Roter Jäger
کاربر سایت
من بازی رو عیدی گرفتم ولی هنوز ننشستم پاش...
ولی همین جعبش رو نگاه میکنم کلی یاد خاطرات با فاینال فانتزی 10 میوفتم
ولی همین جعبش رو نگاه میکنم کلی یاد خاطرات با فاینال فانتزی 10 میوفتم
دوستان این ترد آموزش گیم پلی بازی هست که قولش رو داده بودم. هر سوال و مطلبی در مورد این ترد داشتید همینجا بگید و اگ لازم بود به مقاله چیزی اضافه کنیم رو هم بگید تا من ترد رو آپدیت کنم.
کلا از همه دوستان تقاضا میکنم هر استراتژی و نکته ای که در مورد گیم پلی بازی میدونن رو همینجا بگن تا به ترد اصلی اضافه بشه تا یه دیتابیس خیلی عالی و کامل برای سایت بوجود بیاد. مرسی از همکاری دوستان.
پ.ن: من اطلاعاتی که دوست عزیزم MRGAME دادن رو هم به ترد اصلی اضافه میکنم...

خوب تو فصل 11 یه پورتال هست که میتونی با ورود به ان بری Monster Hunter و یه چند تا دیگه مرحله رو بازی کنی و لولت رو ببری بالا!
ولی ببین کشتن باس آخر بازی فقط احتیاج به استراتژی داره وگرنه هیچ نکته خاصی نداره که لاز باشه مثلا لولت رو ببری بالا!! اگه اسپویل نیست من بگم چیکار کنی!![]()
می خواستم ببینم الان این monster hunter رو بیخیال شم خط داستانی بازی رو پیش برم و برسم مرحله آخر و یه بار رییس رو که زدم و فبل رییس که سیو کردم ار روی اون لود کنم و برگردم مراحل قبلی در کل سوالم اینه که آیا همچین امکانی داره که بتونی از مرحله آخر برگردی مرجله های قبل مثل تمام فاینال ها که سواره سفینه می شده فاینال 10 cid بود فکر کنم که جا به حات می کرد با اون گوی که روی نقشه مختصات می دادی
!!
من بعد 62 ساعت بازیو تموم کزدم بی تعارف خیلی خیلی بهم نچسبید نه مثل فاینال 10 ولی قشنگ بود . داستان به خوبی قبلیا نبود هیچ احساس قوی بین کاراکترا با بزیکن ایجاد نمیکرد با این که 60 ساعت بود ولی انگار یه فلم بود که خواسته بودن سریع نموم بشه . از دیالوگای طولانی فاینال خبری نبود . برا همین فکر کنم من اونجوری با شخصیتا ارتباط برقرار نکردم .یعنی اصلا از این چیزا که برو با این و اون حرف بزنو رابطه ی احساسی زیاد خبری نبود .
یکی ارز چیزای باحال فاینال که یکی مسخره میکرد حرف حرف حرف بود یه موقع هایی 15 دقیق حرف داشت توش همین حرف داستانو کاملترو یه ارتباطه قشنگ با بازی ایجاد میکرد ولی بیشتر چون خواسته بودن call of duty بسازن وقت این چیزا نبود
راستی این اورفان چه پشمکی بود :laughing: فکر کنم یه دقیقه نشد ترکید
راستی کسی اون موجود گنده قرمزه که از دور توی پالس معلومه رو شکست داده ؟ یه توضیحی راجبش میدی من هیچ راهی پیدا نکردم برم طرفش فکر کنم باید ماموریتارو انجام بدم برسم بهش .
هر شخص باید در طول بازی با ادینش بجنگه تا بتونه خودشو ثابت کنه و ادین رو رام؟
راستی کسی اون موجود گنده قرمزه که از دور توی پالس معلومه رو شکست داده ؟ یه توضیحی راجبش میدی من هیچ راهی پیدا نکردم برم طرفش فکر کنم باید ماموریتارو انجام بدم برسم بهش .