Football Superstars

سلام.

Football Superstars یک بازی آنلاین شبیه سازی فوتبال هست که توی اون شخصیت خودتون رو میسازید و بعد وارد یه شهر کوچیک میشید توی این شهر از استادیم ورزشی گرفته تا کافه و لباس و کفش فروشی و ... وجود داره!!
شما اول یکی از 4 باشگاه موجود رو انتخاب میکنید و بعد از بازیهای دوستانه شروع میکنید و تا لیگه دسته 1 پیش میرید.بعد از هر بازی بسته به امتیازی که در بازی میگیرید :

• 1- مقداری پول به شما داده میشه که شما با این پول میتونید لباس ورزشی بخرید , به باشگاه بدنسازی برید و تمرین کنید , قابلیتهایی رو برای خودتون بخرید , به کافه برید و نوشیدنی بخورید.

• 2- مقداری XP به شما داده میشه که برای لول آپ شدن شما به کار گرفته میشه که هر چی لولتون بره بالاتر میتونید در دسته های بالاتر بازی کنید.
بعد از جمع 50,000 تا پول شما میتونید برای خودتون باشگاه بزنید و افرادی رو به عضویت باشگاهتون در بیارید.
----------
خوب این هم سیستم مورد نیاز بازی است:

Low Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2500+
  • System RAM: 1GB
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5200 or ATI Radeon 9600
  • Video RAM: 128MB
Windows Vista/Windows 7:

• CPU: Intel Pentium 4 3.0Ghz or AMD Athlon XP 3400+
  • Video Card: NVIDIA Geforce FX5750 or ATI Radeon X300
  • Video RAM: 128MB

Medium Graphics Settings:

Windows XP:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Equivalent
  • Video Card: NVIDIA 7900 or ATI Equivalent
  • Video RAM: 256MB
Windows Vista:

• CPU: Intel Pentium 4 Core 2 Duo 2.66 Ghz or AMD Equivalent
  • System RAM: 2GB
  • Video Card: NVIDIA 8600 or ATI Equivalent
Windows 7

• CPU: Intel Pentium 4 3.0 or AMD Athlon 64 3700+
  • System RAM: 1GB (if Readyboost is enabled) 2GB (without Readyboost)
  • Video Card: NVIDIA Geforce 8600GT or ATI Radeon 2600XT
  • This has been tested.
Additional Requirements:

• Sound Card: Direct X 9.0c Compatible (16-bit)
  • Hard Disk Space: 5GB (Game Installation)
  • Internet: At least 1024/256Kbps DSL/Cable Connection
  • Input: Windows XP/Vista/7 Compatible Keyboard & Mouse
Note: Direct 9.0c is required. Please ensure latest drivers are installed which are compatible with your operating system and Direct X 9.0c for all hard ware devices.
Recommended control devices:

• Configurable mouse with extra buttons (i.e Logitech G500, MX518, G7 or Razer Mamba is recommended)
  • Logitech G15 gaming keyboard or A4Tech X7 keyboard with sensitivity settings
شما میتونید این بازی رو سرعت 128 به بالا هم انجام بدید.
----------
این هم تصاویری از این بازی :
3.jpg

4.jpg

5.jpg

1.jpg

4.jpg

----------
این هم سایت بازی(بازی رو میتونید از داخل سایت بعد از ثبت نام با سایز 748 mb دانلود کنید.)

راستی NOKIA , Reebok , PUMA هم اسپانسرهای این بازی زیبا هستند.
----------

و در آخر هم بگم که این بازی زیبا رو به تمام دوستاران فوتبال پیشنهاد میکنم چون وافعا عالی کار شده.:love:

با تشکر آرمان.

آخرین ویرایش:
سلام.
خوش اومدی رفیق.
---------------
امیر الان خیلی وقته پیداش نیست.نمیدونم کجا رفته!!
شما ازش خبر داری؟
چون امیر منیجر تیم ملیه برای همین بدون اون نمیشه با تیم ملی بازی کرد و اعضا روز به روز دارن از تیم میرن!

سلام.
این همه ایرانی طرفدار فوتبال داریم و الان هم دیگه بیشترتون adsl دارین ولی هنوزم کسی نمیاد این بازی رو انجام بده؟؟(یه چندتا ایرانی اومدن بعد چندوقت گزاشتن رفتن):(

Last edited by a moderator:
این چه وضعشه که ترک و عرب بیان تو تیم ایران ای وای برمااااا:d

من هم اکنون دارم دریافت می کنم بازی رو. امیدوارم تا فردا درست بشه و تا فردا به شما بپیوندم. ولی بلد نیستما! باید یه کمی بازی کنم یاد بگیرم

سلام.
رضا جان الان دیگه بیشتر(بهتره بگم همه!) بچه ها رفتن و فک کنم تنها ایرانی باشم که داره بازی میکنه!منیجر تیم ملی هم معلوم نشد چی شد و تیم ملی پوکید!!
---------------
شما هم فردا بیای اولش قشنگ بازی رو بهت توضیح میده و بهت یاد میده تا به مشکلی برنخوری.اگه سوالی هم داشتی بپرس تا بهت بگم.

سلام.
رضا جان الان دیگه بیشتر(بهتره بگم همه!) بچه ها رفتن و فک کنم تنها ایرانی باشم که داره بازی میکنه!منیجر تیم ملی هم معلوم نشد چی شد و تیم ملی پوکید!!
---------------
شما هم فردا بیای اولش قشنگ بازی رو بهت توضیح میده و بهت یاد میده تا به مشکلی برنخوری.اگه سوالی هم داشتی بپرس تا بهت بگم.

آرمان جان من بازی رو دریافت کردم و نام نویسی هم کردم و آماده هستم :d

سلام.
این چند روزه نبودم امروز اومدم.شما برو توی بازی اول ترانینگ رو برو و بعد وارد تیمها شو.اولش آموزش ها رو بخون بعدش دیگه مشکلی نداری.اگه به مشکلی هم برخورد کردی همینجا یا توی xfire ازم بپرس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or