Forza Horizon

من هنوز هم بعد از 20 % کردن بازی ، هنوز درجه سختی مناسب رو پیدا نکردم...
بازی یا خیلی سخته که به زور سوم یا چهارم میشم ، یا خیلی راحته که راحت اول میشم...
روی چه درجه سختی بازی میکنید!؟

من اینو میخوام ولی تو این DLCیس که قراره بیاد :(
rkveosfoun8565fl2pl.jpg

آقا کسی یه save editor برا این یافت نکرده بشه پول رو برد بالا؟ آخه مثل ۴ نمیشه بر هر ماشینی خواستی فری راید بری. یدونه هوریزون (برنامه) گذاشته ولی باید diamond member بشی .

سلام دوستان
من بعد از سال ها غفلت :( دیروز برای اولین بار سری forza خریدم .... و از خواب غفلت بیدار شدم :d
واقعا عالیه ....
هرچی ماشین داشتم فروختم بزور پول یه gallardo جور کزدم
قبلش یه m6 داشتم (خیلی افتضاج بود)
این gallardo همه چیزش عالیه ...
اوج لذت بازی زمانی که با ماشین تو یه اتوبان 340 تا میری بی نظیره ......... >:d

قبل از مسابقه با Darius یه مسابقه دیگه هست که تو نقشه با علامت تاج مشخص میشه, 7.000.000 مایه میده خدا.

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------

اشتباهات من: F599XX خریدم که خودش داد. همینطور Corvet. بخاطر لول FM3 و FM4 یه Avantador هم تو لیست اولیه ام بود که اونو هم باز داد.

این یارو نیسان خیلی خفنه من اکثر مسابقه ها رو با اون میرم R1 و R2 و R3 رو میخوره..

=======

راستی دوستان معمولا ملت روی Medium میرن یا Hard ..؟

راحت ترین راه برای بدست اوردن بوگاتی چیه؟
الان دستبند 6 هستم
پولهام تا 300 هزار تا میره بعدش خرج میشه سر خریدن ماشین های بیخود برای مسابقات که باعث میشه پولم خرج بشه

اکثرا Hard میرم ولی بعضی از مسابقه ها رو رو Insane میزارم که بردنش واقعا سخته .

کنترل بعضی از ماشینا یه کم ناجوره مثلا دیفرانسیل عقبا مثل Challenger باید سر پیچ ها وقتی سرعتت زیاده سر بخوره در حالی که اصلا این اتفاق نمیافته حتی اگه کنترل کشش رو هم خاموش کنی

من اینو میخوام ولی تو این DLCیس که قراره بیاد :(
rkveosfoun8565fl2pl.jpg

توی قسمت خرید ماشینها من همین الان چک کردم توی قسمت bmw همین مدل ماشین و با همین رنگی که در تصویر مشخصه وجود داره...

---------- نوشته در 01:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

الان دستبند 6 هستم
پولهام تا 300 هزار تا میره بعدش خرج میشه سر خریدن ماشین های بیخود برای مسابقات که باعث میشه پولم خرج بشه

شما سه راه دارید...یا اینکه ماشینای بدردنخورتون رو بفروشید و یا مسابقاتی رو انتخاب کنید که نیازی به خرید ماشین جدید نداشته باشه....و یا اینکه بدون اینکه ماشینی بخرید مسابقه ها رو با ماشینهای قبلیتون و بر روی درجه normal تموم کنید که البته باید در مسابقه حتما اول بشید.

الان دستبند 6 هستم

لازم نیست ماشین بخری خودش وقتی که درجه مربوط به دستبندت پر میشه یه علامت تاج میاره رو نقشه و اگر برنده شی ماشینشو میده بهت که ماشینهای خوبیم هست

در ضمن میتونی ماشینهای دیگه ای را که داری upgrade کنی که به سطح مسابقه برسه و پول کمتری خرج کنی

اگرم که forza قبلیو بازی کرده باشی که بازم بهت ماشین میده منم دستبند 6 هستم و فکر نکنم بیشتر از 5 - 6 تا ماشین خریده باشم ( به جز اونایی که تو مسابقات بهم داده یا از فورزا قبلی دارم )

این یارو نیسان خیلی خفنه من اکثر مسابقه ها رو با اون میرم R1 و R2 و R3 رو میخوره..

=======

من خودم medium میرم که نه سخته نه اسون...درجه های سخت و سخت تر فقط وقتتون رو بیشتر میگیره و البته اعصاب خوردی هم زیاد داره.

فعلا بازی رو من تا اینجای کار روی 65% تموم کردم تا ببینم بعدش چقدر دیگه میتونم بیشترش کنم.

دو تا ماشین رایگان تو dlc هست!
بدر نمیخوره ولی مفت باشه کو کوفت باشه یکی جیپ هست یکی دیگه یادم نیست!:d
حجمشون با هم میشه حدود 200 مگابایت!
من با این تنظیمات بازی میکنم خوبه:
دنده manual و abs off و braking simulation و tcb off
درجه سختی هم نرمال!بازی آسونه تقریبا!ولی این نرمال رو یه درجه بالا میبرم دیگه محاله اول بشم چه تنظیماتی بهترین سرعت و بهترین تایم رو آدم داره!

آقا هر کی امکانشو داره این dlc ی جدید رو بگیره ........... عالیه ...... توش یه shelby 1000 داره با قدرت 1000 اسب بخار من دیشب از ساعت 1 تا 1.5 داشتم تو بازی با صدای توربو شارژرش زندگی میکردم...... موقع راه افتادن تا چند متر فقط از لاستیک هاش دود بلند میشه............. تو نمای کاکپیت هم چند تا نشانگر عقربه ای برای توربو داره که خددددددددددداااااااست .... :-s
برو بچه های jtag دار هم اگه تو نصبش مشکل دارن بگن راهنمائی کنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or