خوب منم همینِ منظورم نوید. بهتره با فورزا 4 مقایسه نشه تا لذت بیشتری از بازی بشه برد . البته ما که لذت میبریم. واسه بعضیا گفتم :dاتفاقا به نطر من مشکل اساسی همینه . یعنی اگه نام فورزا رو برمیداشتن مطمئن باش میانگینش بالاتر از 86 میشد به راحتی . همون نام کافیه تا ناخود آگاه بازی با شاهکاری مثل فورزا 4 مقایسه بشه . من خودم بعد از این همه بازی کردن هنوزم میرم فورزا 4 بازی میکنم فکم میفته مخصوصا وقتی پیشرفتش نسبت به نسخه ی 3 رو میبینم .
127 تا . 9 یا 10 ماشین هم توی محیط بازی هست باید پیدا کنی . یه تعدادی ماشین هم خودش بهت میده با توجه به Levelـی که توی FM3,FM4 داشتی
127 تا . 9 یا 10 ماشین هم توی محیط بازی هست باید پیدا کنی . یه تعدادی ماشین هم خودش بهت میده با توجه به Levelـی که توی FM3,FM4 داشتی
دوستان بازی رو با دیسک 97 درصدی بخریم اجرا میکنه بانه
اونا رو فکر میکنم باید یه جاهایی به نام Barn رو پیدا کنین. من خودم هنوز ندیدمشون ولی راهنماهاش توی اینترنت هست و کافیه بزنین Forza Horizon Barn Locations یا یه همچین چیزی !اون 9 یا 10 تا ماشین رو چجوری میشه پیدا کرد ؟؟؟
اون 100 تا تابلو (کنار خیابون هستن ، تو مپ هم با نقطه قرمز مشخس شدن) رو که بزنی چی میشه ؟؟؟
باید اول چند تا مسابقه بدین (دقیق یادم نیست ولی همون حدودهای 3،4 تا بود) و بعد تازه Hub اصلی بازی آزاد میشه. (البته قبلش هم میتونین ببینینش ولی توش هیچ کاری نمیتونین انجام بدین) توی Hub بازی که شبیه یه میدون هست هم انواع کارها رو میشه انجام داد مثل رنگ آمیزی ماشین و ارتقا و خرید ماشین و ... اونجا که وارد بخش ماشین ها بشین بهتون هدیه ها رو میده.آقا یکی توضیح بده بازی چطوریه؟ :d
البته من کلا سه تا مسابقه دادم و اون مسابقه ی موستانگ در برابر موستانگ (فورد موستانگ و هواپیما سمپاشه :d) رو تموم کردم و پیروز شدم و از بازی خارج شدم(به اختیار خودم)
پس بقیه ماشینا کو؟ چرا اون ماشینایی که گفته بود رو نداد؟
مسابقه ای غیر از کریر مد نداره ؟ مثلا فری مچ یا همینجوری که همه ماشینا باشن...؟
از روی نقشه که مسابقه ها رو انتخاب میکنی نمیشه برگشت به منوی اصلی؟
عجبا
X بزنی رپلی نشون میدهبچه ها چرا مسابقه ای رو تموم میکنم replay نداره؟؟ نداره یا من نمیبیم؟؟
اونا رو فکر میکنم باید یه جاهایی به نام Barn رو پیدا کنین. من خودم هنوز ندیدمشون ولی راهنماهاش توی اینترنت هست و کافیه بزنین Forza Horizon Barn Locations یا یه همچین چیزی ! :biggrin1:
اون 100 تا تابلو هم برای تخفیف توی آپگرید کردن ماشین ها هست. دیگه احتمالاً هر 100 تا که زده بشه ، میشه 100% و آپگرید مجانی میشه و میشه پول رو صرف خرید ماشین های بهتر کرد ! :biggrin1: