cpt rock
کاربر سایت
کلا 3 رادیو بیشتر نداره تا اخر بازیتو چند درصد واسه شما رادیوی چهارم باز میشه؟ من الان 18 درصد بازی کردم!
کلا 3 رادیو بیشتر نداره تا اخر بازیتو چند درصد واسه شما رادیوی چهارم باز میشه؟ من الان 18 درصد بازی کردم!
کاملآ کار به جایی کردی! من هم می خواستم این رو بگیرم! ویدئوهاش رو که دیدم! رفتم همون 1 رو دوباره نصب کردم از اول برم! ارزشش به مراتب از این بیشتره!!!!!!!دوستان واقعا بازی بده من نسخه 1 بازی نکردم رفتم این کنسل کردم نسخه 1 بگیرم بازی واقعا خرابه
دوستان از گرافیک که عبور کنیم بازی بعد 7 ساعت تموم شد تمام مسابقات کاملا یک نواقت و کسل کننده فقط سه تا باس داشت که با هوا پیما و جت و اینا باید مسابقه داد اخرش مثل اولش یه فیلم 10 ثانیه ای نشون داد و تموم کلا دو سه تا ماشین بهمون میده و اخر بازی اگه همه CR هاتو جمع کنی میشه یک ملیون که میشه فقط یکی دوتا سوپر کار خرید برعکس نسخه 1 که هفت هشت ملیون پول میداد و نمیدونم کلا چی فکر کردن اپگرید ماشینا هم که محدودتر شده از نسخه پیش و همون سیستمو داره تیونینگ هم که نداره بخش رالی بازی هم که تعطیله کلا باگم که فراوون داره وسط جاده داری با 200 تا میری ییهو میخوری به یه جسم نامرئی فقط تنها چیزی که منو تو این بازی نگه میداره یه مشت سوپر کار جدید مثله la ferari و ml p1...و فیزیک رانندگیشه که اونم مثله هورایزون یکه و پیشرفت نداشته ساپورت مایکروسافتم از 360 کشکی شده و یواش یواش باس بریم تو وان :d
دوستان من 75٪ بازی هستم و یک جایی نمیزاره event شروع کنم همش میشه : you need to set the time in thee leaderbords ...
چکار کنم همه مراحل فرعی رفتم نشد ...
کمککککک
باشه فقط شما بلدی این کارارو بکنی!!
بعله اينجورياس :d اونايي كه بلد نيستن از بازي لذت ببرن الكي رو بازي عيب نزارن
خوب منم وقتي دنده اتومات باشم و كنترل كشش رو روشن كنم و رو خط سبزرنگ كف خيابون برونم بازي برام خسته كننده ميشه :d
در كل همه چي به جز سيستم پول عاليه
Sent from my iPhone using Tapatalk
باشه فقط شما بلدی این کارارو بکنی!!
من هنوز هوریزون 1 نصب رو کنسولم, دارم لذت می برم! اینو نمیشه نیگاه کرد چه برسه لذت..
شما می خوای خودت رو گول بزنی بزن..
شما که برات مهم نیست چرا forza 1 بازی نمی کنی؟
ماشین می خواد و جاده؟ این نه ماشین داره نه جاده!!
مشکل این نسخه فقط گرافیک نیست! اگه ریسینگ باز بودی می فهمیدی تو هورایزن 2وقتی بوگاتی ویرون با فورد فیستا فرمونش یه جوره یعنی چی!!
این نسخه رو دادن دست بچه هاشون طراحی کنن!!
من 1 رو چون شاهکاره بازی می کنم!
هیچ کم و کاستی نداره! تو یوتیوب با نسخه Xbox one مقایسش می کنن!!