Forza Horizon

2012 Alfa Romeo 8C Spider
1957 Chevrolet Bel Air
2012 Ferrari 599XX Evoluzione
2013 Ford Mustang Boss 302
2012 Gumpert Apollo Enraged
2012 Lamborghini Aventador J

[TD="align: center"] Car [/TD]

[TD="align: center"] Size [/TD]

[TD="align: center"] Price [/TD]

[TD="align: center"] 122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB[/TD]

[TD="align: center"] 240 MS
Free
240 MS
240 MS
240 MS
240 MS[/TD]

ایست ماشین های اولین DLC اینا هستن . 458 و اون چندتای دیگه احتمالا جزء ماشین هایی بودن که به خاطر بازی کردن FM3 , FM4 بهش دادن . دقیق نمیدونم
اما چیزی که هست اینه که اون مدل فراری توی بازی نیست . به جاش این رو گذاشتن 2011 Ferrari 458 Spider
اون 2 3 تای دیگه رو هم من توی لیست رسمی ماشین ها ندیدم !!!
نسخه ی اوریج گرفتی دوست عزیز ؟

2012 Alfa Romeo 8C Spider
1957 Chevrolet Bel Air
2012 Ferrari 599XX Evoluzione
2013 Ford Mustang Boss 302
2012 Gumpert Apollo Enraged
2012 Lamborghini Aventador J

[TD="align: center"] Car [/TD]

[TD="align: center"] Size [/TD]

[TD="align: center"] Price [/TD]

[TD="align: center"] 122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB
122.32 MB[/TD]

[TD="align: center"] 240 MS
Free
240 MS
240 MS
240 MS
240 MS[/TD]

اینا دیگه کین!)x

واسه هر ماشین 240 پوینت باید بدیم!:o

1200 پوینت واسه 5 تا ماشین.....:wallbash:

بالاخره بازی رو خریدم اول از همه بخاطر فریم ریت بازی جا خوردم آخه چرا 30 فریم؟!شماره قبلی که 60 بود که!در مورد گرافیک باید بگم نورپردازی بهتر شده ولی سایه ها توی شماره قبلی بهتر بود چیزی که خیلی توی چشم میزنه شفافیت بسیار بالای بازیه چیزی به نام لبه های تیز که در بازیهای دیگه رواج داره در این بازی نخواهید دید!متاسفنه تعداد پلی گان های ماشینها کمتر شده .یعنی این مسئله از مهمترین مشخصه های فورزا 4 از دید من بود که تمام انحنا های ماشینها در اون کامل بود و اثری از شکستکی در طراحی ماشینها وجود نداشت ولی در این نسخه این طور نیست .احتمالا بخاطر وسعت محیط باشه.رفلکس بدنه ماشینها دراین بازی به اوج رسیده و شما در هیچ بازیه دیگه ای شاهد این همه دقت نخواهید بود مخصوصا درشب .نمیدونم cutsense های بازی ریل تایمه یا نه اگر اینطور باشه که فکر کنم باشه باید دست تک تک گرافیست های این بازی رو بوسید! بازی از نظر بصری واقعا حیرت آوره به طوری که ریویوهای مسابقات فرق چندانی با یک دموی از پیش رندر شده نداره!حک شدن نوشته ها بر روی تصویر و حتی نوع فونتشون و صدای گوینده که از بیسیم به گوش میرسه و زوایای دوربین قبل و بعد از مسابقات و حتی طیف زرد رنگ بازی من رو بدون هیچ تعللی به یاد dirt2 میندازه.کنترل ماشینها خیلی نرمتر از نسخه قبلیه و عام پسندتر شده.در سرعتهای بالا حس سرعت واقعا به آدم منتقل میشه و خیلی لذت بخشه .

آخرین ویرایش:
اینا دیگه کین!)x

واسه هر ماشین 240 پوینت باید بدیم!:o

کلاسری فورزا همینجوره دیگه .
بدبختی اینجاست که برای اونا پول زیادی نمیشه اما برای ما......:|
من که 2200 پوینت داشتم , گذاشتم برای هیلو , هرچی موند برای این خرج میکنم

بالاخره بازی رو خریدم اول از همه بخاطر فریم ریت بازی جا خوردم آخه چرا 30 فریم؟!شماره قبلی که 60 بود که!در مورد گرافیک باید بگم نورپردازی بهتر شده ولی سایه ها توی شماره قبلی بهتر بود چیزی که خیلی توی چشم میزنه شفافیت بسیار بالای بازیه چیزی به نام لبه های تیز که در بازیهای دیگه رواج داره در این بازی نخواهید دید!متاسفنه تعداد پلی گان های ماشینها کمتر شده .یعنی این مسئله از مهمترین مشخصه های فورزا 4 از دید من بود که تمام انحنا های ماشینها در اون کامل بود و اثری از شکستکی در طراحی ماشینها وجود نداشت ولی در این نسخه این طور نیست .احتمالا بخاطر وسعت محیط باشه.رفلکس بدنه ماشینها دراین بازی به اوج رسیده و شما در هیچ بازیه دیگه ای شاهد این همه دقت نخواهید بود مخصوصا درشب .نمیدونم cutsense های بازی ریل تایمه یا نه اگر اینطور باشه که فکر کنم باشه باید دست تک تک گرافیست های این بازی رو بوسید! بازی از نظر بصری واقعا حیرت آوره به طوری که ریویوهای مسابقات فرق چندانی با یک دموی از پیش رندر شده نداره!هک شدن نوشته ها بر روی تصویر و حتی نوع فونتشون و صدای گوینده که از بیسیم به گوش میرسه و زوایای دوربین قبل و بعد از مسابقات و حتی طیف زرد رنگ بازی من رو بدون هیچ تعللی به یاد dirt2 میندازه.کنترل ماشینها خیلی نرمتر از نسخه قبلیه و عام پسندتر شده.در سرعتهای بالا حس سرعت واقعا به آدم منتقل میشه و خیلی لذت بخشه .
متاسفاته ایرادایی که گرفتی همش به خاطره اینه که فکر کردی هورایزن نسخه قبلی داره. چندین بارم گفتی شماره قبلی. Forza Motorsport خیلی فرق داره با Forza Horizon. اگه به چشم یه آی پی جدید نگاه میکردی اون ایرادایی که گفتی به چشمت نمیومد. به هر حال خوشا به حالت که بازی کردی واسه من معلوم نیست کی دستم برسه :d

منم بازی رسید دستم.گرافیک بازی واقعا زیباست.ولی من با گیم پلی Motorsport بیشتر از این حال کردم.
اچیومنت های بازی هم فوق العاده اسونن و هنوز 2 . 3 روز از عرضه بازی نگذشته 3 نفر تو سایت ta بازی رو کامل کردن.

متاسفاته ایرادایی که گرفتی همش به خاطره اینه که فکر کردی هورایزن نسخه قبلی داره. چندین بارم گفتی شماره قبلی. Forza Motorsport خیلی فرق داره با Forza Horizon. اگه به چشم یه آی پی جدید نگاه میکردی اون ایرادایی که گفتی به چشمت نمیومد. به هر حال خوشا به حالت که بازی کردی واسه من معلوم نیست کی دستم برسه :d

اتفاقا به نطر من مشکل اساسی همینه . یعنی اگه نام فورزا رو برمیداشتن مطمئن باش میانگینش بالاتر از 86 میشد به راحتی . همون نام کافیه تا ناخود آگاه بازی با شاهکاری مثل فورزا 4 مقایسه بشه . من خودم بعد از این همه بازی کردن هنوزم میرم فورزا 4 بازی میکنم فکم میفته مخصوصا وقتی پیشرفتش نسبت به نسخه ی 3 رو میبینم .

خیر قیمت این پک 400 پوینت هستش اما اگه فقط 1 ماشین از پک بخوای بخری باید 240 تا بدی

در مورد اون ماشین های اضافی هم که به دوستمون داده فکر کنم به خاطر خرید Season Pass باشه . البته اگه Season Pass خریده باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or