Forza 5 نیاز به یک سری دانلود برای اجرا خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Forza-5-pack-art.jpg

طبق تغییر سیاست های مایکروسافت پیرامون کنسول Xbox One بازی Forza 5 دیگر برای اجرا نیاز به یک ارتباط آنلاین ندارد.اما ظاهرا قضیه این طور نیست که دیگر خبری از اینترنت نباشد و رئیس استدیو Turn 10 آقای Dan Greenwalt در IGN اعلام کرده است که کل این بازی بر روی دیسک نمی باشد و شما بایستی یک بار به اینترنت متصل شوید و مواردی را دانلود کنید :
هنگامی که شما بازی را برای اولین بار اجرا می کنید ما از شما درخواست log in می کنیم.پس از ورود شما بایستی Drivatar ها را دریافت کنید به علاوه یک سری خودرو و مسیر مسابقه.طی برنامه های ما این محتویات در روز اول رایگان خواهد بود.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است.ما برای اینکه این بازی بزرگترین باشد بایستی تمامی موارد را داشته باشیم.
همچنین آقای Greenwalt اعلام کردند که پس از دانلودهای فوق دیگر نیازی نیست به اینترنت متصل شوید اما بهتر است برای آپدیت User Data خود Drivatar ها را دانلود کنید
همچنین در آخر یک جمله جالب را گفته اند :
ما یک بازی روز اول عرضه نمی سازیم.ما Forza 5 را برای روز اول میسازیم
VG247

به بهانه دانلود فایلی که می تونه تو خود بازی جا بگیره، اتصال به اینترنت رو باز دارن به یه نحوی رو میکنن. منظور از دانلود هم چک کردن شماست و نه فایل...

به بهانه دانلود فایلی که می تونه تو خود بازی جا بگیره، اتصال به اینترنت رو باز دارن به یه نحوی رو میکنن. منظور از دانلود هم چک کردن شماست و نه فایل...
وقتی از چی اطلاع نداری مجبوری تحلیل کنی ؟
داره میگه یه سری چیزار رو نتونستن تو دیسک جا بدن...
خیلی هم ساده ـس چون دیتا رو فشرده سازی نمیکنن حالا دیسک 25 گیگی بوده و حجم دیتا ـشون یکم بیشتر شده !

!!:dSo you need The Internet to play games after all
------------------------------
خیلی هم ساده ـس چون دیتا رو فشرده سازی نمیکنن حالا دیسک 25 گیگی بوده و حجم دیتا ـشون یکم بیشتر شده !
اینا همونایی اند که تو Forza 4 کلی ماشین و پیست رو تو 16 گیگ جا دادن.
فکر نکنم حجم دیسک براشون محدودیتی درست کرده باشه.
به احتمال زیاد نسخه های بازی یه کدی برای فعال سازی دارند که این کانتنت ها رو free میکنه و اگر این کد استفاده شده باشه باید پول پرداخت کرد که این همون Second hand game fee هستش.

آخرین ویرایش:

ایول تیکه اولو خوب اومدی ولی بدی من اینه که طرف هیچکس نیستم !! . دیسکای بلوریو 50 گیگی میزنن شما نگران ظرفیتش نباش روی یه دیسک جا میشه . شما چقدر اعتماد داری که میگی چون گفته حتما دیگه جا نشده !! . فنای ایکس باکسم حرف شما رو نمیزنن .

وقتی اولین اتصالو برای محتوای اضافی انجام بدی همچین داده به خورد کنسولت بده که تیم c4 هم نتونه داده های جا کرده رو کشف کنه =))

بعضیا فرهاد ... همون کلنگتو بهم قرض میدی چند لحظه :d

!!:dSo you need The Internet to play games after all
------------------------------

اینا همونایی اند که تو Forza 4 کلی ماشین و پیست رو تو 16 گیگ جا دادن.
فکر نکنم حجم دیسک براشون محدودیتی درست کرده باشه.
به احتمال زیاد نسخه های بازی یه کدی برای فعال سازی دارند که این کانتنت ها رو free میکنه و اگر این کد استفاده شده باشه باید پول پرداخت کرد که این همون Second hand game fee هستش.
احتمالش هست
خب الان داره این محدودیت رو از بین میبره مشکلش چیه ؟

مشکلش اینه که بدون دانلود کردن این "اطلاعات" بازی اجرا نمیشه.
نمیدونم مایکروسافت چرا انقدر اجبار کردن رو دوست داره؟؟:d
یعنی کسی هست با کنسولش آنلاین نشه ؟:-/
یعنی نمیخواد یک بار آنلاین بشه ؟
واقعا خیلی مهم نیست نمیدونم چرا اینقدر بزرگش میکنید !

من هم با این چیزا حال نمی کنم اما مگه جایی اینی که که داری میگی عنوان شده؟اگر گفتن،منبع
شاید فقط برای شناخت بیشتر community بازی و توسعه باشه.
این طوری خیلی راحت تر می تونن بفهمن که دقیقا چه تعداد از بازیشون هم فروش رفته

من هم حدس می زنم که مایکروسافت به ظاهر از سیاست های خود عقب نشینی کرده ولی در اصل اینطور نیست و مایکروسافت حتما برای یه بار که شده بازی هامون رو چک می کنه و از اورجینال بودن آن مطمئن خواهد شد بعد اجازه بازی دادن رو بدهد . شاید هم بازی های کپی رو اجازه اجرا بده ولی در وقت مناسب تلافی می کند. مثل تجربه موج بن در نسل حاضر
البته این حدس منه

یعنی کسی هست با کنسولش آنلاین نشه ؟:-/
یعنی نمیخواد یک بار آنلاین بشه ؟
واقعا خیلی مهم نیست نمیدونم چرا اینقدر بزرگش میکنید !​

من خودم تو دو سال اولی که 360 خریدم انلاین نشدم.
------------------------
من هم با این چیزا حال نمی کنم اما مگه جایی اینی که که داری میگی عنوان شده؟اگر گفتن،منبع
شاید فقط برای شناخت بیشتر community بازی و توسعه باشه.
این طوری خیلی راحت تر می تونن بفهمن که دقیقا چه تعداد از بازیشون هم فروش رفته
گفتم به احتمال زیاد یعنی حدس زدم.
شناخت بیشتر community نیازی به دانلود دیتای اضافه نداره.به وسیله بررسی دیتا های بخش مولتی پلیر خیلی راحت میشه مخاطب رو شناخت.
دقیقا فهمیدن اینکه یه بازی چقدر فروش رفته اصلا کمکی نمیکنه.
یه مثال میزنم:
مثلا یه بازی یک میلیون و یک نسخه فروش داشته باشه و اگه اعلام بشه که فقط یک میلیون فروش داشته چه فرقی میکنه.
مسلما شرکت ها با یه نسخه برنامه ریزیشون عوض نمیشه.
----------------------------------------------------------------------------------
بعضی از دوستان هر چیزی مایکرو (یا استدیو های زیر دستش) اعلام میکنه بدون هیچ فکری طرفداری میکنن.
فردا اعلام بشه که در صورت استفاده از دیسک کپی X1 منفجر خواهد شد بازم بعضیا میگن که این کار خوبه جمعیت pirate هارو کم میکنه.:d
--------------------------------------
من هم حدس می زنم که مایکروسافت به ظاهر از سیاست های خود عقب نشینی کرده ولی در اصل اینطور نیست و مایکروسافت حتما برای یه بار که شده بازی هامون رو چک می کنه و از اورجینال بودن آن مطمئن خواهد شد بعد اجازه بازی دادن رو بدهد . شاید هم بازی های کپی رو اجازه اجرا بده ولی در وقت مناسب تلافی می کند. مثل تجربه موج بن در نسل حاضر
البته این حدس منه
اینکه چیز عجیبی نیست که بخواد بازی رو چک کنه.
چیزی که این سیستم رو خراب میکنه انلاین انجام شدن این پروسه هست.
گیمر که نباید تاوان تنبلی مایکرو تو ساخت یه سیستمی که افلاین بازی رو چک کنه بده.

آخرین ویرایش:
البته این حدس منه
در واقع میخواد گیمرا رو دور بزنه !:d

در واقع میخواد گیمرا رو دور بزنه !:d

شما با خرید کنسول خود به خود دور خوردی عزیزم . اونجا دیگه زیاد تو چشم نمیاد

بزارید کنسول کپیخور بشه بعد سر محتواها بجنگید که بن میشید یا خیر و منبع منبع کنید . خود مایکروسافتم منبع موثقی نیست ! چون ممکنه باز فردا یه تز جدید بده . یاد کاربر teznade افتادم :d . من که منتظرم زودتر کپیخوربشه . انتخاب اول :bighug:

بنده کلا از هیچی اطلاع ندارم ولی اینقدر فهمم می‌رسه که الکی برای چیزی رگ گردن پاره نکنم و منطقی فکر کنم. واقعا پست می دی گوهر بار، یعنی چی نتونستن جا بدن؟ مگه کیف که جا نشه؟!! مگه جیب شلوار که نتونستن دیتا توش جا بدن!!

بی هیچ وجه هم ساده نیست چون در خبر ذکر نشده به علت اینکه بازیمون حجمش بیشتر شد داریم این کار می‌کنیم.

اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است

در کجای دنیا محتویات مهم یک بازی که برای اجرا هست رو برای دانلود میزارن؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or