Football Superstars

سلام.

Football Superstars یک بازی آنلاین شبیه سازی فوتبال هست که توی اون شخصیت خودتون رو میسازید و بعد وارد یه شهر کوچیک میشید توی این شهر از استادیم ورزشی گرفته تا کافه و لباس و کفش فروشی و ... وجود داره!!
شما اول یکی از 4 باشگاه موجود رو انتخاب میکنید و بعد از بازیهای دوستانه شروع میکنید و تا لیگه دسته 1 پیش میرید.بعد از هر بازی بسته به امتیازی که در بازی میگیرید :

• 1- مقداری پول به شما داده میشه که شما با این پول میتونید لباس ورزشی بخرید , به باشگاه بدنسازی برید و تمرین کنید , قابلیتهایی رو برای خودتون بخرید , به کافه برید و نوشیدنی بخورید.

• 2- مقداری XP به شما داده میشه که برای لول آپ شدن شما به کار گرفته میشه که هر چی لولتون بره بالاتر میتونید در دسته های بالاتر بازی کنید.
بعد از جمع 50,000 تا پول شما میتونید برای خودتون باشگاه بزنید و افرادی رو به عضویت باشگاهتون در بیارید.
----------
خوب این هم سیستم مورد نیاز بازی است:

Low Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2500+
  • System RAM: 1GB
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5200 or ATI Radeon 9600
  • Video RAM: 128MB
Windows Vista/Windows 7:

• CPU: Intel Pentium 4 3.0Ghz or AMD Athlon XP 3400+
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5750 or ATI Radeon X300
  • Video RAM: 128MB

Medium Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Equivalent
  • Video Card: NVIDIA 7900 or ATI Equivalent
  • Video RAM: 256MB
Windows Vista:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.66 Ghz or AMD Equivalent
  • System RAM: 2GB
  • Video Card: NVIDIA 8600 or ATI Equivalent
Windows 7

• CPU: Intel Pentium 4 3.0 or AMD Athlon 64 3700+
  • System RAM: 1GB (if Readyboost is enabled) 2GB (without Readyboost)
  • Video Card: NVIDIA Geforce 8600GT or ATI Radeon 2600XT
  • This has been tested.
Additional Requirements:

• Sound Card: Direct X 9.0c Compatible (16-bit)
  • Hard Disk Space: 5GB (Game Installation)
  • Internet: At least 1024/256Kbps DSL/Cable Connection
  • Input: Windows XP/Vista/7 Compatible Keyboard & Mouse
Note: Direct 9.0c is required. Please ensure latest drivers are installed which are compatible with your operating system and Direct X 9.0c for all hard ware devices.
Recommended control devices:

• Configurable mouse with extra buttons (i.e Logitech G500, MX518, G7 or Razer Mamba is recommended)
  • Logitech G15 gaming keyboard or A4Tech X7 keyboard with sensitivity settings
شما میتونید این بازی رو سرعت 128 به بالا هم انجام بدید.
----------
این هم تصاویری از این بازی :
3.jpg

4.jpg

5.jpg

1.jpg

4.jpg

----------
این هم سایت بازی(بازی رو میتونید از داخل سایت بعد از ثبت نام با سایز 748 mb دانلود کنید.)

راستی NOKIA , Reebok , PUMA هم اسپانسرهای این بازی زیبا هستند.
----------

و در آخر هم بگم که این بازی زیبا رو به تمام دوستاران فوتبال پیشنهاد میکنم چون وافعا عالی کار شده.:love:

با تشکر آرمان.

آخرین ویرایش:
منم میخوام!!!!
1 بار دانلود کردم ولی کار نکرد...!
بعد امتحاناتم دوباره دانلود میکنم...!
راستی کسی تو بازی لگ نداره؟
شما هم قبل از اینکه دوباره دانلود کنی.
اول یه بار بازی رو به طور کامل پاک کن و باز نصب کن و پچ کن ببین چی میشه اگه نشد دانلود کن.
لگ هم قبلا گفتم اگه سرور شلوغ شه اتفاق میفته.برای همین که کمترین لگ رو داشته باشید گرافیک رو روی low بزارید.
-----------------------------------
رفقا وقت کردید به اینجا هم سر بزنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30679

آخرین ویرایش:
سلام.
دوستان دیشب ساعت 12 آخرین وقت برای تیم ملی بود.
یکی از بچه ها تیم رو ثبت نام کرد وقتی دقیق اسامی رو به من اعلام کرد.من میام و به شما دقیقش رو میگم.
پس منتظر خبر باشید.

سلام.
لیسته تیم ملی هم اعلام شد:

1. setare
  2. atin
  3. amiir
  4. abdali
  5. vampyre
  6. googooli
  7. atish
  8. jingil
  9. godboy
  10. fashul
  11. goskaa
خارجی ها :

soapp از turkey
wassap از hongkong
qahtani از arabestan

------------------
دوستانی که میبینند اسمشون توی لیست نیست بدونند که من اعلام کردم ولی به علت لول پایین بودن خود سایت اجازه نداده برای تیم ملی ثبت بشند!!ایشالا دور بعد.;)
راستی چون بازیکن کم بود 3تا بازیکنه آسیایی از کشورهای دیگه گرفتیم.تا بتونیم حداقل تو جام کاری کنیم.
تیم هم 13 june داده میشه دسته مربی(setare) و بعدش هم زمان بازیها اعلام میشه.

اِ من نیستم.....البته بهتر چون لصلا وقت نداشتم لولم هم 11 بود دیگه بدتر.....ایشالا قهرمان بشین...میگم جام جهانی بعدی کیه؟;)
سلام.
آره دلیلش رو گفتم دیگه.شما الان بری سایتش یه قسمت داره leaderbord اونجا اسم شما ها ثبت نشده به دلیل پایین بودن لول برای همین نشد که بیاریمتون تیم ملی.
جام جهانی بعدی رو هم نمیدونم کیه.

شانس من سایت آفلاینه . یکم بیشتر توضیح می دی . بعد یه سوال . وقتی میخوای بازی کنی باید همه ی اعضای تیم باشن ؟

سلام.
نه دوسته من من ص قبل یا 2ص قبل توضیح دادم که:
شما وقتی میرید تو بازی و جوین میدید برای فوتبال صبر میکنید چند نفر دیگه هم بیان و با هم برید تو بازی حالا شاید تیمه شما 100 بازی در اون زمان داره انجام میده.هر تیم میتونه 1000 تا بازیکن داشته باشه که مثلا توی دسته 4 نیاز به 4 نفر برای هر تیمه که وقتی این 4 نفر کاتمل شد میری تو بازی و بازم یار کشی از اول شروع میشه تا 4 نفر دیگه بازی کنن.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
شما برید تو بازی خودتون همه چی رو میفهمید.

آقای Rey Mysterio_619!من دیروز بازی رادان کردم ورفتم تو بازی.ولی یکمی گیج شدم.اومدم بیرون.دیگه تا الان نرفتم.می شه یه راهنمایی کنید همون اول کار باید چی کار کنیم؟
راستی نیک نیم من هم این:
eldarion

[FONT=&quot]من الان لول 11 هستم و بازی کامل دستم اومده . تو لیگ هم تیمم اوله . وقتی تو بازی هستی ، اون پایین سمت راست یه چیزی هست دایره شکله . روی اول کلیک می کنی یه پنجره بازی می شه بعد جوین رو می زنی و چند دقیقه (فوقش 5 دقیقه) صبر می کنی بعد بازی می کنی . هی بازی کن تا لول آپ شی و پول در بیاری . رسیدی به لول 10 بهم بگو . راستی فردا چه ساعتی هستی ؟ بگو با هم بریم تو بازی بازی کنیم و یه چیزایی یادت بدم . اینطوری بهتره .
[/FONT]
[FONT=&quot]اسم تیمتم بگو . اگه خواستی .[/FONT]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or