fredy1990
کاربر سایت
والا نمی دونم هست یا نه ، ولی تو DLC هایی که دانلود کردم هست :-؟؟
اقا یکی میشه یه شفاف سازی بکنه. مگه میشه فراری 458 تو بازی نباشه و جز dlc باشه؟
والا نمی دونم هست یا نه ، ولی تو DLC هایی که دانلود کردم هست :-؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread69638/اقا یکی میشه یه شفاف سازی بکنه. مگه میشه فراری 458 تو بازی نباشه و جز dlc باشه؟
خوب من به خاطر همین گفتم یکی شفاف سازی کنه دیگه. چون تو این تاپیک اسمی از 458 ندیدم ولی این دوستمون گفت من دانلود کردم توش بود برای همین شک کردم. اخه اصلا امکان نداره 458 تو بازی نباشه و بزارن تو car pack
| 2012 Alfa Romeo 8C Spider 1957 Chevrolet Bel Air 2012 Ferrari 599XX Evoluzione 2013 Ford Mustang Boss 302 2012 Gumpert Apollo Enraged 2012 Lamborghini Aventador J |
2012 Alfa Romeo 8C Spider
1957 Chevrolet Bel Air
2012 Ferrari 599XX Evoluzione
2013 Ford Mustang Boss 302
2012 Gumpert Apollo Enraged
2012 Lamborghini Aventador J
[TD="align: center"] Car [/TD]
[TD="align: center"] Size [/TD]
[TD="align: center"] Price [/TD]
[TD="align: center"] 122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB[/TD]
[TD="align: center"] 240 MS
Free
240 MS
240 MS
240 MS
240 MS[/TD]

اینا دیگه کین!)x
واسه هر ماشین 240 پوینت باید بدیم!
1200 پوینت واسه 5 تا ماشین.....:wallbash:
متاسفاته ایرادایی که گرفتی همش به خاطره اینه که فکر کردی هورایزن نسخه قبلی داره. چندین بارم گفتی شماره قبلی. Forza Motorsport خیلی فرق داره با Forza Horizon. اگه به چشم یه آی پی جدید نگاه میکردی اون ایرادایی که گفتی به چشمت نمیومد. به هر حال خوشا به حالت که بازی کردی واسه من معلوم نیست کی دستم برسه :dبالاخره بازی رو خریدم اول از همه بخاطر فریم ریت بازی جا خوردم آخه چرا 30 فریم؟!شماره قبلی که 60 بود که!در مورد گرافیک باید بگم نورپردازی بهتر شده ولی سایه ها توی شماره قبلی بهتر بود چیزی که خیلی توی چشم میزنه شفافیت بسیار بالای بازیه چیزی به نام لبه های تیز که در بازیهای دیگه رواج داره در این بازی نخواهید دید!متاسفنه تعداد پلی گان های ماشینها کمتر شده .یعنی این مسئله از مهمترین مشخصه های فورزا 4 از دید من بود که تمام انحنا های ماشینها در اون کامل بود و اثری از شکستکی در طراحی ماشینها وجود نداشت ولی در این نسخه این طور نیست .احتمالا بخاطر وسعت محیط باشه.رفلکس بدنه ماشینها دراین بازی به اوج رسیده و شما در هیچ بازیه دیگه ای شاهد این همه دقت نخواهید بود مخصوصا درشب .نمیدونم cutsense های بازی ریل تایمه یا نه اگر اینطور باشه که فکر کنم باشه باید دست تک تک گرافیست های این بازی رو بوسید! بازی از نظر بصری واقعا حیرت آوره به طوری که ریویوهای مسابقات فرق چندانی با یک دموی از پیش رندر شده نداره!هک شدن نوشته ها بر روی تصویر و حتی نوع فونتشون و صدای گوینده که از بیسیم به گوش میرسه و زوایای دوربین قبل و بعد از مسابقات و حتی طیف زرد رنگ بازی من رو بدون هیچ تعللی به یاد dirt2 میندازه.کنترل ماشینها خیلی نرمتر از نسخه قبلیه و عام پسندتر شده.در سرعتهای بالا حس سرعت واقعا به آدم منتقل میشه و خیلی لذت بخشه .
متاسفاته ایرادایی که گرفتی همش به خاطره اینه که فکر کردی هورایزن نسخه قبلی داره. چندین بارم گفتی شماره قبلی. Forza Motorsport خیلی فرق داره با Forza Horizon. اگه به چشم یه آی پی جدید نگاه میکردی اون ایرادایی که گفتی به چشمت نمیومد. به هر حال خوشا به حالت که بازی کردی واسه من معلوم نیست کی دستم برسه :d
1200 پوینت واسه 5 تا ماشین.....:wallbash:
اقا حالا که بازی رسید! چند تا ماشین هست توش بالاخره؟