Forza Horizon

هیچوقت کلا با این فراری های سری 612 Scaglietti و 599 حال نکردم :دی

بچه ها احتمالا این سوال قبلا جواب داده شده ولی برای اطمینان میپرسم که آیا بازی مولتی هم داره؟ سیستم خرید و فروش ماشین بین پلیر ها چطور؟ اگر داره مولتیش چه سبکیه؟ خیلی دوست دارم به دور از بازی هایی مثل cod و fifa بشینیم با بچه ها بریسیم!

باید بیاد بازی کنیم ولی تا اطلاعاتی که اینجا از بازی اومده ، غیر از رکورد زنی ها تو قسمت های مختلف شهر که تو Leaderboard بهتون رتبه میده ، مسابقات معمولی تو Festival ها هستن که با چند نفر تو یک Track مسابقه میدید و یکی دیگه هم Online Free Roaming هستش که اصل کاریه و با 8 نفر میرید تو شهر زندگی میکنید :دی

کصافط عجب استایلی داره

همین الان (ساعت ۰۰:۰۵ ) بعد دیدن این پست پا شدم رفتم ایکس باکسو روشن کردم و فورزا ۴ رو گذاشتم و دارم اماده میشم یه دور با ۵۹۹XX بزنم:d
یکی از فانتزی هام اینه که یه روزی صدای اینو از نزدیک بشنوم که لامصب غیر از پیستهای خود فراری هیچ جای دیگه قابل رویت نیستش=((
پ.ن: فردا ساعت ۸ صبح هم کلاس دارم:d

ویرایش: فراری یه اسپویلر برای این مدل طراحی کرده به قیمت ۲۵۰ هزار دلار:d امیدوارم تو بازی باشه:d

:|این 2-3 روز مثل 10-20 سال داره برام میگذره
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست از ما گفتن بود
/:)

البته بین 599xx و FXX، بالطبع FXX ماشین بهتر و وحشی تریه:دی

البته برای مسابقه مخصوصا توی FM بهتره از نظر هندلینگ و ترمز و این چیزا ولی وحشی تر بودن رو شک دارم :d

بچه ها احتمالا این سوال قبلا جواب داده شده ولی برای اطمینان میپرسم که آیا بازی مولتی هم داره؟ سیستم خرید و فروش ماشین بین پلیر ها چطور؟ اگر داره مولتیش چه سبکیه؟ خیلی دوست دارم به دور از بازی هایی مثل cod و fifa بشینیم با بچه ها بریسیم!

من جایی نخوندم اما حتما Auction House رو مثل فورزا های قبلی برای اینم قرار میدن . همچنین Storefront مکانی برای فروش Tune و طراحی و چیزای دیگه
در حالت آنلاین 8 نفر میرین تو مپ بازی همه کار میکنین دیگه . مساقه ولگردی ثبت بالاترین سرعت برای Speed Trap و ...

ویرایش: فراری یه اسپویلر برای این مدل طراحی کرده به قیمت ۲۵۰ هزار دلار:d امیدوارم تو بازی باشه:d

اون مدل 2012 هستش که داخل اولین DLC بازی قرار داره به همراه Aventador J :d

وای وای لعنتی چسبیده به آسفالت ! یعنی میگه بیا منو انتخاب کن برو آسفالت رو بکن :d
این ماشین رو برداری رادیو خاموش توی جاده ی تاریک فقط به صدای ماشین گوش کنی :x

بیاین منو بکشین همش تقصیر منه iهمیشه برا چیزای که خیلی میخوامو منتظرشم یه مشکلی پیش میاد:دی به احتمال زیاد یه اپدیت امنیتی داره باید چند ماه تو کف بمونیم

اگر قفل امنیتی جدید در کار بود که خوب Halo 4 به مراتب اهمیتش برای مایکروسافت از هورایزن بیشتره و رو اون قرار میداد نه هورایزن :دی
یک سوال بسیار مهم ! تو بازی میشه HUD رو خاموش کرد دیگه به امید خدا ؟ :| :دی

عجیبه بالای 10 روز میشه نسخه جی تگ لیک شده بالاخره اون کسی که نسخه جی تگ را داشته از روی دیسک بازی ریپ کرده .
تا حالا سابقه نداشته نسخه جی تگ اینقدر زودتر بیاد:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or