دقیقا منم اصلا خوشم نمیاد از این سبک بازی ( با احترام به سلایق دیگران) البته شاید این نسخه تغیراتی داشته باشه که بتونه واسه ما قابل قبول بشه .آخ که اگه RPG نبود چه حالی میداد من کلا از RPG متنفرم از بچگی بدم میومد
به همین علت لطفا بگید KILL ZONE2 رو هم رو 360 بدن بیرون تا منم خوشحال بشم:biggrin1:
شانس نداریم که مثلا اگر KZ2 یا mgs4 واسه 360 میومد چی میشد؟
دوستانی که اخبار این جریان رو دنبال میکنن لطف کنن دقیق بگن سبک این نسخه چیه . من از سبک سری های قبل حالم بهم میخورد و شخصا از این سبک متنفر بودم ، امیدوارم سبک این نسخه عوض شده باشه .
دقیقا منم اصلا خوشم نمیاد از این سبک بازی ( با احترام به سلایق دیگران) البته شاید این نسخه تغیراتی داشته باشه که بتونه واسه ما قابل قبول بشه .
متال گیر جز داستان زیبا چیز خاصی نداشت که آرزوی اومدن روی 360 رو داشته باشی . من که گرفتمش و بازیش کردم ولی به اندازه geow و biosock و چند عنوان دیگه 360 بهم حال نداد . کیل زون رو نمیدونم ولی در مورد متال گیر اصلا غصه نخورید که غولی به نام geow 2 داره میاد .
سازندگان گفتند بازی تا قبل از 2010 عرضه نمیشهیعنی واقعا این بازی تا سال 2010 تاخیر خورد ؟
حالا برای هر دو کنسول به صورت همزمان میاد یه X360 دیر تر ؟
چی ؟ اگه Turn Based نباشه دیگه jrpg حساب نمیشه کهمهدی جون به شما اطمینان میدم چیزی که فکر میکنی نباشه ( Turn Base ). از اونجا که SE خودش رو از پیله ژاپن در اورده و قصد داره بازار جهانی رو هم با شاهکارهاش بیشتر از پیش اشنا کنه، به ناچار باید تغییر اساسی در گیم پلی فاینال ایجاد کنه که با سلیقه و مزاج غربی ها جور در بیاد. این موضوع با فاینال 12 شروع شد.
از کی تا حالا Lost Odyssey شده ساخته ی Itagaki ؟ :laughing: :laughing:عالی شد الان ما هم Lost Odyssey ایتاگاکيو داريم
100 % این بازی Turn Base نیست یه نگاه به عکس هایی که دوستان گذاشتن بندازچی ؟ اگه Turn Based نباشه دیگه jrpg حساب نمیشه که
اگر هم تو گیم پلی تغییر اساسی بدن دیگه اسمشو FF نمیشه گذاشت
گیم پلی Turn Based سبک بزرگیه برای خودش... خیلی هم طرفدار داره
نگاه به ایران نکنید که کسی بلد نیست jrpg بازی کنه
MEHDIMDI:
مهدی جون به شما اطمینان میدم چیزی که فکر میکنی نباشه ( Turn Base ). از اونجا که SE خودش رو از پیله ژاپن در اورده و قصد داره بازار جهانی رو هم با شاهکارهاش بیشتر از پیش اشنا کنه، به ناچار باید تغییر اساسی در گیم پلی فاینال ایجاد کنه که با سلیقه و مزاج غربی ها جور در بیاد. این موضوع با فاینال 12 شروع شد.
.
جل الخالق100 % این بازی Turn Base نیست یه نگاه به عکس هایی که دوستان گذاشتن بنداز
سبک بازی مثل بازی XII هست و همینطور چند تا از بازی هایی از این سری که برای PSP اومد
در این مورد که این بازی TB هست و سبکشم JRPG که ذره ای نمی شه شک کرد. همون FF12 هم turn based بود تا حدودی ولی به سبکی جدید. ولی این بازی احتمالا دارای نوآوری های جدیدی خواهد بود در این سبک. کسی هم امیدوار نباشه که این بازی از سبک ژاپنی دربیاد چون Final Fantasy با یک سابقه بسیار قوی و بزرگ، نمیاد هزاران طرفدار خودشو ول کنه و بچسبه به چند نفر جدید که شاید به بازی علاقه مند بشن.مهدی جون به شما اطمینان میدم چیزی که فکر میکنی نباشه ( Turn Base :biggrin1. از اونجا که SE خودش رو از پیله ژاپن در اورده و قصد داره بازار جهانی رو هم با شاهکارهاش بیشتر از پیش اشنا کنه، به ناچار باید تغییر اساسی در گیم پلی فاینال ایجاد کنه که با سلیقه و مزاج غربی ها جور در بیاد. این موضوع با فاینال 12 شروع شد.