خلاصه ای از اتفاقی که برای xv افتاد
وادا(مدیر قبل از ماتسودا) 2012 میگه تاباتا و تیمش بیان کمکی ورسوس(تو یک جلسه ای ایده تبدیل شدن به XV میون مدیران مطرح میشه!)
پس از اینکه تاباتا و تیمش میان کمکی تیم نومورا!
تنهایی یک نامه می زنه به مدیران بالایی SE و ایده یک FF جهان باز با تم سفر و ماجراجویی با دوستان رو ارائه میده! و تیتر و شروع نامه هم این بود که اگر من در راس کار بودم FF مد نظرم این بود..................!!!!!
تهشم اضافه می کنه اگه شش ماه به من فرصت بدید خودم رو اثبات می کنم
در تاریخ ژانویه 2013 مدیران اسکوئر ایده تاباتا رو قبول می کنن!
تو فبریه 2013 میان به صورت داخلی و رسمی versus رو تبدیل به xv می کنن
از می 2013 فراری میاد به بازطراحی یک سری شخصیت ها و روی استوری بوردم کار می کنه!
تا اینجا هنوز نومورا روی کاغذ شخص اول استدیو هست، ولی کمتر دیگه سر می زنه!
تو ژوئن 2013 وادا به خاطر ضرر های سنگین اسکوئر، میره کنار و ماتسودا میان روی کار(دقیقا اخرین گند وادا همین ماجرای xv بود)
تاباتا به صورت داخلی از دسامبر 2013 کارگردان بازی میشه! و نومورا میره کنار اما این خبر در tgs 2014 رسمی در جهان اعلام میشه!
حالا فراری میگفت بعد از این تغییرات بازی مشکل شدید توسعه داشت! هر سه ماه اینا داستان رو عوض می کردن!
با تمام این تفاسیر، تاباتا فقط تو 2 سال و 10ماه تونست یک پروژه رو تموم کنه هرچقدر ناقص، ولی تموم کرد و این قابل تحسین هست!
و شاید بشه گفت عجیب غریب ترین کرانچ تاریخ رو هم همینا تجربه کردن!
.
.
.
تا 2010 هم عملا تیم نومورا کامل در اختیار خودش نبوده! یک تیم نصفه داشت چون کمکی ff 13 فرستاده بود! اما تا 2011 بازی به یک سری جاهای خوبی میرسه
اما 2012 یک جلسه برگزار میشه که می خوایم این اثرو کنیم xv!!! و چون خشونت بازی برای یک اثر شماره دار غیر قابل پذیرش بود، نومورا مجبور بود دوباره همونو ریبوت کنه!!
.
.
.
و جالبه هنوزم نومورا رو یک فردی که پروژه نمی تونه به اتمام برسونه می دونن!
همون نسل هفت دو تا KH برای psp و 3DS کارگردانی کرد!
نکته جالب اینجاس
چه final fantasy vii crisis core
چه final fantasy agito(نسخه اولیه)
چه the 3rd birthday
که تاباتا کارگرداناشون بوده
تو هر سه تاشون
نومورا مدیر خلاقیت یا تولید بوده و این نومورا بود که تاباتا رو برای هدایت پروژه ها انتخاب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
غیر اینا
Dissidiaسری
World of final fantasy
Theatrhythmسری
تو نسخه اخر این بازی هم که چند ماه پیش اومد کریتیو دایرکتور هم بوده!
و...
کسی که کنده و بلد نیس پروژه مدیریت کنه اونوقت این همه تهیه کنندگی تو کارنامه اش داره؟!
lol
نومورا و تیمش فنی ترین و پر سرعت ترین تیم SE تو اتمام پروژه همیشه بودند!و همیشه کمکی سایر تیم های SE هم هستند!
و خوب تو مجازی خیلی ها ترول میشن نومورا هم یکیش که اصلا مهم نیست
ولی این یک فکته، پر فروش ترین FF های شماره دار، همونایی بودن که نومورا کاراکتراشو طراحی کرده!
این به معنی بهتر بودن این FF ها نیست، برای من FF8 و FF6 بهترین نسخه های سری هستند
و نسخه های 12-9 بهتر از 7 و 10
ولی خوب واقعیت اینه اسم نومورا برند قوی هست
و هر پروژه ای که خودش کارگردان باشه و بزارن دنیاشو خودش بسازه! قطعا می دونه چیکار کنه که بخشی از تبلیغات بازی به دستان مخاطب بیوفته! عملا ffxv نصف فروششو مدیون، فن های خوده noctis بود!
نومورا شاید الان سومین FF ساز برتر موجود تو SE نباشه
اما کامل ترین فرد تو اسکوئره!
یعنی یک مسابقه ای بخواد برگزار بشه که کی می تونه تنهایی یک بازی بسازه، بدون شک اون نوموراس!