saeidrezay
کاربر سایت
باید بگردی یه چیزی به شبیه به طویله پیدا کنی. بری کنارش ماشین بهت میدهدوستان این دختره بعضی وقتا رو نقشه یه دایره رو نشون میده که وقتی میرم اونجا هیچی نیست باید اونجا چیکار کرد؟
سلام دوستان لطفا واسم ارزش قائل باشید واین سوالو جواب بدید در کدام مسابقه در کدام دستبند اونتارو بهت جایزه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من بازي را دو ساعت پيش شروع كردم . بسيار عالي است .
فكر كنم بعد از مسابقه با هواپيما بود كه يه جايي بايست مسابقه را شروع كنم و تا نقطه نهايي دو دقيقه زمان داده همانجايي كه بعد حدود يك دقيقه به پل كوچكي مي رسي كه بايد ترمز كني و بري توي يه جاده كوستاني
الان يك ساعتي هست اونجا گير كردم و هر كاري مي كنم نمي تونم اون قسمت را تموم كنم . آيا راه ميانبر ديگه اي داره ؟
)این طویله رو خوب اومدی :dباید بگردی یه چیزی به شبیه به طویله پیدا کنی. بری کنارش ماشین بهت میده
باید بگردی یه چیزی به شبیه به طویله پیدا کنی. بری کنارش ماشین بهت میده
![]()
من رفتم ولی چون نمیدونستم باید چیکار کنم برگشتم حالا نمیدونم دقیقا کجا بود راهی نیست کهبشه رفت گرفتشون یا باید از اول بازی کنم
باید بگردی یه چیزی به شبیه به طویله پیدا کنی. بری کنارش ماشین بهت میده
![]()

اگه همون موقع نریم اون قسمت بعد دیگه نمیشه رفت سراغشون ؟نقشه ای هست جای همشون رو نشون بده
![]()
این طویله رو خوب اومدی :d
دوستان راجب او علامت S روی نقشه یه کم توضیح میدین که به چه جوریاست و تو بعضی از مسابقه ها یه درصد بالا تصوری سمت چپ هست او نشون دهنده چه یه توضیح راجب اون بدین ممنون میشم
بچه ها لطفا یه نقشه از لوکیشن تابلو ها بذارید
ممنونم
دهنم رو صاف کرد این 6 تا دونه اخرش ! )x