شایعه Firmware کنسول تست PS4 لیک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
playstation-4.jpg

با اینکه Playstation 4 تا کنون در برابر هک شدن مقاومت نشان داده، فایل های Firmware آن به بیرون درز کرده است. این گزارش توسط یکی از اعضای معتبر PSX-Scene یعنی harryoke منتشر شده. صحت بخشیدن به این خبر کمی مشکل است اما یک DEX firmware با شماره 1.501.041 به سایت هایی که در زمینه Mod فعالیت دارند آمده است. این Firmware را می توانید از لینک های موجود در انتهای متن تهیه کنید اما توصیه می شود که از آنها استفاده نکنید. اگر شانس همراه کدنویسان باشد، آنها می توانند کنسول نسل هشتم سونی را هک کنند. این پروسه مسلما تایید شده نیست اما گزارش آن هم خالی از لطف نمی باشد.

به نظر خودم هک شدن یا نشدنش برای خودم فرقی نداره خبر خوبیه برای دوستان که نمیتونن بازی گرون بخرن اما به نظر من اگه نتونن آنلاین بازی کنن یا از امکانات PSN استفاده کنن کنسول PS4 بدون اینترنت فکر نمیکنم حال بده همون جوری که بعد از جیتگ کردن 360 و کپی خور کردن PS3 آخر نسل برای فروشش دیگه حال قدیم نمیداد به خاطر نبود PSN و XB LIVE .

هرچند برای بعضی ها که فقط آفلاین بازی میکنن خبر شاهکاره .:d

اونوقته که ورق برمیگرده و هر ننه قمری 4 میخره :d

نمیدونم این چه جورشه یعنی چی اینجور پست زدن ؟

هر ننه قمری یعنی چی میدونی با این کارت به چه ملتی توهین کردی ؟

الان واقعا من موندم خوب چه مشکلی وجود داره تعداد افراد بیشتری از هر کدام از کنسول ها لذت ببرن ؟

حتی بیان یه همچین پستی به نظر من توهین به خیلی ها هستش خیلی ها که پول ندارن بازی بخرن با این قیمت ها خیلی ها هم که درامد زیادی ندارن حتی کنسول با این قیمت بخرن به بد بختی کنسول میخرن بعد میشن هر ننه قمر واقعا بده.;)

آخرین ویرایش:
فریمور که هیچی اصن شلوار کنسول رو در بیارن. مهم نیست! مهم در اوردن کی کنسول هست حالا یا بصورت عمومی عرضه میکنن یا با استفاده از باگها جیلبریکش میکنن و یه فریم ویری توش میخوابونن پس در نتیجه یا کلید کنسول مهمخ یا باگهایی که کنسول باهاش جیلبریک بشه! فریم ویر درایور به دلیل یکپارچه بودن با خود کنسول هیچ دردی رو دوا نمیکنه. فقط اون دوتا راهی که گفتم مهمه

من با هك شدن هر كنسولى يا هر گجتى شديداً مخالفم.
تا زمانى كه توليد كننده (مثلاً بازى) براش بصرفه كارهاى خفن و شق القمرى رو ارائه ميده.
ولى وقتى سود كلانى نداشته باشه مطمئناً سريع ميدون رو خالى ميكنه و درب توليديش رو گِل ميگيره.
يه لحظه فكر كن حاضرى سالى يه دونه بازى Org بگيرى يا شركت هايى مثل ناتى داگ و سانتا...و غيره تعطيل بشن؟

خیلی ببخشید دوست عزیز الان این همه ایرانی توی PSN و لایو دارن گل لگد میکنن ؟!:|
گل لگد نمی کنند اما 1-همه جای ایران نت خوب نیست2-اگه هم باشه به همه نمی دن(قانون جالب سقف سرعت اینترنت برای کاربران خانگی)3-اگه هم سرویس خوبی باشه خیلی قیمتش رو بالا میبرن و دزدی که دیگه بیداد میکنه.=((نه عزیزم اون ها گل لگد نمیکنن ما هستیم که امکان داشتن خیلی چیزها رو نداریم.

بعد با کاستوم فرم ویر چیکار میکنن؟! :دی
گفتم که بعد اینکه کنسول هک شد با این فرمور میتونن کاستوم فرمور بسازن! هک کنسول هیچ ربطی به فرمور نداره! اول باید کنسول هک شه

خیلی ببخشید دوست عزیز الان این همه ایرانی توی PSN و لایو دارن گل لگد میکنن ؟!:|
من اندازه موهای سرم آدم میشناسم که کنسولشون یکبارم به اینترنت وصل نشده...یه مقاله ای تو یه سایت خوندم که نوشته بود فقط 4 درصد از ایرانیا به اینترنت سرعت بالا دسترسی دارن:|حالا شما گل لگد کن:d

من کاری به این حرفها ندارم فقط یه حرف میزنم که fact هست
ملت ایران فک میکنن چون دلار توی کشورهای اروپایی امریکایی و.... ارزونه و کلا بازی ارزونتر از اینجاست اهالی این کشور میرن توی مغازه میگن اقا از اردیبهشت تا اینجا هرچی بازی اومده رو بذار تو گونی ببرم در صورتی که این خبرا نیست توی ps3 یه قسمت هست player mate که پروفایل و بازیهای کسانی که باهاشون بازی کردی رو مینویسه بخدا قسم هیچکسو ندیدم که بیشتر از 2یا 3 بازی در سال خریده باشه نزدیک 500 نفر رو من پروفایلشونو نگاه کردم البته در آنه واحد بیشتر از 50 تا فک کنم نمینویسه ولی خودش اپدیت میکنه نفرات قبلو حذف میکنه هی
حالا کسانی که هر بازی ای که تولید میشه رو باید بازی کنن و فک میکنن همه جای دنیا همین خبره باز کار قبلیشونو تکرار کنن
اگرم فک میکنید این امارم اشتباهه باشه شما درست میگید حوصله بحث کشکی رو ندارم فقط خواستم تجربه مو در اختیارتون بذارم
موفق باشید

گل لگد نمی کنند اما 1-همه جای ایران نت خوب نیست2-اگه هم باشه به همه نمی دن(قانون جالب سقف سرعت اینترنت برای کاربران خانگی)3-اگه هم سرویس خوبی باشه خیلی قیمتش رو بالا میبرن و دزدی که دیگه بیداد میکنه.=((نه عزیزم اون ها گل لگد نمیکنن ما هستیم که امکان داشتن خیلی چیزها رو نداریم.
یه کارت دانشجویی جعل کن کپی بده سرعت بالا بگیر استلامم نمیکنن خیالت راحت
من کاری به این حرفها ندارم فقط یه حرف میزنم که fact هست
ملت ایران فک میکنن چون دلار توی کشورهای اروپایی امریکایی و.... ارزونه و کلا بازی ارزونتر از اینجاست اهالی این کشور میرن توی مغازه میگن اقا از اردیبهشت تا اینجا هرچی بازی اومده رو بذار تو گونی ببرم در صورتی که این خبرا نیست توی ps3 یه قسمت هست player mate که پروفایل و بازیهای کسانی که باهاشون بازی کردی رو مینویسه بخدا قسم هیچکسو ندیدم که بیشتر از 2یا 3 بازی در سال خریده باشه نزدیک 500 نفر رو من پروفایلشونو نگاه کردم البته در آنه واحد بیشتر از 50 تا فک کنم نمینویسه ولی خودش اپدیت میکنه نفرات قبلو حذف میکنه هی
حالا کسانی که هر بازی ای که تولید میشه رو باید بازی کنن و فک میکنن همه جای دنیا همین خبره باز کار قبلیشونو تکرار کنن
اگرم فک میکنید این امارم اشتباهه باشه شما درست میگید حوصله بحث کشکی رو ندارم فقط خواستم تجربه مو در اختیارتون بذارم
موفق باشید

دو سه تا سالی نه ولی حق با شماست قیمت بازی در اروپا و امریکا گرونه 50 دلار واسه یه امریکایی عادی زیاده من دیدم که هرکسی تو جیبش نمیذاره توی اروپا هم 200 یورو به بالا پول نقد باید رسید داشته اباشی پلیس پیدا کنه بدون رسید بانک یا غیره ضبط میشه نه تنها ما بلکه همه دنیا کپی رایت چه در بازی چه در فیلم رعایت نمی کنن البته این خودش بر فروش محصول تاثیر داره طرف کپی گرفته خوشش میاد میره اصلی میگیره چه فیلم چه بازی جدی میگم ولی این مورد ما ایرانی ها نداریم همون کپی رو حال میکنیم و نگه میداریم اینجا بد میدونن دوستی یا اشنایی بیاد خونه ببین بازی یا فیلمت کپی هست مخصوصا شمال اروپا
من اگه ps4 هک بشه حتما میخرم چون دلیلی واسه نخریدنش نمیبینم خدا کنه بزنن هکش کنن سرگرم بشیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or