شایعه Firmware کنسول تست PS4 لیک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
playstation-4.jpg

با اینکه Playstation 4 تا کنون در برابر هک شدن مقاومت نشان داده، فایل های Firmware آن به بیرون درز کرده است. این گزارش توسط یکی از اعضای معتبر PSX-Scene یعنی harryoke منتشر شده. صحت بخشیدن به این خبر کمی مشکل است اما یک DEX firmware با شماره 1.501.041 به سایت هایی که در زمینه Mod فعالیت دارند آمده است. این Firmware را می توانید از لینک های موجود در انتهای متن تهیه کنید اما توصیه می شود که از آنها استفاده نکنید. اگر شانس همراه کدنویسان باشد، آنها می توانند کنسول نسل هشتم سونی را هک کنند. این پروسه مسلما تایید شده نیست اما گزارش آن هم خالی از لطف نمی باشد.

در مورد فریمورهای کنسول PS4

NAND کنسول PS4 دامپ شده و هکرها در حال کار بر روی Decrypt کردن NAND کنسول هستن. یعنی این که احتمالا کنسول PS4 کپی خور بشه

و اینکه کنسول PS VITA هم NAND دامپ شده هکرها موفق شدن بازی های PS VITA رو دامپ کنند و ازشون کپی بگیرند

لینک خبری: Dumping Vita games from vita cartridges now possible!, PSP Hacks - PSP Slim Hacks

Dual firmware boot prototype for Vita, PSP Hacks - PSP Slim Hacks

PS Vita NAND gets dumped! is Encrypted, PSP Hacks - PSP Slim Hacks
بازم بنازم به PS3 که تا چند سال در برابر هک مقاومت کرد!

Kernel X86 هست زود Decrypt میشه

آخرین ویرایش:
بازم بنازم به PS3 که تا چند سال در برابر هک مقاومت کرد! :دی این یکی هنوز از راه نرسیده داره میره قاطی باقالیا! :دی

خدا رحم کرد...
اگه میخواست عینه ps3 بشه که...
رسما به ... رفته بودیم:d

PS3 رو هم یه هفته بعد از عرضه کد هاش رو بدست آورده بودن و هک شده میدونستن .

فرم ویر تست لیک شدن برای عموم چیز با اهمیتی نیست
کسایی که باید به این فرم ویر ها دسترسی داشته باشن معمولا دارن نیازی به لیک شدنش ندارن ;)

فقط خدا کنه هک نشه بزارن اول ماه دیگه ما بخریم بعدش هر کاری خواستن بکنن اگه هک بشه قیمتش تو ایران دو برابر اینی که هست میشه

وای هرچی خبر خوب بود توی این دو روز من دیدم الان بهترین وقته مردن من هست بذارید توی اوج بمیرم
اگه ps4 هک دائمی بشه من یکی میخرم حال کنیم ها

اگه 1% هم احتمال بدیم هک بشه اونوقت شما میدونیدو مغازه دار های خوش انصاف ;))

برای من و امثال من که زیاد نمیتونن خرج بکنن هک شدن خبر عالیه امیدوارم مموفق بشن هکش کنن !

آخرین ویرایش:
وای هرچی خبر خوب بود توی این دو روز من دیدم الان بهترین وقته مردن من هست بذارید توی اوج بمیرم
اگه ps4 هک دائمی بشه من یکی میخرم حال کنیم ها

به هرحال که هک میشه پس الان که ارزونتره بخر...تو این نسل PS4 بهتر از ایکس باکسه.

والا هک شن زیاد تو قیمت بازی ها فکر نکنم فرقی ایجاد کنه !

الان هر بازی کم کم کم 50 الی 60 گیگ حجم داره . البته بازم به صرفه تر هست ولی فکر نکنم تغییری ایجاد شه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or