Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

یعنی چی سخت شده یهویی؟ :D کجاش سخت شده؟ :D

راحت لول آپ کردن از 15 به بعد من فقط Dungeon هارو پیشنهاد میکنم :D البته اگه پارتی برا FATE پیدا کردی اینجوری خیلی سریع میتونی Lvl up کنی ولی عوضش لذت Dungeon هارو نداره و Loot های Dungeon هارو هم از دست میدی

خب میخوای بیا Dungeon هارو باهم بریم :D اگه من باهات بازی کنم Level من Sync میشه به لول Dungeon و دیگه OP نمیمونم :D

نمیدونم، من خوب لول آپ نکردم یا کوئیست از دست دادم :D

مثلا الان 2 تا کوئیست هست تا میخوام برم انجام بدم، یکیشون میگه لول 18 میخواد، یکیشون میگه لول 19 میخواد و من هم با لول 15 وسطشون گیر کردم. یکی دیگه هم کوئیستش نمیدونم چیه یک محدوده سبز شده هر چقدر میگردم تو محیط هیچ چیزی نمیبینم :D

شانس یه لنسر ساختم و یکم همینجوری باهاش رفتم شانسی با یکی توی یک ماموریت مشترک شدیم اون هم گفت بیا گروپ بشیم یه چنتا FATE پشت سر هم رفتیم کلی XP گرفتیم و حال کردیم و توی 3 ساعت لول 7 اش کردم :D ولی خب با پوگیلیست بیشتر حال میکنم دوباره برگشتم این یکی.

بیا همون دانجئون بریم بهتره پس، آیتم دار هم میشم :D

یک روز مونده لول 60 بشم تموم.از وقتی تونستم پرواز کنم واقعا حال میکنم میپری فرود میای بالاسر ماموریتها واقعا کیف داره.
یدونه ایرونیم ندیدم توی شیوا البته دوستام همه اونوری هستند و مهربون و کمکم میکنند اما ساعتشون با من یکم نامیزونه برای همین وسط دانجون قر میزنند ما خوابمون میاد البته انقد بیچاره ها وا میستاند تا تموم کنیم.
این کینگ موگل هم ما رو بیچاره کرده تو اکستریم با تانک های ضعیف هی میبازیم.

مبارک باشد :D

مگه چقدر تاخیر داری؟ :|

آره این Moogle Extreme وحشتناک ترین Extreme mode تو Primal های 2.00ئه به نظرم. چون همه باید دقیقا حواسشون به DPSشون باشه و بدونن کی رو دارن میزنن و تا کی باید بزنن

• Like
Reactions: tirdad666 and bezad
نمیدونم، من خوب لول آپ نکردم یا کوئیست از دست دادم :D

مثلا الان 2 تا کوئیست هست تا میخوام برم انجام بدم، یکیشون میگه لول 18 میخواد، یکیشون میگه لول 19 میخواد و من هم با لول 15 وسطشون گیر کردم. یکی دیگه هم کوئیستش نمیدونم چیه یک محدوده سبز شده هر چقدر میگردم تو محیط هیچ چیزی نمیبینم :D

شانس یه لنسر ساختم و یکم همینجوری باهاش رفتم شانسی با یکی توی یک ماموریت مشترک شدیم اون هم گفت بیا گروپ بشیم یه چنتا FATE پشت سر هم رفتیم کلی XP گرفتیم و حال کردیم و توی 3 ساعت لول 7 اش کردم :D ولی خب با پوگیلیست بیشتر حال میکنم دوباره برگشتم این یکی.

بیا همون دانجئون بریم بهتره پس، آیتم دار هم میشم :D

بهونه نیار Level up که توسط خود بازی انجام میشه فقط بگو ببینم اون Point هایی که بدست میاری رو برا Stat مناسب نسبت به کلاست میزاری یا نه؟ :D

آهان خب این بازی مثل RPG و JRPG ها نیست که حتی با level خیلی پایین تر بتونی Quest ها بالاتر رو بری و افتخار کنی :D نه
اگه لولت پایین باشه حتی در حد 3-4 تا دشمنای اون Quest تیکه پارت میکنن :D اون محدوده سبز رنگه هم توضیحات ماموریت رو بخون شاید کار خاصی باید انجام بدی مثلا تو یه سری ماموریتا باید بری یه مکان مشخص و یه Emote مشخص رو انجام بدی یا از یه Item خاص توش استفاده کنی

توی 3 ساعت لول 7 ؟؟ :|||| خیلیییی طولانیه بعدش FATE به درد لول های خیلی پایین نمیخوره. تو کمتر از 1 ساعت حتی میشه لول 7 رسید. سریع ترین کار هم اینه که Hunt های مربوط به کلاست رو انجام بدی که خیلی EXP میده بعدشم با کمک یکی دیگه Levequest انجام بدی

والا من که 1 بار تورو بیشتر آنلاین سر XIV ندیدم دفعه بعد ببینمت باشه :D

• Like
Reactions: bezad
بهونه نیار Level up که توسط خود بازی انجام میشه فقط بگو ببینم اون Point هایی که بدست میاری رو برا Stat مناسب نسبت به کلاست میزاری یا نه؟ :D

آهان خب این بازی مثل RPG و JRPG ها نیست که حتی با level خیلی پایین تر بتونی Quest ها بالاتر رو بری و افتخار کنی :D نه
اگه لولت پایین باشه حتی در حد 3-4 تا دشمنای اون Quest تیکه پارت میکنن :D اون محدوده سبز رنگه هم توضیحات ماموریت رو بخون شاید کار خاصی باید انجام بدی مثلا تو یه سری ماموریتا باید بری یه مکان مشخص و یه Emote مشخص رو انجام بدی یا از یه Item خاص توش استفاده کنی

توی 3 ساعت لول 7 ؟؟ :|||| خیلیییی طولانیه بعدش FATE به درد لول های خیلی پایین نمیخوره. تو کمتر از 1 ساعت حتی میشه لول 7 رسید. سریع ترین کار هم اینه که Hunt های مربوط به کلاست رو انجام بدی که خیلی EXP میده بعدشم با کمک یکی دیگه Levequest انجام بدی

والا من که 1 بار تورو بیشتر آنلاین سر XIV ندیدم دفعه بعد ببینمت باشه :D

پوینتهای Attribute رو میگی؟ توی صفحه کاراکتر میاد؟ در حال حاضر توی خود بونس که میرم به ترتیب 56 - 51 - 46 هست :D البته روی صفحه اصلی انگار با یک فرمول دیگه به دست میاد و 73 - 65 - 63 هست. اون 3 تای دیگه تو فاز مجیک اینا میرن بهشون دست نزدم :D

من هم چون این رو فهمیدم بیخیالشون شدم چون میدونستم با اولین ضربه جزغاله میشم :))

اون Levequest بود و باید Initiate اش میکردم :D

بار اولمه دیگه :))

من چندین بار دیدمت، تو سرگرم بازی هستی من رو نمیبینی :))

راستی من هر بار که میام اددتون کنم به عنوان فرند توی بازی پیدا نمیشید :-?

پوینتهای Attribute رو میگی؟ توی صفحه کاراکتر میاد؟ در حال حاضر توی خود بونس که میرم به ترتیب 56 - 51 - 46 هست :D البته روی صفحه اصلی انگار با یک فرمول دیگه به دست میاد و 73 - 65 - 63 هست. اون 3 تای دیگه تو فاز مجیک اینا میرن بهشون دست نزدم :D

من هم چون این رو فهمیدم بیخیالشون شدم چون میدونستم با اولین ضربه جزغاله میشم :))

من که نفهمیدم چی گفتی ولی فکر کنم اونارو استفاده کردی :D اون 2 عدد مختلف هم نمیفهمم کجاهارو داری میگی :D ولی فکر کنم اختلافشون به اندازه Stat هایی باشه که لباس و سلاحت بهت میدن :D

خب مرد حسابی من موقع بازی هی هر دقیقه باید بیام بیرون ببینم کی آنلاینه؟ :D خب یه پیامی چیزی بده متوجه بشم XDDD

چون باید آنلاین باشیم و یا شاید اسم رو اشتباه میزنی. من که خودم 3-4 بار اومدم دستی یه نفر رو ADD کنم نشد :D

• Like
من که نفهمیدم چی گفتی ولی فکر کنم اونارو استفاده کردی :D اون 2 عدد مختلف هم نمیفهمم کجاهارو داری میگی :D ولی فکر کنم اختلافشون به اندازه Stat هایی باشه که لباس و سلاحت بهت میدن :D

خب مرد حسابی من موقع بازی هی هر دقیقه باید بیام بیرون ببینم کی آنلاینه؟ :D خب یه پیامی چیزی بده متوجه بشم XDDD

چون باید آنلاین باشیم و یا شاید اسم رو اشتباه میزنی. من که خودم 3-4 بار اومدم دستی یه نفر رو ADD کنم نشد :D

مگه همون ها رو نمیگی که 6 تا هستن، سه تای اولی STR , DEX , VIT و سه تای بعدی هم برای جادو و اینان؟ :D

باشه، دفعه دیگه میگم :D

پس کلا ادد اینجوریش مشکل داره :-?

راستی در آینده برای کار بزنم تو خط Leatherworking؟

آخرین ویرایش:
مگه همون ها رو نمیگی که 6 تا هستن، سه تای اولی STR , DEX , VIT و سه تای بعدی هم برای جادو و اینان؟ :D

باشه، دفعه دیگه میگم :D

پس کلا ادد اینجوریش مشکل داره :-?

راستی در آینده برای کار بزنم تو خط Leatherworking؟

آره. حواستم باشه همه Point هات رو برا STR خرج کنی به خاطر کلاست میگم

بهت توصیه میکنم تا یه Gatherer رو به 60 نرسوندی اصلا سراغ Crafter ها نرو وگرنه جهنم رو میبینی :D چون مجبور میشی همه آیتما برا Craft کردن رو بخری که خیلی برات گرون در میاد مخصوصا اوایل بازی که هیچی پول نداری

از طرفی هم هرچقدر Crafter ها لذت بخشن Lvl up کردنشون Gatherer ها حالت رو از زندگی بهم میزنن چون خیلیییییی خسته کننده و به شدت طولانی هستن

من میتونم یه Crafter رو تو 2-3 روز به 50 برسونم اما Gatherer برا من شاید 1-2 ماه طول بکشه

• Like
آره. حواستم باشه همه Point هات رو برا STR خرج کنی به خاطر کلاست میگم

بهت توصیه میکنم تا یه Gatherer رو به 60 نرسوندی اصلا سراغ Crafter ها نرو وگرنه جهنم رو میبینی :D چون مجبور میشی همه آیتما برا Craft کردن رو بخری که خیلی برات گرون در میاد مخصوصا اوایل بازی که هیچی پول نداری

از طرفی هم هرچقدر Crafter ها لذت بخشن Lvl up کردنشون Gatherer ها حالت رو از زندگی بهم میزنن چون خیلیییییی خسته کننده و به شدت طولانی هستن

من میتونم یه Crafter رو تو 2-3 روز به 50 برسونم اما Gatherer برا من شاید 1-2 ماه طول بکشه

منظورت از Gatherer ، Botanist و Fisher و Miner هست دیگه؟ نظرت روی Miner چیه؟ حس میکنم شغل بدردبخوری هست :-?

از Crafting هم Alchemist و Armorer و Blacksmith و Carpenter و Culinarian و Goldsmith و Leatherworker و Weaver منظورته دیگه؟ فکر کنم Leatherworker و Blacksmith از همه بهتر باشن، آره؟ :-/

منظورت از Gatherer ، Botanist و Fisher و Miner هست دیگه؟ نظرت روی Miner چیه؟ حس میکنم شغل بدردبخوری هست :-?

از Crafting هم Alchemist و Armorer و Blacksmith و Carpenter و Culinarian و Goldsmith و Leatherworker و Weaver منظورته دیگه؟ فکر کنم Leatherworker و Blacksmith از همه بهتر باشن، آره؟ :-/

آره.

تو هیچکدوم که Gatherer ها چه Crafter ها کلاس بهتر نداریم هرکدوم تخصص خودشون رو دارن با هرکدوم هم راحت میشه پول درآورد

ولی حواست باشه که Gathererت با Crafterت همخونی داشته باشه مثلا اگه تو Miner بشی بعد از اونطرف بری Leatherworker بشی اصلا به درد نمیخوره چون آیتمایی که LeatherWorker برای Craft کردن میخواد توسط Botanist پیدا میشه

با Miner بهتره بری طرف Goldsmith و Blacksmith و Armorer

• Like
آره.

تو هیچکدوم که Gatherer ها چه Crafter ها کلاس بهتر نداریم هرکدوم تخصص خودشون رو دارن با هرکدوم هم راحت میشه پول درآورد

ولی حواست باشه که Gathererت با Crafterت همخونی داشته باشه مثلا اگه تو Miner بشی بعد از اونطرف بری Leatherworker بشی اصلا به درد نمیخوره چون آیتمایی که LeatherWorker برای Craft کردن میخواد توسط Botanist پیدا میشه

با Miner بهتره بری طرف Goldsmith و Blacksmith و Armorer

بیشتر منظورم از این نظر که به کلاسم بخوره بود :D

پس کم کم برم بزنم تو کار معدن :D

من هم هر موقع می خوام اد کنم کسی نیست :/

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or