Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

ماشه رو بکش لامصب! :| :دی
==
گویا تو ساعات اولیه اونایی که بازی رو پیش خرید دیجیتالی کرده بودن، بازی واسشون Unlock نمیشده که بعد از 5-4 ساعت مشکلشون حل شده :دی انصافا خیلی ستمه همچین چیزی :دی

مرسی

بصورت کد هستند این ماشین ها؟

طبق روال همه ی Day one های قبلی فورزا کد باید باشه
دقیقا همین 3 تا ماشین داخل امضام :d

بازم ویرایش : توی استور حجمش 10 مگ هست و به صورت کد روی بازی های فیزیکی و روی بازیهای دیجیتالی هم جزو بازی هست انگار و دیگه نیازی به وارد کردن کد نیست

ویرایش 2 : یه پک شامل 8 ماشین هم از همین الان قابل دانلود هست به صورت مجانی با حجم 10 مگ :d

اين نسخه ي day one منظورش چيه كلا؟من يه پك بود تو پيش خريدم به نام season car pass 2..اين چيه؟
+
در ضمن منوً توجيه كنيد كه چطوري وقتي بازي رليز نشده رسيده ايران:(

طبق روال همه ی Day one های قبلی فورزا کد باید باشه
دقیقا همین 3 تا ماشین داخل امضام :d

بازم ویرایش : توی استور حجمش 10 مگ هست و به صورت کد روی بازی های فیزیکی و روی بازیهای دیجیتالی هم جزو بازی هست انگار و دیگه نیازی به وارد کردن کد نیست

ویرایش 2 : یه پک شامل 8 ماشین هم از همین الان قابل دانلود هست به صورت مجانی با حجم 10 مگ :d

من هنوز پروفایل نساختم که چیزی واردش کنم واسه همین پرسیدم:bighug:

اين نسخه ي day one منظورش چيه كلا؟من يه پك بود تو پيش خريدم به نام season car pass 2..اين چيه؟
+

نسخه ی Day one نسخه ای هست که توی روز ریلیز بازی خریداری بشه و حتی شامل پیش خرید ها هم میشه !
حالا چه شما فیزیکی خرید یا پیش خرید کنید چه دیجیتالی ;)
4 نسخه داره بازی : استاندارد - Day one - Deluxe - Ultimate

شما کدوم نسخه رو پیش خرید کردین ؟

+

بازیا از تقریبا یه هفته قبل ریلیز بین فروشگاه ها پخش میشن تا روز ریلیز همه موجود داشته باشن! حالا یسری فروشنده به تاریخ ریلیز پایبند نمیمونند و زودتر بازیها رو به یسری افراد میفروشن و اینجوری بازی زودتر میرسه دست مشتری که ما باشیم
فقط من فکر می کنم که بازی گرافیکش دو سه لول از FM5 بالاتره؟
بدون در نظر گرفتن جهان باز و وسعت بازی فکر نمیکنم مدل سازی و گرافیک ماشین ها دو سه لول بالاتر از FM5 بنظر بیاد اما با توجه به محیط وسیع بازی خب خیلی کیفیتش از FM5 بالاتره:d

نسخه ی Day one نسخه ای هست که توی روز ریلیز بازی خریداری بشه و حتی شامل پیش خرید ها هم میشه !
حالا چه شما فیزیکی خرید یا پیش خرید کنید چه دیجیتالی ;)
4 نسخه داره بازی : استاندارد - Day one - Deluxe - Ultimate

شما کدوم نسخه رو پیش خرید کردین ؟

ممنون دوست گلم:)

من نسخه ي اولتيمت رو خريدم از سايت ايكش باكس به قيمت ٩٩ دلار ناقابل:)

نكته ايي كه هنوز برام سواله اينه كه تو fm5 من تا ٥٠ لول رفتم ولي يه روز ديگه نتونستم بازي كنم با اينكه نسخه فيزيكي داشتم.مجبور شدم پاك كنم و دوباره نصب كنم.با اينحال بعد از نصب با گيمرتگم سينك نشد سيوهام و منم بيخيال شدم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or