در تایید صحبتهای حمید جان این رو هم اضافه کنم که versus دارای درون مایه اکشنه و قطعا به این واسطه در خارج از ژاپن توجهات بیشتری رو نسبت به این نسخه - که با نام FF13 شناخته میشه - میتونه جلب کنه.تو کنفرانس گفتند base موتوره SE یعنی white engine کاملا بر pc هست.
و بنظرم یکی مسخره ترین جملات انحصاری بودن این بازی در ژاپنه!!
و همین سازندگان که می گفتند ffxiii انحصاریه. احتمالا versus رو هم در آینده نزدیک اعلام کنند. مگه میشه ادامه بازی رو بگن رو ps3 بازی کنین؟
تنها دلیلش که اعلام نکردند واسه اینه که بازی اصلا پیشرفت توی ساخت نداشته
آره امین ( اگه اشتبه نکنم ) جون. منم از دیشب تا حالا دارم اسکرینهای بازی را نگاه میکنم انگار قشنگتر شده :cheesygri انگار دیگه اون RPG مزخرف قبلی نیست عوض شده :cheesygri انگار کمکم از دیشب تا حالا اسکوار داره شرکت بهتری میشه و دیگه عنوانهای کلیشه ای نمیسازه:cheesygriبه به :biggrin1: میگم حالا که این بازی واسه 360 هم میاد بازیش به نظرتون قشنگ تر نشده؟:biggrin1: احساس میکنم گرایفکش خیلی زیاده
عزیز دلم شما بهتره بری تروفی بگیری فکر نکنم فریدون تو توی این خوشحالی سهیم باشی:biggrin1: من همیشه حواسم به تو بود و همیشه امضایت را نگاه میکنم هیچ وقت ذره ای از مایکروسافتی بودن تو ندیدم.دوستانی که امارگیر این بازی هستن!، عکسی، شاتی، اسکنی چیزی از کیفیت واقعی و In Game بازی دارید؟
لطفا زحمتش رو بکشید :biggrin1:.
بازی JRPG اصلا مرخرف نیستنگار دیگه اون RPG مزخرف قبلی نیست عوض شده :cheesygri
والله اگه فهمیدی سبکش چیه TB هست یا چیز دیگهراستی فاینال فانتزی RPG نوبتیه؟
تصاویر جدید:دوستانی که امارگیر این بازی هستن!، عکسی، شاتی، اسکنی چیزی از کیفیت واقعی و In Game بازی دارید؟
لطفا زحمتش رو بکشید .
وقتی بازی واسه اروپا و آمریکا قراره عرضه بشه یعنی ما که دستگاهمون j هست نمیتونیم اینو بازی کنیم؟!!