Forza Horizon

دوستان این دختره بعضی وقتا رو نقشه یه دایره رو نشون میده که وقتی میرم اونجا هیچی نیست باید اونجا چیکار کرد؟
باید بگردی یه چیزی به شبیه به طویله پیدا کنی. بری کنارش ماشین بهت میده
16605622682811669903.jpg

سلام دوستان لطفا واسم ارزش قائل باشید واین سوالو جواب بدید در کدام مسابقه در کدام دستبند اونتارو بهت جایزه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا این چه حرفیه
آبنتادر رو در یکی از مسابقات Showcase Events میده ،تقریباً اوایل بازی (فکر کنم حدود های 33% بودم که مسابقه اش باز شد)
مکان مسابقه هم بالا سمت راست نقشه هست
HORIZON presents The Stampede مسابقه با هواپیماس:">

هویجوری:از اونجایی که AVENTADOR اسم اسپانیایی هستش آبنتادُر خونده میشه چون اسپانیایی ها اَ ندارن حرف A رو "آ" و حرف V رو "ب" میخونن:دی

البته امیدوارم همین ماشین منظورتون بوده باشه:-b

سلام
من بازي را دو ساعت پيش شروع كردم . بسيار عالي است .
فكر كنم بعد از مسابقه با هواپيما بود كه يه جايي بايست مسابقه را شروع كنم و تا نقطه نهايي دو دقيقه زمان داده همانجايي كه بعد حدود يك دقيقه به پل كوچكي مي رسي كه بايد ترمز كني و بري توي يه جاده كوستاني
الان يك ساعتي هست اونجا گير كردم و هر كاري مي كنم نمي تونم اون قسمت را تموم كنم . آيا راه ميانبر ديگه اي داره ؟

سلام
من بازي را دو ساعت پيش شروع كردم . بسيار عالي است .
فكر كنم بعد از مسابقه با هواپيما بود كه يه جايي بايست مسابقه را شروع كنم و تا نقطه نهايي دو دقيقه زمان داده همانجايي كه بعد حدود يك دقيقه به پل كوچكي مي رسي كه بايد ترمز كني و بري توي يه جاده كوستاني
الان يك ساعتي هست اونجا گير كردم و هر كاري مي كنم نمي تونم اون قسمت را تموم كنم . آيا راه ميانبر ديگه اي داره ؟

درود
شما تو یکی از مسابقات Horizon Outpost شرکنت کردین!؟ (نشونش هم یه H بزرگه و 3 تیپ مسابقه داره) احساس میکنم در PR STUNT مربوط به اسکیل شرکت کردین که میگید 2 دقیقه زمان داده، آره !؟
(اون تیکه بولد شده رو متوجه نمیشم:">)

من رفتم ولی چون نمیدونستم باید چیکار کنم برگشتم حالا نمیدونم دقیقا کجا بود راهی نیست کهبشه رفت گرفتشون یا باید از اول بازی کنم

اصلاً کاری نمیخواد بکنید میرید دم در طِویله خودش اتومات ماشین رو میندازه تو دومن شوما
البته که ماشین ها باید یه کوچولو تعمیر بشند بعد میتونید ازشون استفاده بکنید و حالیش رو بیبرید
هیچ احتیاجی نیست از اول بازی رو بازی کنید،میرید Barn رو پیدا میکنید---> ماشین مال شماست،به همین راحتی:دی

#1979 عکس محل طویله ها هم در این پست هست ولی بتون توصیه میکنم خودتون پیداشون کنید
من اولیش رو خیلی اتفاقی پیدا کردم؛داشتم برا خودم ولگردی میکردم الکی یه دستی کشیدم رفتم تو مزارع باقالی:دی یهو دمو شد یکی از ماشین ها آزاد شد:dancing::dancing:

اگه همون موقع نریم اون قسمت بعد دیگه نمیشه رفت سراغشون ؟ :دی نقشه ای هست جای همشون رو نشون بده :-/

نه مشکلی پیش نمیاد. میتونین اصلا بذارین بعد از تمام مسابقات برین سراغش

---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

این طویله رو خوب اومدی :d

خوب معنیش همینه دیگه :d
خوب انبار. انبار غله :d خانه احشام :d خانه گوسفندان و گاوها و اسب ها :d خانه چوبی حیوانات مزرعه :d چی بگم دیگه والا

دوستان راجب او علامت S روی نقشه یه کم توضیح میدین که به چه جوریاست و تو بعضی از مسابقه ها یه درصد بالا تصوری سمت چپ هست او نشون دهنده چه یه توضیح راجب اون بدین ممنون میشم

دوستان راجب او علامت S روی نقشه یه کم توضیح میدین که به چه جوریاست و تو بعضی از مسابقه ها یه درصد بالا تصوری سمت چپ هست او نشون دهنده چه یه توضیح راجب اون بدین ممنون میشم

تا اونجایی که من میدونم S نداریم 3 تا $ دارین که Street Race هستن هر کدوم هم شامل 10 تا مسابقه میشن که به تدریج باز میشن،جایزه مایزه خیلی خوب میدن آخرش وقتی هر 10 تا رو ببرید یه ماشین هم هدیه میده
biggrin1.gif

بچه ها لطفا یه نقشه از لوکیشن تابلو ها بذارید
ممنونم
دهنم رو صاف کرد این 6 تا دونه اخرش ! )x

تابلو!؟همین Discount ها !؟ گذاشتن که #1979
صفحه قبلی هم بش اشاره کردم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or