Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

"I mean, Forza Motorsport 5 had, I think [Turn 10 boss Dan Greenawalt] was telling me, basically an update every two weeks for the first six months of its life. That's an incredible commitment to supporting a product. We'll continue to do that and I think the opportunities with [Xbox One's] connectedness - the only limit is our imagination, etcetera etcetera etcetera."
با توجه به این مصاحبه، احتمالا باید منتظر آپدیت های هفتگی برای بازی باشیم. از یک طرف خوبه که هر هفته محتویات جدید به بازی اضافه میشه و از یک طرف هم برای اون هایی که اینترنت محدود دارند، خوب نیست. مخصوصا اگر حجم آپدیت ها مثل Forza 5 باشه

حسابی داره به Tanner Foust خوش میگذره :d :

از اونور ( سری فورتزا ) مجری های تاپ گیر انگلیس رو به کار گرفتن ، اینجا هم تاپ گیر آمریکا رو . اینکارشون مسلما توی فروش تاثیر میذاره .

پ.ن :
به همین خاطر من دیگه در مورد هیچ بازی ای نظر نخواهم داد.
ممنونم :)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط rametzio;3465830د:
بعضی ها یه سری نظراتی میدن که آدم میمونه مگه مجبورشون کردن درس و مشق رو ول کنند بیاد پست بزارن!!
داریم ریسینگ بازی میکنیم آلن ویک نیست که داستان بخواد؟؟ماشین شخم زنی هم که تهش بود.دوست نداری بحثی جدا از این ایراد های مسخره ـست.
مشکل خیلی از ما ها اینه سعی میکنیم ایراد پیدا کنیم و فکر میکنیم خیلی شاخیم.ولی نه اینطوری لذت گیم و اینجا هم یه ریسینگ ناب رو برای خودمون از بین بردیم.
بازی هم تا هفته دیگه عرضه میشه و امیدوارم به زودی تجربه ـش کنیم.
شما میخوای با کوچک نشان دادن بقیه، سن خودتون رو بزرگ نشون بدید. و سن کم خودتون رو مخفی کنید.
حتی NFS کربن هم که متعلق به سال ۲۰۰۶ هست، یه نیمچه داستانی داشت.
این مشکل داستانو من نمیگم، منتقدها هم میگن. احتمالاً اونا هم بچه دبستانی هستند.

سوم اینکه یکم منطقی باشید. وقتی یه بازی میاد اونقدر بزرگش میکنید که کسی حق نقد نداره. و وقتی نسخه بعدیش میاد خود شما ها از جملات زیر استفاده میکنید:
دیگه مثل نسخه قبلی فلان مشکل رو نداره!

تاپیک مربوط به بحث درمورد بازی است یکی میاد تعریف میکنه یکی هم میتونه نقد کنه. متاسفانه ما ایرانی ها جنبه نقد بازی های مورد علاقمونم نداریم چه برسه به نقد خودمون. جرئت میخواد که در اینجا یه بازی رو نقد کرد چون اول اینکه همه دشمنت میشن و دوم اینکه مسخرت میکنن. من هم میتونستم مثل بقیه بیام دویست خط از بازی تعریف کنم و ۲۰ تا لایک بگیرم.

من شخصاً حداکثر روزی ۱ ساعت وقت دارم با کنسول بازی کنم برای همین دنبال بهترین بازی هستم که با توجه به هزینه ای که براش پرداخت میکنم. ارزش روزانه ۱ ساعت بازی کردن رو داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

یک راه هست . به نفع همه هم هست :

شما کلا بیخیال این بازی شو ...
بذار احمق ها از بازی لذت ببرن :)

با این حرف شما به خودت و همه افرادی که این بازی رو انجام میدن توهین کردی. و گویا از توهین شما به خودشون هم خیلی لذت بردند!
شما حرف من رو تحریف کردی.
من به کسی که این بازی رو انجام میده نگفتم احمق.
من گفتم اگر سازندگان بازی از این نمرات راضی باشند، به نظر من احمق هستند.
چون هیچ بازیسازی نباید به نمره زیر ۹۰ راضی باشه و اگر هم راضی هست نباید بیاد بگه آهای ملت ما ز خوشحالی نمره ۸x در پوست خودمون نمیگنجیم!

به نظرم کاربران زیاد علاقه ندارند من در مورد بازی ها نظر بدم. به همین خاطر من دیگه در مورد هیچ بازی ای نظر نخواهم داد.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
نسخه Xbox 360 بازی لیک شده و ویدیو های گیم پلی بازی تو یوتیوب قرار گرفته:d
Forza Horizon 2 Xbox 360 Gameplay Part 1 | Welcome To Horizon Europe
cut scenes های بازی دقیقا با نسخه Xbox One یکیه ولی گیم پلی و گرافیک خیلی تفاوت داره به نظر من
محیط بازی هم خیلی محدود تر نسبت به نسخه Xbox One و نمیشه هر جایی که خواستی از جاده خارج بشی. ترافیک شهر هم خیلی کمتره در مقایسه با نسخه Xbox One
در کل به نظر میرسه مثل نسخه اول Forza Horzion و فقط محیط بازی عوض شده

آخرین ویرایش:
cut scenes های بازی دقیقا با نسخه Xbox One یکیه ولی گیم پلی و گرافیک خیلی تفاوت داره به نظر من
محیط بازی هم خیلی محدود تر نسبت به نسخه Xbox One و نمیشه هر جایی که خواستی از جاده خارج بشی. ترافیک شهر هم خیلی کمتره در مقایسه با نسخه Xbox One
نقشه هم کوچیکتره؟ آره؟

نقشه هم کوچیکتره؟ آره؟
اون کسی که بازی می کرد، اندازه نقشه نشون نمیده که چقدره ولی با توجه به خبر های قبلی نسبت به نسخه Xbox One کوچیکتره.
.............
اینم چند تا عکس برای مقایسه (عکس سمت راست Xbox One و عکس سمت چپ Xbox 360)

آخرین ویرایش:

چقدر دموی اولش خوب بود :x :x حتما ببینین
تو ایران اگه کسی جایی میشناسه اورده یا پیش فروش میکنه به من پ.خ کنه ممنون

کیفیت عکسها افتضاحه نمیشه درست قضاوت کرد :d

کیفیت که خوب نیست ولی رنگ رو میشه دید. توی مقاله EG هم نوشته بود که رنگ ماشینها رو بیشتر از حد معمول در نظر گرفتن، اما توی نسخه 360 انگار کلاً رنگ بندی کل محیط رو متعادلتر انتخاب کردن.

====

چندتا GIF توی نئوگف دیدم گفتم بذارم بقیه هم ببینن حجمشون زیاد هست برای همین فقط لینک میذارم (سعی کنید اولی رو حتماً ببینید :دی):

http://giant.gfycat.com/SorrowfulZigzagCat.gif
http://giant.gfycat.com/CluelessPopularKouprey.gif
http://giant.gfycat.com/PessimisticPersonalCentipede.gif
http://giant.gfycat.com/BigheartedFavoriteGraywolf.gif
http://giant.gfycat.com/MildSnivelingGalapagoshawk.gif
http://giant.gfycat.com/CanineGloomyAustraliansilkyterrier.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or