PlayStation Final Fantasy XVI

سازنده
Creative Business Unit III
تاریخ انتشار
June 2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
Opera Snapshot_2022-04-08_114535_na.finalfantasyxvi.com.png
Some are kings, some knights, some naught but pawns—but all shall play
.their part in a game guided by the unforgiving hand of fate

-----------------------------------------------------------------------------------

استدیو سازنده: Square Enix Creative Business Unit III
ناشر: Square Enix
کارگردان: Hiroshi Takai
کارگردان خلاق و نویسنده اصلی: Kazutoyo Maehiro
کارگردان هنری: Hiroshi Minagawa
طراح شخصیت ها: Kazuya Takahashi
تهیه کننده: Naoki Yoshida
آهنگساز: Masayoshi Soken
پلتفرم: PS5
تاریخ انتشار: 22 ژوئن امسال (1 ام تیر ماه)

"شخصیت های اصلی"

"کلایو راسفیلد"
1683049798817.png

"جاشوا راسفیلد"
1683049928661.png

"جیل واریک"
1683050245354.png

Opera Snapshot_2022-04-09_165551_na.finalfantasyxvi.com.png
"ولیستیا"
Opera Snapshot_2022-04-08_111824_na.finalfantasyxvi.com.png

"آیکون‌ها و دامیننت‌های آن‌ها"

Opera Snapshot_2022-04-08_114149_na.finalfantasyxvi.com.png

"قلمروها های داخل ولیستیا"

Opera Snapshot_2022-04-08_113134_na.finalfantasyxvi.com.png
Opera Snapshot_2022-04-08_113350_na.finalfantasyxvi.com.png

"تریلر معرفی بازی"

Opera Snapshot_2022-04-08_114842_na.finalfantasyxvi.com.png

.تمامی اطلاعات پست اول توسط Reza.zareei ترجمه شده است.

آخرین ویرایش:
عجب بازی ایه عجب بازی ایه .لعنت به من که دمو را دانلود کردم الان این ۱۲ ۱۳ روزو چطوری صبر کنم تا ریلیز بشه .
بازی تو همه چیز تکمیله هم گرافیک خوبی داره هم موسیقی بی‌نظیری داره هم صدا گذاری شخصیت ها عالیه هم داستان خفنی داره تو مایه های بازی تاج و تخت . انقدر داستانش خوبه با اینکه اولاش خیلی کات سین داره همه را آدم با لذت میبینه.مثبت هیجده هم داره.
کامبت بازی هم عالیه کسایی که jrpg دوست ندارن واقعا میتونه یه نقطه شروع باشه براشون این بازی.
فقط امیدوارم منتقدها عنتر بازی در نیارن متای بالای ۹۰ را بگیره چون حقشه واقعا
آقا 10 روز به عرضه مونده دیگه نگید 12 13 روز کمی صبور باشید منم منتظر متای بازی هستم فعلا چون نمی تونم گیم رو بزنم

• Like
Reactions: reza8 and ashe
لینکش رو بده منم ببینم:D

پیشنهاد میکنم همه ببینن. خود سوزوکی از 1:57 پلی میده.
خیلی خوشم میاد بازیایی که میزارن بری جاهای سخت انمی های لول بالا بکشی اگه مهارتشو داشته باشی نه اینکه لولت پایینه کلا گیت کیپت کنن.

آخرین ویرایش:
پیام نائوکی یوشیدا در مورد انتشار دموی فاینال فنتسی 16

◾️ سلام به همگی من تهیه کننده فاینال فنتسی 16 یعنی نائوکی یوشیدا هستم. دموی بازی امروز بلاخره برای PS5 منتشر شد‌.

◽️ فاینال فنتسی 16 یه بازی عالی برای ورود به فرنچایز فاینال فنتسی هست که میتونید به صورت کامل ازش لذت ببرین حتی اگه نسخه های قبلی فرنچایز رو تجربه نکرده باشین. بخاطر همین لطفا الان دمو رو روی PS5 دانلود کنید و ازش لذت ببرین.

◽️ دموی فاینال فنتسی 16 به دو بخش تقسیم شده: بخش اول مقدمه (2 ساعت ابتدایی بازی) رو پوشش میده و سیو هاش هم به نسخه اصلی قابل انتقال هست تا وقتی بازی رسما منتشر شد، بتونید به سفر خودتون ادامه بدین.

◾️ اما از اونجایی که بخش اول مقدمه رو پوشش میده، حرکات اکشن کلایو محدود هست بنابراین ما برای بخش دوم حالتی به اسم: "تمرکز روی اکشن" درست کردیم تا پلیر ها بتونن از گیم پلی پیشرفته بازی هم لذت ببرن.

◽️ امیدواریم که از داستان و گیم پلی بازی لذت ببرین. تیم توسعه آماده شده تا همه شما رو برای انتشار بازی در تاریخ 22 ژوئن سوپرایز کنه. منتظر نظراتتون در مورد دمو هستیم‌.

بازی واقعا حماسی هستش چه از لحاظ طراحی انمی و چه مبارزات چه موسیقی و ...
فقط افت فریم عجیبی داره
تو شلوغ ترین صحنه حین مبارزه خبری از افت فریم نیست(به جز یه مورد) اما به محض پایان مبارزه و زمانی که تو خلوت ترین شرایط ممکن دارید راه میرید فریم راحت تا ۴۰ هم افت پیدا میکنه
باید درست بشه این مورد حیفه از این بخش ضربه بخوره بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AmirPh78 and reza8
اصلا نمی دونم چی بگم چطوری تا هفته دیگه صبر کنم الان مغزم داره منفجر می شه. بازی شاهکار و حسابی حماسی است اصلا منو بازی چند لول خفن تر از بقیه FF ها بود.گیم پلی و موزیک بازی حسابی با هم مچ و بی نقص، داستان بازی هم که بنظرم خیلی خفن کار شده تا ببینیم جلوتر چی داره بگه.اونقدر درگیر گرافیک بازی نیستم ولی خب شاهکار نیست ولی بازم خیلی خوبه.

ساید کوئست های فاینال فنتسی 16 خسته کننده نخواهد بود.

◾️ کازویوتو ماهیرو (نویسنده بازی): این درسته که ساید کوئست های فاینال فنتسی 16 نسبت به عنوان های قبلی فرنچایز خیلی بیشتره و بعضی از اونا به هم ربط داره. مثلا پلیر ها یه ساید کوئست رو انجام میدن و یکم جلوتر در پی اون ساید کوئست های جدید تری باز میشه.

◽️ اما اصلا این احساس به پلیر ها دست نمیده که ساید کوئست ها باعث میشن وقتشون هدر بره یا برای بدست آوردن قدرت باید اینکارو بکنن. قرار نیست ساید کوئست ها به صورت: "خب حالا برو سه تا هیولا رو بکش." باشه بلکه حتی باعث میشن تا اطلاعات بیشتری در مورد جهان بازی بدست بیارین. من مطمئنم که ساید کوئست ها خسته کننده نخواهند بود.

منم دمو رو باری کردم، گیم پلی بازی خوبه ولی چیزی که واقعا حداقل منو ناامید کرد گرافیک بازیه که به نظرم فرسنگ ها با یه بازی نسل نهمی فاصله داره،
فریم ریت بازی چطوره؟چون خوندم بعضی ها گفتن بالا پایین میشه و تا ۴۰ هم میاد

فریم ریت بازی چطوره؟چون خوندم بعضی ها گفتن بالا پایین میشه و تا ۴۰ هم میاد
یه مقدار پایین بالا میشد ولی به نظرم فریم ریت مشکلی نخواهد داشت چون نهایتا سریع با یه آپدیت حلش میکنن، ولی واقعا گرافیکش اصلا در حد PS5 نیست.

اقا بزارید خیالتون رو راحت کنم نسخه ی نهایی افت فریم نداره و حجمش نزدیک 93 گیگ اینی که شما زدید بیلد قدیمی بازی
من که با همین دمو با بیلد قدیمی رو مود کوالیتی افت فریم ندیدم، اکثر محیط های این دمو هم شلوغه

این دمویی که من بازی کردم خیلی راحت میتونه تبدیل بشه به یکی از بهترین بازیای زندگیم، جز یه سری مشکلات فنی جزئی واقعا حرفی باقی نذاشته و اسکوئر شدیدا ریسک و خلاقیت به خرج داده برای این قسمت و بنظرم بدجور هم جواب داده! اگه این اپنینگ بازیه واقعا دست مریزاد! عجیب و غریب لذت بردم!

فقط اینکه داستان ترکیبی از هملت و صد البته Dune هست :دی شباهت به طلماسه البته خیلی قویتر و واضح‌تره :دی البته بر اساس همین دمو ولی خب مشخصه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or