Forza Horizon

چه جوری 100 میشه؟ من الان همه چیو رفتم، فقط مونده قسمت Skills از 10تا Pr Stunt، یعنی اونارم برم 100 میشه؟
(حیف میشه که بازی به این خوبی قسمتای جدیدش تموم میشه:-s دیگه باید مسابقه تکراری داد و ولگردی کرد)
خب باید همه چی رو کامل کنی.اره30تاPr Stuntرو بروشاید 100درصد شد
تابلو تخفیف ها رو هم همشو پیدا کن یکی از دوستان چند صفحه قبل جاهاشون رو رو نقشه گذاشت
بعد کامل کردن بازی بازم میشه سرگرم شد مثلا وقتیPapularity 1شد با دریفت و..اونو کامل کنی اسپانسر بهت پول میده مثلا اول بار ادیداس بهت500000تا میده دوباره میتونی کامل کنی و پول بیشتر بده

تابلو تخفیف ها رو هم همشو پیدا کن یکی از دوستان چند صفحه قبل جاهاشون رو رو نقشه گذاشت
بعد کامل کردن بازی بازم میشه سرگرم شد مثلا وقتیPapularity 1شد با دریفت و..اونو کامل کنی اسپانسر بهت پول میده مثلا اول بار ادیداس بهت500000تا میده دوباره میتونی کامل کنی و پول بیشتر بده
یکیشون خودم بودم:d
راستی من الان 1 Papularity هستم، این شماره 1 هم پر میشه؟ به نظرم پر میشه ولی خیلی کم کم! درسته؟ کسی 1 رو پر کرده؟

تو اون H ها که میری سه تا مسابقه هست که یکیش فکر کنم دریفت کشیدن تو مثلا 2 دقیقه هست..من هر کاری میکنم امتیاز خوب نمیده باید چی کار کنم که خوب درییفت بکشه..؟

تو اون H ها که میری سه تا مسابقه هست که یکیش فکر کنم دریفت کشیدن تو مثلا 2 دقیقه هست..من هر کاری میکنم امتیاز خوب نمیده باید چی کار کنم که خوب درییفت بکشه..؟

فقط دریف نیست ، نیر میس Near Miss هم امتیاز میده + سرعت بالا و ...
من بیشتر از چیزی که خواسته هم میزنمb-)

بیشتر سعی کن از امتیاز های مربوط به سرعت استفاده کنی و اصلاً به فکر دریفت نباش:">
من اوایل (یکی 2تای اول) سعی میکردم با دریفت و این ها برم شاید 10 بار تلاش میکردم تا موفق بشم الآن RT رو میگرم مثل بنز گازش رو میدم با لایی کشی 10 یا 20 هزارتا بیشتر هم میارم;)
23540997447461381043.jpg

من تازه بازی رو دیروز شروع کردمx_xولی میبینید نصف تایم هم مونده،اینجا هم از عمد ترمز گرفتم که اسکور ثبت بشهb-)
این سوال هم سوال دوستم بود برا اینکه نشون بدم عکس گرفتم:-"
عکس مال ساعت 3-4 این بامداده:دی

آخرین ویرایش:
250 که ماشینه 8 ام بود داد. 9 امیرو میگم ... یکی دیگه مونده که هنوز نداده.. اون چیه ؟
پس احتمالا شما به اون ترتیبی که باز شده نرفتی. فرقی هم نمیکنه حالا. ;)
قبل از این Aston Martin DBR1 رو بود، شاید اونو نگرفتی.

یادتونه تو تاپ گیر وقتی جرمی زوندا ار رو روندانقد صداش بلند بود که مجبور شدن میکروفونش رو عوض کنن؟؟
تو بازی هم زوندا ار همینجوری ساختن ادمو کر میکنه حتی وقتی تو زوندا ار دختره میخواد حرف بزنه صداش از وقتی که تو بقیه ماشین های کمتره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or