Forza Horizon

خب بعد از کلی فورزا 4 , به نظرم دیگه وقتش بود یه همچین سبکی بازی کنم
از سیمولیشن یه ذره خسته شدم
تا اینجا هم گرافیک خوبه
جذابیت بالاست
دیگه با خیال راحت گزینه برگردوندن را off کردم
مپ بزرگی داره
همه چیز رو هم گذاشتم رو تنظیمات آرکید که دیگه اصلا حس شبیه ساز رو نداشته باشه
فقط یه بدی داشت که تا سیو فورزا 4 رو لود کرد aventador , apollo و... رو داد که یکم جذابیت رو کم کرد
دوست داشتم با پیروزی توی مسابقات بخرمشون
تنوع ریس هم خوبه
داداش خیلی باحالی
خب اولش ازت می‌پرسه دیه
آدم وسوسه میشه دیگه
آخه سر لود سیو فورزا 3 به فورزا 4 انقدر بخشندگی به خرج نداد که الان شاخترین ماشینها رو بهم داد
چقدر ماشین هاش کمه
همچنان در حسرت پورشه
و همچنان در حسرت CLS 2005

آخرین ویرایش:
خب بعد از کلی فورزا 4 , به نظرم دیگه وقتش بود یه همچین سبکی بازی کنم
از سیمولیشن یه ذره خسته شدم
تا اینجا هم گرافیک خوبه
جذابیت بالاست
دیگه با خیال راحت گزینه برگردوندن را off کردم
مپ بزرگی داره
همه چیز رو هم گذاشتم رو تنظیمات آرکید که دیگه اصلا حس شبیه ساز رو نداشته باشه
فقط یه بدی داشت که تا سیو فورزا 4 رو لود کرد aventador , apollo و... رو داد که یکم جذابیت رو کم کرد
دوست داشتم با پیروزی توی مسابقات بخرمشون
تنوع ریس هم خوبه
داداش خیلی باحالی:دی
خب اولش ازت می‌پرسه دیه:دی
پ.ن: باید یه هفته این آواتار و امضا کوفتی رو تحمل کنم:| چون تو یه بازی شرکت کردم که مجبورم:|

کثافتهای اشغال بی شرف و بی شخصیت :)) حتی لایسنس شرکت های تیونینگ سازی مثل بارابوس یا لورینسر هم گرفتن...ادم میخاد گازشتون مگیره....:))

سلام دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه من اوایل بازی هستم یه ساعتی بازی کردم ولی ماشین های فورزا 4 رو نیاورد.البته من فورزا 4 رو تاآ خر نرفتم ولی آخراش بودم -لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه من اوایل بازی هستم یه ساعتی بازی کردم ولی ماشین های فورزا 4 رو نیاورد.البته من فورزا 4 رو تاآ خر نرفتم ولی آخراش بودم -لطفا راهنمایی کنید
میری تو گاراژی که تو میدون فستیوال هست. ازت میپرسه که میخوای یا نه. یعد میگی بله میخوام
اگه نداد با کمال خونسردی سِیوِ بازی رو پاک میکنی دوباره بازی میکنی از اول و همون کاری ک گفتم رو انجام میدی

بازی وافعا عالیه!!
بعد از سال ها یک بازی ریسینگ گرفتم خیلی حال کردم.:x
اما یک سوال بازی حتما بازی برنر مکس باشه؟!
اخه بازی من تا یک جایی میره بازی یهو گیر میکنه و...

پورشه که سه مدل داره! Ruf کمپانیی هست که ماشینای پورشه رو اسپورت میکنه دیگه، سه مدل پورشه اسپرت هم واسه اشتانتیون گذاشتن.
منظورم اکثر مدلهای پورشه است
Ruf رو میدونم که تیونر ماشین های پورشه است
ولی از اونجا که لایسنس اتومبیل های پورشه دست EA هست نمیتونه تو بازی ازشون استفاده کنه
واسه همین ماشینهای Ruf رو میزاره که هممون میدونیم همون پورشه است
البته تا اونجا که میدونم لایسنس فراری هم دست T10 هست که واسه همینه که توی سری بازی های NFS دیگه فراری وجود نداره
البته خیلی دوست داشتم یه Carrera GT رو برونم که نشد...
لعنتی حتی یه SLR هم نداره
بازی وافعا عالیه!!
بعد از سال ها یک بازی ریسینگ گرفتم خیلی حال کردم.
اما یک سوال بازی حتما بازی برنر مکس باشه؟!
اخه بازی من تا یک جایی میره بازی یهو گیر میکنه و...
بازیش عالیه
NFS:MW که بد جور ضد حال زد
بازی هم باید برنر مکس باشه تا هم نصب بشه توی هارد و هم از بازی بیرون نپره
البته اگه روش و کلک جدیدی نیومده باشه

اقا من بازيو موقعيةكه به لايو هستم بازي مي كنم اما نه در بخش مولتي بلير و فقط singleplayer ميرم اما بعد از هر ريسي معمولا ميگه بيا با يكي مسابقه بده و پايينشم گزينه ي bring it داره جايزشم فقط ٥٠٠ تا هست..تمومم نميشه هي با طرف به خط بايان ميرسي و اما بازم ادامه داره*

کسی نگفت بالاخره این SRT Viper رو میده خوده بازی یا بخرمش ؟

اگه دمو رو بازی نکرده باشی، نمیده.

اقا من بازيو موقعيةكه به لايو هستم بازي مي كنم اما نه در بخش مولتي بلير و فقط singleplayer ميرم اما بعد از هر ريسي معمولا ميگه بيا با يكي مسابقه بده و پايينشم گزينه ي bring it داره جايزشم فقط ٥٠٠ تا هست..تمومم نميشه هي با طرف به خط بايان ميرسي و اما بازم ادامه داره*

اون حالت، Rival Mode ه ... زمانهای بهتر از تو رو که تو اون مسابقه توسط دوستات یا هر کس دیگه‌ای ثبت شده، بهت پیشنهاد میده تا اگه بخوای، زمانشون رو بزنی.
اگه نخواستی کافیه فقط No thanx (دکمه A) رو بزنی.

آخرین ویرایش:
یک دست رفتیم آنلاین بزنیم دهنمون رسماً سرویس شد.

از یه طرف ماشینا پرواز میکنن یا اینکه سفری به اعماق زمین میکنن. از طرفی مثله خر میان میزنن به ماشین.من نفر 1 بودم شدم نفر اخر.:|

من کل الیوم همه رو رفتم فقط این ماشین های مخفی رو فقط 7 تاش رو بهم کنه...
این یارو که با هواپیما و بالن و.. مسابقه میدی رو هم 2 تاش مونده..

دیشب این وایپر که رو جلد بازی هست و خریدم و عین همون رنگش کردم زدم به چاک جعده و یه هوا ول چرخی. یه جایی تو نقشه بود خیلی پرت که هم جون میداد واسه سیزده بدر هم اتو زدن. درخت های دو طرف جاده با برگهای زرد از بالا سرت میومدن تو هم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or