Forza Horizon

خُب منم بازی کردم دمو رو. تنها impressionـی که میتونم بدم اینه که بدون شک همون چیزیه که از ابتدای این نسل منتظرش بودم:دی ریسینگ های خیلی زیادی اومدن تا حالا ولی هیچکدوم دقیقا همون چیزی که من میخواستم نبودن، اما Horizon احتمالا اولین ریسینگی میشه که میره تو لیست بهترین بازیهای سالم.

horizon4.jpg
horizon7.jpg
Forza-Horizon-Image-10.jpg
فکر قلب ما رو نکردی بی انصاف:((
بابا یکی بیاد اینا رو بن کنه الان این عکسا تلفات نده خوبه :d
به شخصه میرم تو کما تا وقتی رو صفحه تلویزیون اینو ببینم و بهش تعظیم کنم ^:)^

راستی از جاده میشه خارج بشیم بزنیم به دل کویر؟!b-)

بالاخره دانلود تموم شد !:|:d

از نظر من بهترین ریسینگ نسل تا به اینجای کار همین horizon هست . همه چیز عالیه از گرافیک و گیم پلی بگیرین تا صداگذاری و موسیقی . همیشه دوست داشتم یه ریسینگی بیاد که از لحاظ طراحی ماشین شبیه Forza و از لحاظ طراحی محیط اطراف و draw distance شبیه dirt باشه . horizon دقیقاً هر دو این ویژگی ها رو داره حتی کیفیت محیط اطرافش بنظرم از Dirt هم بهتره . با اینکه طراحی کاکپیت عالیه ولی بقدری مناظر زیباست که آدم دلش نمیاد از نمای کاکپیت این تصاویر لذت بخش رو ببینه .
برخلاف بعضی دوستان بشدت با رنگهای بازی حال کردم ، ترکیب رنگ تو بعضی مناظر بقدری زیبا میشه که قابل توصیف نیست کلاً فکر نمی کردم گرافیک بازی در این حد خوب باشه تو تریلر ها اینقدر خوب بنظر نمی رسید .:d

در کل این چیزی که از دمو Horizon میشه فهمید اینکه با یه بازی بشدت لذت بخش و خوش ساخت طرفیم .

8 ساعت بازی کردم 8 ساعت لذت بردم کلا . خیلی خوبه لعنتی :d
امروز داشتم Leaderboard رو نگاه میکردم حدودا 360000 نفر بودن توش که امار خیلی خوبی هست برای دمو اونم توی 2 روز
جالب اینه که بازی به شدت اعتیاد آور درست شده. 3 تا مسابقه داره 2 تا اسپید ترپ 3 تا ماشین. با همین همش داریم رکورده هم دیگه رو میزنیم. بازی اصلی بیاد تا عرضه هیلو فک نکنم از بازی بیایم بیرون. تو 8 ساعت بازی کردی من چند ساعت بازی کردم پس؟ :d دیروز صبح فقط 6 ساعت تو بازی بودم :d

دمو دقيقا چه قدر طول مي كشه ؟

شما هرچقدر بخوای میتونی دمو رو بازی کنی دوست عزیز . محدودیت نداره . اما اگه بخوای فقط مسابقات رو بری جلو اول شی و یه دور تو کل مسیرهای بازی بزنی شاید 30 الی 45 دقیقه

جالب اینه که بازی به شدت اعتیاد آور درست شده. 3 تا مسابقه داره 2 تا اسپید ترپ 3 تا ماشین. با همین همش داریم رکورده هم دیگه رو میزنیم. بازی اصلی بیاد تا عرضه هیلو فک نکنم از بازی بیایم بیرون. تو 8 ساعت بازی کردی من چند ساعت بازی کردم پس؟ :d دیروز صبح فقط 6 ساعت تو بازی بودم :d

این مهمون دیرزو کار دست ما داد دیگه از نظر زمانی ازم زدی جلو :d
من دیروز Leaderboardـه اون Speed Trap رو دیدم نفر اول 222 تا رفته بود . هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که چجوری آخه .
کلا اینایی که در صدر Leaderboard هستن خیلی وحشین . تایم هایی هم که زدن توی مسابقات مختلف آدم میبینه فکش میفته

برخلاف بعضی دوستان بشدت با رنگهای بازی حال کردم ، ترکیب رنگ تو بعضی مناظر بقدری زیبا میشه که قابل توصیف نیست

من به شخصه منظور همون بعضی دوستان رو متوجه نشدم چی بود ازین جمله . تازه ایشون تاکید کردن که " چیزی که بازم تغییر نکرده " یعنی توی فورزا 4 هم مشکل داشتیم و خبر نداشتیم :d

این مهمون دیرزو کار دست ما داد دیگه از نظر زمانی ازم زدی جلو :d
من دیروز Leaderboardـه اون Speed Trap رو دیدم نفر اول 222 تا رفته بود . هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که چجوری آخه .
کلا اینایی که در صدر Leaderboard هستن خیلی وحشین . تایم هایی هم که زدن توی مسابقات مختلف آدم میبینه فکش میفته

فعلا سعی کن رکورد mustang رو بزنی که عقبی :d
این لیدربورد کلی رو از کجا دیدی؟
آخه چطوری 222!! یعنی یه دور کل جاده ای که مجاز به رانندگی هست و بدون افت سرعت طی کرده تا به 222 برسه ؟ نمیشه که :d

فعلا سعی کن رکورد mustang رو بزنی که عقبی :d
این لیدربورد کلی رو از کجا دیدی؟
آخه چطوری 222!! یعنی یه دور کل جاده ای که مجاز به رانندگی هست و بدون افت سرعت طی کرده تا به 222 برسه ؟ نمیشه که :d

وقتی تمام مسابقات رو اول شدی یا تموم کردی مپ رو میاری میری روشون یه X میزنی Details رو میازه یه X دیگه Leaderboard رو میاره
من خودمو جر دادم 212 شد فقط هم یه مسیر داره که خیلی خوب میشه سرعت گرفت همونم یه پیچ بد داره . کمترین کاری که باید بکنی اینه که دستت رو از رو گاز برداری . فرمون رو کامل بدی به رسات همین حرکت کلی سرعت رو میگیره . نمیدونم چی کار کرده

بهترين دمويى بود كه تا حالا بازى كرده بودم ، ديوونه ى گرافيك و موسيقى هاش شدم . گيم پلى هم به شدت خوب و روان بود
مخلوطى از فورزا و درت بود
اصلا فكرشو هم نميكردم بازى تا اين حد خوب از اب در بياد

تقریبا از توضیحات بچه های که بازی کردن جواب خیلی سوالات به دست اومد فقط موند همینا :D
قسمت photo mode مث فورزا 4 هست؟ با همون امکانات عالی؟
بعد با توجه 30 فریم بودن دود لاستیک ها تو دور درجا چطوریاست؟
در نهایت خبری از پورشه نیست؟

تقریبا از توضیحات بچه های که بازی کردن جواب خیلی سوالات به دست اومد فقط موند همینا :D
قسمت photo mode مث فورزا 4 هست؟ با همون امکانات عالی؟
بعد با توجه 30 فریم بودن دود لاستیک ها تو دور درجا چطوریاست؟
در نهایت خبری از پورشه نیست؟

اولین سوالت به احتمال زیاد حتی بهتر ازونم خواهد بود با توجه به این محیط ریبا
دومی رو نمیدونم چون زیاد دقت نکردم
خیر از پورشه خبری نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or