شایعه Firmware کنسول تست PS4 لیک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
playstation-4.jpg

با اینکه Playstation 4 تا کنون در برابر هک شدن مقاومت نشان داده، فایل های Firmware آن به بیرون درز کرده است. این گزارش توسط یکی از اعضای معتبر PSX-Scene یعنی harryoke منتشر شده. صحت بخشیدن به این خبر کمی مشکل است اما یک DEX firmware با شماره 1.501.041 به سایت هایی که در زمینه Mod فعالیت دارند آمده است. این Firmware را می توانید از لینک های موجود در انتهای متن تهیه کنید اما توصیه می شود که از آنها استفاده نکنید. اگر شانس همراه کدنویسان باشد، آنها می توانند کنسول نسل هشتم سونی را هک کنند. این پروسه مسلما تایید شده نیست اما گزارش آن هم خالی از لطف نمی باشد.

مگه COD Ghost 56 گیگ نبود ؟

بعدم مگه بلوری نمیتونه تا چندین لایه مختلف داشته باشه ؟

Call of Duty: Ghosts: 31.8GB – £54.99

فعلا دو لایش هست که 50 گیگ حجم داره
بلوری های 100 گیگی 3 لایه هستن که مصرف عمومی ندارن چون خیلی گرونن

حتی اگه هک بشه کنسولهای نسل جدید به قدری با آنلاین گره خوردن که عملا میشه گفت هک شدنشون بی معنی میشه! شما برای خیلی از آپدیتها و به روزرسانی ها باید آنلاین باشید و خیلی چیزها رو دانلود کنید و این یک دیوار خیلی خیلی محکم جلوی هک شدن هست! از طرفی هم بازی های انلاین محور رو به گسترش هستن! دیویژن و دستینی و تایتان فال و د کریو و و و .....هک شدن دستگاه یعنی تقریبا از دست دادن این بازی ها و یا حداقل زهرمار کردن تجربشون هست!
خودم هم از اونجایی که پلتفرم اصلیم رو پی سی انتخاب کردم برا نسل جدیدفک کنم سالی چندتا انحصاری و یا بازی هایی که برا پی سی نمیاد رو به صورت اریجینال تهیه کنم و از مولتیشون لذت ببرم خیلی به صرفه تر و بی دردسر تر از هک کردن کنسول ها هست!
ضمنا یه حسن معنوی هم داره و اینکه وقتی بازی ناتی داگ رو تهیه میکنم و بابتش پول میدم احساس خوبی پیدا میکنم :D

دوستایی که هک هک میکنند مثل اینکه فراموش کردند اگر قرار بود هک شدن کنسول به فروشش ضربه بزند مایکروسافت تو نسل قبل همان سال دوم سروته شده بود.هک مال کشورهایی که قانون کپی رایت و امثالهم ندارند. اونجا اورجینال و... یک چیز نهادینه شده است. پس پیش به سوی زدن رکورد پلی 2 و نابود کردن کامل اکس باکس وان!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
Call of Duty: Ghosts: 31.8GB – £54.99

فعلا دو لایش هست که 50 گیگ حجم داره
بلوری های 100 گیگی 3 لایه هستن که مصرف عمومی ندارن چون خیلی گرونن
مثلا چقدر گرون ؟

یا خدا پس اون بلوری های 250 گیگی که فکر کنم پاناسونیک میخواست بزنه چقدر در میاد !:|

مثلا چقدر گرون ؟

یا خدا پس اون بلوری های 250 گیگی که فکر کنم پاناسونیک میخواست بزنه چقدر در میاد !:|

ارزونشون 40-50 دلاره تکیش
فعلا هم فقط برای فیلم های 4k استفاده می شن
در صورتی که بهترین دیسک های بلوری 50 گیگی دونه ای 4-5 دلار دیگه نهایاتا 6 دلاره تکی

سونی مدیایی که معرفی کرده برای بازی های ps4 فقط بلوری های 25 گیگی و 50 گیگی هستند ، از بلوری های 100 گیگی و 128 گیگی حرفی نزده ، بعید هم بدونم بزنه
از لحاظ تئوری هم ps3 هم ps4 می تونن تا 16 لایه بلوری معادل 400 گیگ رو بخونن اما در عمل همچین بلوری ای وجود نداره

هک مهم نیست .تصمیم گرفته ام که مردانه فقط اوریج بزنم .حتی اگر مجبور شم سالی 4 تا بازی مهم نیست

هک بشه همه ایرانی ها بخرن قیمتشم که ارزونتر از One هست ببینیم اونهای که قبلا می گفتن هر نه نه قمری PS3 نخریده واکنششون چی هست..؟

انشالله که هک بشه همه بتونن استفاده کنن ما که بخیل نیستیم کسی هم که علاقه داشته باشه اوریج میخره برا خودش

ps3 سال 2007 هر هفته یه خبر راجع به هکش میومد یادمه یه سایت یه راهکار داده بود که بازیهارو دانلود کنین بعد کنسولو باز کنید بعد فلان بعد بیسار... که دیدیم چی شد و حداقل تا 2010 کنسول کاملا ایمن بود...
شک نکنید ps4 بدتر نباشه بهتر نیست...;)

فکر کنم بازی ها رو بریزی رو هارد اجرا کنی نیاز به بلو ری نباشه خیلی خوبه اگه هک بشه من میگیرم اخه سونی اکثر بازی هاش و تمرکزش بیشتر رو سینگل پلیر مهم نیست انلاین نشی

مولتی...دلتون خوشه باو:|بر فرض که ps4 با بازی اورجینال تهیه کردیم اونوقت نت با سرعت بالا واسه مولتی از کجا بیاریم
امیدوارم زودتر هک بشه:x

مولتی...دلتون خوشه باو:|بر فرض که ps4 با بازی اورجینال تهیه کردیم اونوقت نت با سرعت بالا واسه مولتی از کجا بیاریم
امیدوارم زودتر هک بشه:x
خیلی ببخشید دوست عزیز الان این همه ایرانی توی PSN و لایو دارن گل لگد میکنن ؟!:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or