال کردم ولی انصافا برخورد ماشینا با هم خنده داره انگار دوتا اسباب بازی خوردن بهم... :|
من اولین باره که فورزا بازی میکنم با توجه به اینکه بازیه dirt 2 رو بازی کردم کاملا این بازی رو تقیلید ازون بازی دیدم + لایسنس ماشینا ...
حالا نمیدونم آیا dirt شاید از این بازی تقلید کرده بوده...

بابا نا سلامتی فراری ها انحصاریه فورزاهه ها.یکی یه فراری شاخ بگه من بخرم برم صفا .

بیا پیش خودم:d>:d
ویرایش : لعنت به این ادیتور. باورم نمیشه این همه نوشتم همش پرید:((.کلی راجع به هر ماشین توضیح دادما.
دیگه حال ندارم دوباره بنویسم. کوتاه میگم.
اگه اولای بازی هستی که بی برو برگرد باید 458 رو بخری. بعدش من خودم 599XX رو گرفتم چون عاشق این ماشینم. هر چند که اخر بازی بهت میده. ولی سواریش جدا لذت بخشه. بعد اون بهت FXX رو پیشنهاد میدم که از نظر من بهترین گریپ رو تو کل ماشینها داره. پیچهارو با 270 تا برات همیچین میپیچه که خودت فشار جی رو احساس میکنی. هر چند تاپ اسپیدش کمه.
از نظر ریت هم که F50 GT بهترین ماشین بازی هست.
پ.ن: اگه عشق فراری هستی هر کدومو که خودت دوست داری بخر.چون واقعا ازشون لذت میبری. من خودم خیلی وقته دارم با 599XX رانندگی میکنم و ازش سیر نمیشم. تا یه ماشین جدید هم بهم میده و میرم برا تستش دوباره سوییچ میکنم رو 599XX.
پ.ن2: چای خالیه برلینتا واقعا احساس میشه:((
پ.ن3: لعنتی دوباره به ادیتور :|

آخرین ویرایش:
میدونم گفتید قبلاً، ولی اینکه منو هاش خیلی شبیهِ DiRT ـه واقعاً تو ذوق میزنه :|
بازی شاهکاره ها نمیخوام ایراد بنی‌اسرائیلی بگیرم ولی میشد یکم تو منو خلاقیت به خرج داد که دیگه از همه نظر کامل شه!
ولی از بازی راضیم :d

بوگاتیو خریدم ولی منکه اونتادور سواری میکردم تفاوت چندانی نداشت ولی درکل باحاله.
دستبند طلایی هم گرفتم 25 درصدش هم تقریبا رفتم فردا هم انشاالله مسابقه کینگ رو زیارت میکنیم:دی

---------- نوشته در 09:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بازی چجوریه حالت داستانی خاصی داره مثل NFS ؟

در کل NFS جدیده رو توصیه میکنید یا اینو ؟​

منکه عشق NFS بودم ولی با هوریزون بازی کردن دیگه اسم NFS رو میشنوم :-&
اپن ورد هست و میتونید توی شهر بچرخید برای خودتون بچرخید و هر موقع دوست داشتید میتونید مسابقه بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or