Football Superstars

سلام.

Football Superstars یک بازی آنلاین شبیه سازی فوتبال هست که توی اون شخصیت خودتون رو میسازید و بعد وارد یه شهر کوچیک میشید توی این شهر از استادیم ورزشی گرفته تا کافه و لباس و کفش فروشی و ... وجود داره!!
شما اول یکی از 4 باشگاه موجود رو انتخاب میکنید و بعد از بازیهای دوستانه شروع میکنید و تا لیگه دسته 1 پیش میرید.بعد از هر بازی بسته به امتیازی که در بازی میگیرید :

• 1- مقداری پول به شما داده میشه که شما با این پول میتونید لباس ورزشی بخرید , به باشگاه بدنسازی برید و تمرین کنید , قابلیتهایی رو برای خودتون بخرید , به کافه برید و نوشیدنی بخورید.

• 2- مقداری XP به شما داده میشه که برای لول آپ شدن شما به کار گرفته میشه که هر چی لولتون بره بالاتر میتونید در دسته های بالاتر بازی کنید.
بعد از جمع 50,000 تا پول شما میتونید برای خودتون باشگاه بزنید و افرادی رو به عضویت باشگاهتون در بیارید.
----------
خوب این هم سیستم مورد نیاز بازی است:

Low Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2500+
  • System RAM: 1GB
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5200 or ATI Radeon 9600
  • Video RAM: 128MB
Windows Vista/Windows 7:

• CPU: Intel Pentium 4 3.0Ghz or AMD Athlon XP 3400+
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5750 or ATI Radeon X300
  • Video RAM: 128MB

Medium Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Equivalent
  • Video Card: NVIDIA 7900 or ATI Equivalent
  • Video RAM: 256MB
Windows Vista:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.66 Ghz or AMD Equivalent
  • System RAM: 2GB
  • Video Card: NVIDIA 8600 or ATI Equivalent
Windows 7

• CPU: Intel Pentium 4 3.0 or AMD Athlon 64 3700+
  • System RAM: 1GB (if Readyboost is enabled) 2GB (without Readyboost)
  • Video Card: NVIDIA Geforce 8600GT or ATI Radeon 2600XT
  • This has been tested.
Additional Requirements:

• Sound Card: Direct X 9.0c Compatible (16-bit)
  • Hard Disk Space: 5GB (Game Installation)
  • Internet: At least 1024/256Kbps DSL/Cable Connection
  • Input: Windows XP/Vista/7 Compatible Keyboard & Mouse
Note: Direct 9.0c is required. Please ensure latest drivers are installed which are compatible with your operating system and Direct X 9.0c for all hard ware devices.
Recommended control devices:

• Configurable mouse with extra buttons (i.e Logitech G500, MX518, G7 or Razer Mamba is recommended)
  • Logitech G15 gaming keyboard or A4Tech X7 keyboard with sensitivity settings
شما میتونید این بازی رو سرعت 128 به بالا هم انجام بدید.
----------
این هم تصاویری از این بازی :
3.jpg

4.jpg

5.jpg

1.jpg

4.jpg

----------
این هم سایت بازی(بازی رو میتونید از داخل سایت بعد از ثبت نام با سایز 748 mb دانلود کنید.)

راستی NOKIA , Reebok , PUMA هم اسپانسرهای این بازی زیبا هستند.
----------

و در آخر هم بگم که این بازی زیبا رو به تمام دوستاران فوتبال پیشنهاد میکنم چون وافعا عالی کار شده.:love:

با تشکر آرمان.

آخرین ویرایش:
سلام
تا لول چند باید داخل این تیم بازی کنم؟ (ashton forest فک کنم اسمشه) به جز بازی کردن چجوری می تونم پیشرفت کنم؟(منظورم داخل life style هس)
ممنون می شم یکم درباره skill ها توضیح بدید.

سلام.
شما تا هر لولی بخواید میتونید در هر تیمی بازی کنید.شما اگه میخوای تیمت رو عوض کنید باید برید در وسط شهر و در هر 4 طرف اونجا یه باشگاه وجود داره و شما برید پیش مربی باشگاه که زیر پرچمش ایستاده و باهاش صحبت کنید تا به عضویت اون تیم دربیاید.
-----
شما زمانی که بازی میکنی هرچی امتیاز بیشتری داشته باشی و بالاتر از بقیه باشی پول و xpیی بیشتری میگیرید.با اون پول میتونید برید و اسکیل بخرید و لباس و شلوار و ... بخرید.توی life style هم شما میتونید پیش خبرنگارها بروید و باهاشون محاصبه کنید تا درجتون توی شهر بالاتر بره.البته برای مصاحبه کردن نیاز به امتیازاتی دارین که بعد از هر بازی کمی میگیرد و با خرید مواد خوراکی در بازی میتونید اون رو افزایش بدید.
-------------------------
اسکیل:
بقل باشگاه بدنسازی که که کنار ساحل وجود داره یه زمین فوتبال وجود داره.اونجا چندین نفر ایستادند و اسکیل میفروشن.زمانی که میخواین یه اسکیل رو بخرین زیر بعضی از اونها(مثل دریبل 360 درجه) زده که 15 تا استامینا کم میکنه که شما زمانی که در بازی هستید میتونید اون رو فعال کنید ولی بعضی اسکیل ها هم (مثل سرعت بیشتر) استامینای اضافی مصرف نمیکنه و فقط اسپیدتون رو میبره بالا.
شما با رفتن به باشگاه هم میتونید قدرتهاتون رو افزایش بدید.مثل برید اونجا و بدویید تا سرعتتون بره بالا تر یا پرشتون بیشتر بشه و ... .
راستی میتونید به فروشگاه پوما برید و اونجا کفشهای قابل بازی کردن رو بخرید و با اونها بازی کنید مثلا بعضی از کفشها 15 تا اسپید اضافه میکنه.
جای همه ی اینها رو هم میتونید توی مپ ببینید.
------------------
اگر جایی به مشکل برخوردید بگید تا بیشتر توضیح بدم.

• Like
Reactions: Arman Sensi
اتفاقا من تو بازی بودم یه دفعه دیدم ایت آقای ستاره(یا خانم!!) تو چت توشته کسی از خاورمیانه هست یا نه من سریع جوابشو دادم ولی دیگه جوابمو نداد...من الان لول 11 هستم:(

اتفاقا من تو بازی بودم یه دفعه دیدم ایت آقای ستاره(یا خانم!!) تو چت توشته کسی از خاورمیانه هست یا نه من سریع جوابشو دادم ولی دیگه جوابمو نداد...من الان لول 11 هستم:(
سلام.
ایشون اسمشون امیر هست و من یوزر شماها رو هم بهش برای تیم ملی دادم.
من هم همین 10 دقیقه پیش رسیدم لول 40.

سلام دوستان
به خاطر قطعی تلفن چند روزی نبودم!
این بازی دانلودش طول می کشه!!!
تا کی برای تیم ملی وقت هست؟!
راستی تو جام جهانی هر11 نفر انلاین بازی می کنیم؟!

سلام.
بستگی به سرعته شما داره که چه قدر طول بکشه حجمش رو هم صفحه اول زدم.
برای جام جهانی هم حداقل 7 نفر لازمه.بازیها هم مثل بازی معمولی باید همه آن باشند.

سلام.
داشتم پروفایل دوستان رو میدیدم .دیدم که ماله
Shadow Eater
جان xfireش زده 17 ساعت footballsuperstars .
خب الان رسیدی لول چند؟
راستی توی xfire هم اددت کردم.
یوزر من:vampyre72

راستش من خیلی بازی نمی کنم چون وقت ندارم به خاطر امتحان نهایی‌ فعلا لولم ۱۶ هس ولی‌ بعد امتحانا ایشالا بازی می‌کنم سریع لولم بالا بره.

سلام.
راستش من خیلی بازی نمی کنم چون وقت ندارم به خاطر امتحان نهایی‌ فعلا لولم ۱۶ هس ولی‌ بعد امتحانا ایشالا بازی می‌کنم سریع لولم بالا بره.
نگو که دلم خونه!!:((

فک کنم یه 2-3 تا بیوفتم!!

از امروز گذاشتم دانلود بشه!!!
هنوز برای جام جهانی وقت هست؟!
راستی Rey Mysterio_619 تو Xfire add کردم!
من:saeeds2
ممنون.
آرمان هستم.

منم برای بعد از امتحانات میام!همین دو ساعت پیش داشتم تیمم تو myfc را چک می کردم,با خودم فکر کردم چه قد خوب بود همچین بازیی هم بود.
استی یه سوال,تو همه ی بازی ها باید آن بود؟مثلا یه روز تیم بازی داشته باشه و مثلا یه کاری برامون پیش بیاد,چی می شه؟

منم برای بعد از امتحانات میام!همین دو ساعت پیش داشتم تیمم تو myfc را چک می کردم,با خودم فکر کردم چه قد خوب بود همچین بازیی هم بود.
استی یه سوال,تو همه ی بازی ها باید آن بود؟مثلا یه روز تیم بازی داشته باشه و مثلا یه کاری برامون پیش بیاد,چی می شه؟
ببین رفیق روزی 1000 تا بازی شایدم بیشتر انجام میشه.یعنی شما میری تو مپ بعد جوین رو میزنن و صب میکنین تا چند نفر دیگه بیان و برید تو بازی شاید توی اون زمان تیمه شما 20 تا بازی دیگه هم در حاله انجام داشته باشه!!یعنی اینکه شما هروقت بری اگه یار بود میتونید برید بازی کنید.
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.البته وقتی داخل بازی شی خودت همه چی دستت میاد.
در مورد myfc هم بگم که اگه واقعا میخوای یه بازی مربیگری آلاین عالی رو انجام بدی من بهت hattrick رو پیشنهاد میکنم چون از همه لحاظ از myfc سرتره تاپیکشم توی همین بخش هست.

ببین رفیق روزی 1000 تا بازی شایدم بیشتر انجام میشه.یعنی شما میری تو مپ بعد جوین رو میزنن و صب میکنین تا چند نفر دیگه بیان و برید تو بازی شاید توی اون زمان تیمه شما 20 تا بازی دیگه هم در حاله انجام داشته باشه!!یعنی اینکه شما هروقت بری اگه یار بود میتونید برید بازی کنید.
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.البته وقتی داخل بازی شی خودت همه چی دستت میاد.
در مورد myfc هم بگم که اگه واقعا میخوای یه بازی مربیگری آلاین عالی رو انجام بدی من بهت hattrick رو پیشنهاد میکنم چون از همه لحاظ از myfc سرتره تاپیکشم توی همین بخش هست.
دستت درد نکنه!
پ.ن:تو هتریک هم تیم داشتم....یه مدت سر نزدم,تیمم را بستند!دسته ی 6 بودم.دیگه حوصله ندارم از اول توش تیم بسازم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or