Final Fantasy XIV برای X360 تایید شد!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
FFXIV.jpg

Yuuki Akama، از کارمندان اسکوار انیکس در پروفایل خود چنین اعلام کرده است:" Final Fantasy XIV برای PS3، PC و X360 خواهد بود" .

او فعلا مشغول کار بر روی Agito XIII و Third Birthday بر روی کنسول دستی PSP می‌باشد.

FFXIV که چهاردهمین قسمت از سری شماره‌دار فاینال فانتزی می‌باشد، این بار به سبک MMO عرضه می شود. تاریخ دقیق بازی مشخص نیست ولی اینطور که گفته شده زمانی در همین امسال منتشر می‌شود.

Source

Congrats:دی

تقریبا اینا از قبل تایید شدست!مگه میشه برای windows بیاد رو 360 نیاد؟؟؟رو windows که به چیز دست پیدا نمیکنند-باید جیبه از جایی پر بشه-هرچند این MMo ها خیلی تو مملکت غریب ما عجیب و غریبه:biggrin1:

تحفه ای نیست. FF بازها میدونن چیه. نیاز به گفتن دلایل نداره...........

فقط اسمش FF هست. وگرنه نه شخصیت پردازی و داستانی نداره. یه بازی mmo معمولیه. و بیخود بزرگش نکنید.

فقط اسمش FF هست. وگرنه نه شخصیت پردازی و داستانی نداره. یه بازی mmo معمولیه. و بیخود بزرگش نکنید.

البته راست ميگي . يه كم از FF بودن خارج شده . ولي هرچي هست FF هست .

سلام دوستان.
درسته از این لحاظ که معلومه.یه چیز مثلا FFXI تحویلمون میدن.
من اصلا با عنوان یازدم حال نکردم.فکر کنم اکثرا همین نظر رو داشته باشن.:biggrin1:

از روزی که بازی اعلام شد خبرش در اومد که مولتی و بعد تکذیب کردن .....یه مدت بعد شایعه شد تایم اکسکلیوسیو هست...........
حالا فکر کنم با این خبر حتی تایم اکسکلیسیو هم نباشه.....:biggrin1:

خوب از ان اول هم 120% تابلو بود این بازی فقط برای PS3 انحصاری زمانی هست و بعدا برای 360 هم میاد!!

یعنی خود ترتون گفت "دارندگان PS3 میتونن موقع عرضه این بازی رو فقط روی PS3 بازی کنن!" خوب این یعنی TE دیگه!!:دی

من الان از کی هست منتظرم این بازی بیاد و بعد بزنم دهن مهدی رو روی 360 سرویس کنم!:دی

ویرایش:

مهدی این فقط یه شایعه هست! طرف اصلا حرفی از اینکه نسخه 360 هم قراره بیاد نزده! بهتره بره تو بخش شایعات!:دی

آخرین ویرایش:
خوب از ان اول هم 120% تابلو بود این بازی فقط برای PS3 انحصاری زمانی هست و بعدا برای 360 هم میاد!!

یعنی خود ترتون گفت "دارندگان PS3 میتونن موقع عرضه این بازی رو فقط روی PS3 بازی کنن!" خوب این یعنی TE دیگه!!:دی

من الان از کی هست منتظرم این بازی بیاد و بعد بزنم دهن مهدی رو روی 360 سرویس کنم!:دی

ویرایش:

مهدی این فقط یه شایعه هست! طرف اصلا حرفی از اینکه نسخه 360 هم قراره بیاد نزده! بهتره بره تو بخش شایعات!:دی

ميدونم تو از اول هم ميگفتي مولتي ميشه ؟ يادته كه ؟

یعنی خود ترتون گفت "دارندگان PS3 میتونن موقع عرضه این بازی رو فقط روی PS3 بازی کنن!" خوب این یعنی TE دیگه!!:biggrin1:

من الان از کی هست منتظرم این بازی بیاد و بعد بزنم دهن مهدی رو روی 360 سرویس کنم!:biggrin1:

ویرایش:

مهدی این فقط یه شایعه هست! طرف اصلا حرفی از اینکه نسخه 360 هم قراره بیاد نزده! بهتره بره تو بخش شایعات!:biggrin1:
توهم كه راست ميگي:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or