Forza Horizon

دوست من اصلا متخصص هاي صنعت اتومبيل هم ميگن اين ماشين يه شاهكاره
3.8 تا مصرف سوختش هست حدود يك سوم پژو 405
اين تنها ماشيي هست كه من باهاش به راحتي تو مسابقات برنده ميشم

لنسر اوولیشن رو ببینین
ماشن 4 سیلندر با چه قدرتی
آدم شاخ در میاره ماشین 4 سیلندر اینقد قدرت داره
همه سره پیچ ترمز میکنن و من با لنسر سر پیچ گاز میدم
الله اکبر خدا پدر ژاپنی ها رو بیامرزه

دیگه داره روی مخم میره من دو روزه بازی رو کامل تموم کردم اما نه اون ماشین کلاسیک آخری رو میده نه اون show نمیدونم چی چی که باید با بالن و هواپیما مسابقه بدیم..

خاک تو سرشون با این هوش مصنوعی که طراحی کردن..

دوستان کسی میتونه در مورد کلاس خودرو ها توضیح بده؟یا یک مقاله ای معرفی کنین که ما هم بفهمیم اینا چیه
راستی:بازیش شااااااههههککککااااررررهههه

دیگه داره روی مخم میره من دو روزه بازی رو کامل تموم کردم اما نه اون ماشین کلاسیک آخری رو میده نه اون show نمیدونم چی چی که باید با بالن و هواپیما مسابقه بدیم..

خاک تو سرشون با این هوش مصنوعی که طراحی کردن..

برای یاز کردن showcase آخری باید popularity ات 1 بشه. برای بارن آخری هم اونقد باید تو محیط بگردی تا برات آزاد کنه.
پ.ن: این قضیه چه ربطی به هوش مصنوعی داره... نفهمیدم؟!

اين diacount يا تخفيف داستانش چيه؟ كسي نا حالا همه ي ماشين هايي كه تو قسمت خريد ماشين هست رو مريده؟
discount به این درد میخوره که وقتی میخوایی ماشینتو ]پگرید کنی بهت تخفیف میده، اگر هم همشو پیدا کنی کلا آپگرید کردن مجانی میشه.

Horizon 2 و Motorsport 5 تایید شدن. رسمی نیست فقط پیج اصلی فورتزا او پیچ جدید به نامهای Horizon 2 و Motorsport 5 رو باز کرده
از اونجایی که هر دوسال یه بار Motorsport عرضه میشه و با توجه به شایعات عرضه کنسول تو سال 2013 به نظر میرسه Motorsport 5 لانچ تایتل اکس باکس بعدی بشه
خودشونم گفتن تو سال 2013 کدوم Forza قراره عرضه بشه به نظرتون؟

43246691571544272002.jpg

آخرین ویرایش:
طراحی ماشینهای Forza H خیلی شبیه FM3 و FM4 هست و من این نظر رو دارم که عمده ترین کمکی که T10 به این بازی کرد همین طراحی ماشین ها بود و به خاطر همین Playground Games وقت خیلی بیشتری داشت که بتونه به جزئیات بازی بپردازه و این شاهکار رو تحویل ملت بده..

Horizon 2 و Motorsport 5 تایید شدن. رسمی نیست فقط پیج اصلی فورتزا او پیچ جدید به نامهای Horizon 2 و Motorsport 5 رو باز کرده
از اونجایی که هر دوسال یه بار Motorsport عرضه میشه و با توجه به شایعات عرضه کنسول تو سال 2013 به نظر میرسه Motorsport 5 لانچ تایتل اکس باکس بعدی بشه
خودشونم گفتن تو سال 2013 کدوم Forza قراره عرضه بشه به نظرتون؟

43246691571544272002.jpg

ایول ، چه باحال
یعنی سال های فرد سیمولیشن ، سال های زوج آرکید :d
خوبه دیگه هرکی هر جوری دوست داره بازی میکنه>:d

Horizon 2 و Motorsport 5 تایید شدن.
ای بابا، باز قراره از کار و زندگی بیفتیم که. :دی :x
سلام ,تو این بازی میشه ماشین ها رو اسپرت کرد؟ یعنی بر خلاف burnout, میشه ماشینو شخصی سازی کرد؟
بله میشه شخصی سازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or