Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

من بعدا شاید miner رو فقط به عشق Tataru و Manifilia و مادر Manifilia بگیرم:)
البته فعلا چون همه کاره ی Limsa Lominsa یه MCH هست، در تلاشم MCH رو هم بگیرم تا با تیرکمونم ست بشه:):)

• Like
Reactions: bezad
من هم هر موقع می خوام اد کنم کسی نیست :/

یحتمل هر کسی میخواد کسی رو ادد کنه باید در یک زمان هر دو آنلاین باشن تا کار راحت بشه.

مثلا برای فرشاد با هم آنلاین شدیم و اددم کرد، بعدشم با هم دانجون رفتیم :D

اگر خواستی یک روزی، یک زمانی، خبر بده با هم آنلاین بشیم :D

• Like
Reactions: seraphickv3
من بعدا شاید miner رو فقط به عشق Tataru و Manifilia و مادر Manifilia بگیرم:)
البته فعلا چون همه کاره ی Limsa Lominsa یه MCH هست، در تلاشم MCH رو هم بگیرم تا با تیرکمونم ست بشه:):)

واااای اون جایی که Tataru لباس Miner هارو پوشیده بود خیلی باحال شده بود :x

درباره اد کردن هم مگه نمیخوای برا PSN اد کنی؟ فرقی نمیکنه آنلاین باشیم یا نه که

اگرم تو بازی میخوای اد کنی اول تو PSN اد کن بعد یه جای بازی قرار میزاریم ببینیم همو رو در رو اد کنیم :D

واسه PSN نه، پدرم نمی ذاره. ولی واسه بازی، می تونیم مثلا فردا قرار بذاریم. وقتش رو همون فردا ساعت ۱۲ ظهر میگم. هر کی خواست بیاد. محل قرار: gridania

واسه PSN نه، پدرم نمی ذاره. ولی واسه بازی، می تونیم مثلا فردا قرار بذاریم. وقتش رو همون فردا ساعت ۱۲ ظهر میگم. هر کی خواست بیاد. محل قرار: gridania

خب من فکر میکردم واسه PSN میخوای و آیدی PSNم رو داده بودم XD

اسم شخصیتم: Noctis Kitty

کجاش؟ اسم شخصیتت چیه؟

بیا کنار سنگ Teleport

من که بار قبلی نبودم، البته به خاطر ماه رمضون از ساعت 5 به بعد روی من حساب کنید :D دفعه دیگه خواستید من رو هم خبر کنید :D

راستی من چیزی درباره repair نمیدونم، یعنی نمیدونم باید کجا برم لوازمم رو تعمیر کنم، اگر کسی چیزی میدونه و یا جایی رو میشناسه ممنون میشم یک توضیحی بده :D

آپدیت:
هیچی فهمیدم بالایی رو :D خریدن چوکوبو یا اسب چطوریه؟ همچنین مینیون؟ :D

آخرین ویرایش:
از بین گرند کمپانی ها کدوم بهتره؟ من خودم پوگلیست بودم توی اولداه.
به نظرتون Flame رو برم؟ :-/:-?

Malestorm forever

Serpents رو که بیخیال هم مزخرفه هم لباسای مزخرفی دارن هم تو PVP همیشه آخرن

ولی من خودم Malestorm رو خیلی بیشتر میپسندم (در ضمن من Rank همشون رو تا آخر بردم :D ) و لباساشون خیلی قشنگن

• Like
Malestorm forever

Serpents رو که بیخیال هم مزخرفه هم لباسای مزخرفی دارن هم تو PVP همیشه آخرن

ولی من خودم Malestorm رو خیلی بیشتر میپسندم (در ضمن من Rank همشون رو تا آخر بردم :D ) و لباساشون خیلی قشنگن

چرا نتونستم صبر کنم؟ :-?

من جو گرفتم Flame رو زدم، چون هم شهر خودم بود و هم کلاسم اونجا بود.

نمیشه دیگه تغییر داد؟ یکجا دیدم انگار میشد تعویض کرد بینشون :(

چرا نتونستم صبر کنم؟ :-?

من جو گرفتم Flame رو زدم، چون هم شهر خودم بود و هم کلاسم اونجا بود.

نمیشه دیگه تغییر داد؟ یکجا دیدم انگار میشد تعویض کرد بینشون :(

آخه ربطی به شهر و کلاست نداره اصلا :D

میشه ولی فکر کنم 10 روز باید صبر کنی بینشون دقیق یادم نیست ولی زمان زیادیه که باید صبر کنی

• Like
I'm Nooob :((

الان بازی کنم و جلوتر برم بدتر میشه یا صبر کنم؟

توضیحات رو اصلا میخونی؟ :D

هیچ تاثیری تو بازیت و داستان و . . . نداره هیچی

بین این 3 تا GC تنها تفاوتاشون (تنها) تو 3 ست لباسه که اونارو هم با بدختی میتونی بگیری چون برا گرفتن اون لباسا باید Allied Seals داشته باشی که فقط با کشتن Hunt ها بدست میاری و خیلی هم طول میکشه

به نظر من که GC ها خیلی بدردنخورن

• Like
توضیحات رو اصلا میخونی؟ :D

هیچ تاثیری تو بازیت و داستان و . . . نداره هیچی

بین این 3 تا GC تنها تفاوتاشون (تنها) تو 3 ست لباسه که اونارو هم با بدختی میتونی بگیری چون برا گرفتن اون لباسا باید Allied Seals داشته باشی که فقط با کشتن Hunt ها بدست میاری و خیلی هم طول میکشه

به نظر من که GC ها خیلی بدردنخورن

انگلیسیه من خیلی ضعیفه و از طرفی هم حوصله خوندن همه رو هم ندارم :D

اون کاتسینهای اصلی رو همشون رو دقیق میخونم تا اونجایی که بفهمن اما بقیه عادی ها رو رد میکنم بیشتر :D مخصوصا مراحل فرعی رو :D

پس خیلی هم تفاوت خاصی ندارن، توی همین میمونم پس، به دردسرش نمی ارزه :))

انگلیسیه من خیلی ضعیفه و از طرفی هم حوصله خوندن همه رو هم ندارم :D

اون کاتسینهای اصلی رو همشون رو دقیق میخونم تا اونجایی که بفهمن اما بقیه عادی ها رو رد میکنم بیشتر :D مخصوصا مراحل فرعی رو :D

پس خیلی هم تفاوت خاصی ندارن، توی همین میمونم پس، به دردسرش نمی ارزه :))

بازی mmo اگه توضیحات رو نخونی بیچاره ای :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or