Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

76773519787470777587.gif

نظرت هر چی که هست محترم، ولی دیگه به عنوان فکت تو حلقمون فرو نکن خواهشاً :|

این آقایی که دائماً داره میگه متاش زیر ۹۰ ه منو یاد کارتون گالیور میندازه:
من میدونستم که موفق نمیشیم کارمون تمومه.:d
البته بنده خدا بیراه هم نمیگه. حقیقت رو میگه و این روزا اکثراً مردم از حقیقت بدشون میاد. اون مشکلاتی که گفته غیر قابل انکاره ولی سختگیرانه هم هست.
خوب متاش ۹۰ نشه که نشه اتفاق خاصی نمیفته که. آسمون زمین نمیاد که.
آخه واسه چی این همه روی متا حساسیت دارید؟
مهم اینه که خودتون از بازی لذت ببرید چه متاش ۱۰۰ باشه چه صفر.
میخواین با متا با PS4 ی ها کلکل کنید یا کلاً کلاستون اونقدر بالاس که اگه متاش بالای ۹۰ نباشه بازی نمیکنید؟:d

اغا بحث این نیست متا زیر نود میشه یا بالا بحث اینه این دوستمون میگه چون تو بازی ادمو نمیشه کشت متا پایین میاد
الان100درصد متا زیر90میشه بعد این دوستمون میاد دیدید گفتم بخاطر همون ادم زیر نرگفتن متا پایین اومد

در کل یکی از بی منطق ترین و مسخره ترین بحث های که تا حالا دیدم بهتره ادامه ندیم

وقتي وارد سايت ايكس باكس ميشم براي خريد اين بازي سه نسخه داره١-معمولي ٢-دلاكس ٣-ليميتد
ميخوام ليميتد بخرم كه ٩٩ دلاره.به مزاياش vip membership و car pack 2 access هست.ارزش داره؟

خیلی جالبه :|
این Forza Horizon که این قدر من منتظرشم، به صورت خود جوش پیش خریدش کنسل شده بعد Sunset Overdrive و Halo کنسل نشدن :|
fvkxhy1pq9yay3yw83d1.png

البته دوباره پیش خریدش کردم ولی یک حس بدی دارم که فردا باز یک ایمیل میاد و میگه پیش خریدو کنسل کردیم و نسخه Day One میپره کلا :(
نفرین احسان آیا:-/:d

آخرین ویرایش:
وقتي وارد سايت ايكس باكس ميشم براي خريد اين بازي سه نسخه داره١-معمولي ٢-دلاكس ٣-ليميتد
ميخوام ليميتد بخرم كه ٩٩ دلاره.به مزاياش vip membership و car pack 2 access هست.ارزش داره؟
اره ارزش داره :d
Car Pass که تا 6 ماه پک های ماشین بهت میده که هر کدوم 5 تا ماشین داره و VIP هم چند تا جایزه، Event و ماشین بهت میده

- - -ویرایش - - -

ديشب كه تو خود سايت پيش فروش ميكرد
من فیزیکی پیش خرید کردم حدود 3 ماه قبل و امروز ایمیل کنسل شدنش اومد :|

این بتا رو بازی کردین کسی نتونست بیاد از هوش مصنوعی بازی بگه..؟
هوش مصنوعی بازی از drivatar استفاده می کنه و مثل Forza 5 خیلی خوبه و البته من مشکلات حمله کردنو مثل Forza 5 ندیدم تو هوش مصنوعی :d
تو Forza 5 بعضی موقع ها بقیه ماشین ها کلا می زدن پرتت می کردن از جاده بیرون ولی تو Forza Horizon درست رانندگی می کنن.
تو محیط OW بازی هم مثلا اگه وسط جاده ماشین نگه داشته باشی، بقیه ماشین ها از کنارت رد می شن و با تمام توان سعی می کنن بر خوردی با ماشینت نداشته باشند.
تو درجات سختی بالا هم هوش مصنوعی خیلی بهتر عمل می کنه هر چند که تو آخرین درجه سختی هم باز میشه به راحتی اول شد.
در کل هوش مصنوعی بازی خوبه برای دمو و تو نسخه نهایی با کامل شدن Drivatar مثل Forza 5، بازی از نظر هوش مصنوعی مشکلی نداره احتمالا

منم چند روزی بازی کردم فقط میتونم بگم همه چیز اماده برای متا 90:d
وقتی بازی شروع میکنید واین وسعت وگرافیک فک انداز برای اولین بار خیره میشید به کوهای پر از جزییات باانبوهی از درختان که پیش خودتون میگید کاش میشد اونجا رفت وقتی همینطور نزدیک میشید متوجه میشید که واقا بین کوها هستین واقعا شگفت زده میشید وقتی خاک روی ماشینتون میشینه و صدای زیبای طبیعت توی روز و شب میشنوید همونجا سکته میزنید:d
بازی واقعا حسه یه ریسینگ ناب بهتون میده بازی کشش خاصی داره هندلینگ بازی که نیازی به تعریف نیست:d
میرسیم به بارون بازی:d به نظرم بهترین بارون بود نه تنها تو بازی ریسینگ بلکه کل بازیها دیدم زمین هوا ماشین شیشه همگی باعث میشه چند دقیقه مات میمونید وقتی بارون با هر زمان یه جور واکنش و شدت کم و زیاد شدن میبینید تصمیم میگیرد همینطور خیره گرافیک و جزییات با اون وسعت بازی بمونید
و در اخر در یه کلام بهترین ریسینگ سال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or