Whitebeard
کاربر سایت
یعنی یه چیزی مثل TDU؟!این شایعات که همین رو میرسونن.البته اینکه بازی یه سر و گردن بالاتر از اونه هیچ شکی نیست.
میشه از ماشین پیاده شد رفت تو پارتی ها:d؟
اگه اين بازي خصوصيت تيونينگ ( ديگه ميدونيد منظورم چيه !! همون خشكل كردن ماشين و كايت و غيره گذاشتن نه اون تيونينگ مخصوص بازي هاي شبيه ساز !! ) و همون گيم پلي فورزا رو داشته باشه همراه با مسابقات شب . من بخاطر اين بازي ميرم يه xshit ميخرم بخدا !!:d چون اين قابليت ها دهن سرويس كن هست ! اگه هم اينو نداشته باشه كه همون بريد حال كنيد با بازي خودتون !!:d
یعنی یه چیزی مثل TDU؟!این شایعات که همین رو میرسونن.البته اینکه بازی یه سر و گردن بالاتر از اونه هیچ شکی نیست.
الان این گیم پلیش آرکید هست یا همون سیمولیشن ها قبل رو دنبال میکنه..؟
این HORIZON هست و در سبک PGR ساخته میشه.این دقیقن PGR هست. فقط از اسم Forza دارن استفاده می کنند.
F10 عمرا ریسکهای خطرناک بکنه درسته تغییرات زیادی رو اعمال میکنه ولی هسته گیم پلی زیاد تغییر نخواهد کرد..
اشتباه نیست اینا ! چون خوندن 2-3 صفحه سخت نیست. مسئله چیزه دیگستو سیاره ای که اگر یک اشتباه کوچیک بکنی سیات رو برات تغییر میدن..
تو کدوم سیاره زندگی میکنی ؟!
100بار اینجا همه نوشتن بازی رو Playground میسازه نه T10
اره ولی نمیتونه محیطش به بزرگیtduباشه خدایی خیلی بزرگ بود مخصوصا جزیره دوم که فکر کنم هاوایی بود یا..فکر کنم تو forzaفقط میشه تو جاده روند ولی توtduمیشد به کوه دشت هم زدیعنی یه چیزی مثل TDU؟!این شایعات که همین رو میرسونن.البته اینکه بازی یه سر و گردن بالاتر از اونه هیچ شکی نیست.میشه از ماشین پیاده شد رفت تو پارتی ها:d؟