Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

quie time join شدن به بتل گراند‌ها چقدر طول میکش

در ضمن بازی آرنا داره ؟>؟؟ می‌شه یکم در مورد پوپیش توضیح بعدی

و مود های مختلفش

من wow زیاد بازی کردم دیگه خسته شدم

رفتم ترا اونم عالی‌ بود ولی‌ زمان quie time } شدن هاش خیلی زیایده و مشکله فپس داره بد جوری.
میدونم pveبازی علی‌ هست ولی‌ من چون تکی‌ بازی می‌کنم پوپ واسعم مهم هست
لطفا یه خورده توضیح بدید خلاصه نقید ممنون

هورا بالاخره آپدیتش تموم شد:Groupwave:
شلوغ ترین سرور اروپا کدومه!؟؟
چرا بجا شونصدتا سرور فقط یه سرور درست نمیکنن که همه بریزن توش اونجوری شلوغ تر میشه بهتر میشه خب:Thinking:

هورا بالاخره آپدیتش تموم شد:Groupwave:
شلوغ ترین سرور اروپا کدومه!؟؟
چرا بجا شونصدتا سرور فقط یه سرور درست نمیکنن که همه بریزن توش اونجوری شلوغ تر میشه بهتر میشه خب:Thinking:

همینجوریش ساعتای شلوغی بری انقدر آدم زیاده افت فریم میده دیگه چه برسه به اینکه بخوان همرو یکی کنن :))

• Like
Reactions: BoxBox
همینجوریش ساعتای شلوغی بری انقدر آدم زیاده افت فریم میده دیگه چه برسه به اینکه بخوان همرو یکی کنن :))
یبار یکی از دوستام گفت یه شکار گنده هست تو هم بیا خلاصه رفتم دیدم ۲۰ نفرم اونجاند.شکار شروع شد من فقط اسلو موشن میدیدم فریم فریم این ۲۰ نفر اسپل میزدن من تا خواستم اسپل دوم بزنم دیدم هیولا کشته شده مردم متفرق شدن. ههه
این نقشه گنج و لباس هاش چه قدر جالبه.بار اول دعوت شدم با کمال اطمینان گفتم بریم در سمت چپ اما اشتباه بود نقشه به باد رفت.سه بار دیگه تا مرحله سوم رفتیم ولی باس هاش دخلمونو دراوردن.
چند روزه بازی نکردم چون نت ندارم. نمیدونم باز از مخابرات بگیرم یا جای دیگه،کجا بهتره؟برای گیمینگ و نامحدود برای دانلود. فکر کنم دوباره برگردم دوستام بکشن منو که چرا نبودی و بیخبر رفتی .راجع به اینکه از کجا بگیرم راهنمایی کنید.ممنون

یبار یکی از دوستام گفت یه شکار گنده هست تو هم بیا خلاصه رفتم دیدم ۲۰ نفرم اونجاند.شکار شروع شد من فقط اسلو موشن میدیدم فریم فریم این ۲۰ نفر اسپل میزدن من تا خواستم اسپل دوم بزنم دیدم هیولا کشته شده مردم متفرق شدن. ههه
این نقشه گنج و لباس هاش چه قدر جالبه.بار اول دعوت شدم با کمال اطمینان گفتم بریم در سمت چپ اما اشتباه بود نقشه به باد رفت.سه بار دیگه تا مرحله سوم رفتیم ولی باس هاش دخلمونو دراوردن.
چند روزه بازی نکردم چون نت ندارم. نمیدونم باز از مخابرات بگیرم یا جای دیگه،کجا بهتره؟برای گیمینگ و نامحدود برای دانلود. فکر کنم دوباره برگردم دوستام بکشن منو که چرا نبودی و بیخبر رفتی .راجع به اینکه از کجا بگیرم راهنمایی کنید.ممنون

20 نفر؟ :D برا S Rank Hunt ها تا بیشتر از 100 نفر جمع میشن که بزننشون چون خیلی کمیابن :D من دقیقا فریمم نابود میشه و دیگه با توکل به آقا ادامه میدم :))

والا من که هرجایی که داشتم خوب نبوده ولی میگن پارس آنلاین برا گیم خیلی خوبه بازم به نظرم به چندجا شرکت درست و حسابی زنگ بزن ببین کدومشون برا گیمر ها سیستم درست و حسابی دارن چون مثلا من الان های وب هستم خودشون میگن گیم به ما ربطی نداره و هیچ کمکی نمیتونیم بکنیم و پینگ بالا از نظر اونا بالای 300ئه :|

• Like
Reactions: tirdad666
the lavender beds چیه ؟:bash:چجوری میشه یه خونه داشت؟:bash:

فکر کنم از Level 30 به بعده که به Residential ها دسترسی دارین که 3 جا هستن

Lavender Beds برای Gridania

Mist برای Limsa Lominsa

Goblet برای Ul'dah

مسیرش هم برا رسیدن بهشون از تو اینترنت پیدا کن :D

برا خرید باید وحشتناک پولدار باشی پس فعلا بیخیالش :D بستگی به سروری که بازی میکنی Medium Plot ها تا 50-60 میلیون gil به فروش میرسن و Mansion ها که بالای 140-150 میلیون gil هستن :D

کلا خونه فقط خرج اضافست چون شما اگه خونه هم بخری بعدش همونقدر که براش پول دادین باید برا ظاهرش پول بدین و تجهیزش کنید که خیلی گرون میشه :D

• Like
اه نقشه پیدا کردن چقدر سخته #-o
واسه یه گوئست اینهمه گشتم کل مپو چرخیدم آخرش دیدم اتاق بقلیه همون جایی که اول بودم بوده:Wallbash:

آخرین ویرایش:
رو نوشته Quest که سمت راست صفحست کلیک کنی رو نقشه بهت نشون میده کجا باید بری :D
آره همیشه همینجوری پیدا میکنم اما بازم خیلی سخته پیدا کردنشون
ولی اون quest ش تو نقشه نبود باید با یکی صحبت میکردم تا منو میبرد اونجا :/

آره همیشه همینجوری پیدا میکنم اما بازم خیلی سخته پیدا کردنشون
ولی اون quest ش تو نقشه نبود باید با یکی صحبت میکردم تا منو میبرد اونجا :/

آره اینایی که میبرنت یه جای دیگه رو نشون نمیده ولی توضیحات Quest قشنگ میگه باید کجا و پیش کی بری :D تنبل :D

• Like
چجوری میشه gathering کرد؟؟
و چطور میشه آیتم ها رو توی market board فروخت ؟؟
خیلی راحت میری پیش صاحبش. Guild اون کار. بعد باش حرف میزنی و جوین میشی.
بعد همون موقع میبینی قرمز شده، آیتم مورد نظر اون کار رو از قسمت کاراکتر اکویپ میکنی بعد میشه باش حرف زد و اولین کوئیست رو گرفت.
الی آخر دیگه :D

• Like
خیلی راحت میری پیش صاحبش. Guild اون کار. بعد باش حرف میزنی و جوین میشی.
بعد همون موقع میبینی قرمز شده، آیتم مورد نظر اون کار رو از قسمت کاراکتر اکویپ میکنی بعد میشه باش حرف زد و اولین کوئیست رو گرفت.
الی آخر دیگه :D

البته طبق گفته دوستان بهتره بار اول بشینی کوئیست های فرعی و اصلی رو بری، بعد از اونها کلی زمان برای کارای دیگه داری و میتونی خوش بگزرونی، از این کارا کنی، یک کلاس دیگه رو بگیری و دوباره لول آپ کنی و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or