نوشته شده توسط rametzio;3465830د:
بعضی ها یه سری نظراتی میدن که آدم میمونه مگه مجبورشون کردن درس و مشق رو ول کنند بیاد پست بزارن!!
داریم ریسینگ بازی میکنیم آلن ویک نیست که داستان بخواد؟؟ماشین شخم زنی هم که تهش بود.دوست نداری بحثی جدا از این ایراد های مسخره ـست.
مشکل خیلی از ما ها اینه سعی میکنیم ایراد پیدا کنیم و فکر میکنیم خیلی شاخیم.ولی نه اینطوری لذت گیم و اینجا هم یه ریسینگ ناب رو برای خودمون از بین بردیم.
بازی هم تا هفته دیگه عرضه میشه و امیدوارم به زودی تجربه ـش کنیم.
شما میخوای با کوچک نشان دادن بقیه، سن خودتون رو بزرگ نشون بدید. و سن کم خودتون رو مخفی کنید.
حتی NFS کربن هم که متعلق به سال ۲۰۰۶ هست، یه نیمچه داستانی داشت.
این مشکل داستانو من نمیگم، منتقدها هم میگن. احتمالاً اونا هم بچه دبستانی هستند.
سوم اینکه یکم منطقی باشید. وقتی یه بازی میاد اونقدر بزرگش میکنید که کسی حق نقد نداره. و وقتی نسخه بعدیش میاد خود شما ها از جملات زیر استفاده میکنید:
دیگه مثل نسخه قبلی فلان مشکل رو نداره!
تاپیک مربوط به بحث درمورد بازی است یکی میاد تعریف میکنه یکی هم میتونه نقد کنه. متاسفانه ما ایرانی ها جنبه نقد بازی های مورد علاقمونم نداریم چه برسه به نقد خودمون. جرئت میخواد که در اینجا یه بازی رو نقد کرد چون اول اینکه همه دشمنت میشن و دوم اینکه مسخرت میکنن. من هم میتونستم مثل بقیه بیام دویست خط از بازی تعریف کنم و ۲۰ تا لایک بگیرم.
من شخصاً حداکثر روزی ۱ ساعت وقت دارم با کنسول بازی کنم برای همین دنبال بهترین بازی هستم که با توجه به هزینه ای که براش پرداخت میکنم. ارزش روزانه ۱ ساعت بازی کردن رو داشته باشه.
- - -ویرایش - - -
یک راه هست . به نفع همه هم هست :
شما کلا بیخیال این بازی شو ...
بذار احمق ها از بازی لذت ببرن
با این حرف شما به خودت و همه افرادی که این بازی رو انجام میدن توهین کردی. و گویا از توهین شما به خودشون هم خیلی لذت بردند!
شما حرف من رو تحریف کردی.
من به کسی که این بازی رو انجام میده نگفتم احمق.
من گفتم اگر سازندگان بازی از این نمرات راضی باشند، به نظر من احمق هستند.
چون هیچ بازیسازی نباید به نمره زیر ۹۰ راضی باشه و اگر هم راضی هست نباید بیاد بگه آهای ملت ما ز خوشحالی نمره ۸x در پوست خودمون نمیگنجیم!
به نظرم کاربران زیاد علاقه ندارند من در مورد بازی ها نظر بدم. به همین خاطر من دیگه در مورد هیچ بازی ای نظر نخواهم داد.
موفق باشید.