mehdi-psp
کاربر سایت
سلام. من بازی رو گرفتم ولی مشکل برام پیش اومده. وقتی بازی رو اجرا می کنم موقعی که نوشته اول بازی میاد دیگه ایکس باکسم قفل میکنه و اجرا نمیشه و فقط باید با کلید پاور دستگاه رو خاموش کنم.
باید چکار کنم. مشکل از کجاست آیا از میتونه به ورژن داشبورد ربطی داشته باشه؟؟
99% بازیت مشکل داره . عوض کنی احتمالا حل بشه
بنده هم دیروز بازی رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم .
من به شدت منتظر این بازی بودم ولی عملا بعد از تجربه نیم ساعته کاملا توی ذوقم خورد .
گرافیک بازی نسبت به نسخه اول کاملا افت پیدا کرده . اونم در شرایطی که نسخه قبلی دو سال قبل عرضه شده بود ، به طور طبیعی باید تو این نسخه با بهبود گرافیک روبرو میشدیم نه با افت گرافیک ( یه نگاه به مناظر اطراف جاده تو این نسخه و نسخه قبلی بندازید ، زحمت به خودشون ندادن چهار تا دارو درخت بقل جاده کار کنن . بعضی جاها تا چشم کار میکنه خشکی هست و هر ده متر یه دونه درخت . )
گیم پلی و فیزیک بازی هم اصلا مثل نسخه قبلی نیست ، تا اینجا من با لامبورگینی هوراکان و بی ام و زد 4 که بازی کردم خیلی تفاوتی توی این این دو تا ماشین ندیدم ، در صورتی که توی نسخه قبلی عملا یه سوپر اسپرت مثل لامبورگینی رو وقتی داشتیم میروندیم کاملا سنگینی محسوسی داشت ولی اینجا زد 4 و هوراکان هر دو انگار رو هوا دارن رونده میشن .
فرمون دادن به اطراف هم اصلا تیز نیست و نمیشه لایی مویی کشید .
از نظر فراوانی ماشین هم متاسفانه فقط تعدادش نسبت به نسخه قبلی بیشتر شده و اکثر ماشین ها قبلا توی فورزا 4 دیده شده بود . تا اونجایی که من چک کردم فقط یه کوروت 2014 و یه هوراکان و یه مک لارن P1 اضافه شده و بقیه ماشین ها همه 2013 به پایین هستند .
اون چه که قطعی است کم کاری کاملا مشهوده و مایکروسافت به عمد این نسخه رو ضعیف کار کرده تا گیمر ها بیشتر به سمت نسخه نسل هشتمی برن و فقط میشه گفت این نسخه رو روی 360 داده تا بگه داریم از این کنسول هم حمایت میکنیم .
خلاصه خیلی حیف شد .
Last edited by a moderator: