Final Fantasy XIII | PS3

دوستان این ترد آموزش گیم پلی بازی هست که قولش رو داده بودم. هر سوال و مطلبی در مورد این ترد داشتید همینجا بگید و اگ لازم بود به مقاله چیزی اضافه کنیم رو هم بگید تا من ترد رو آپدیت کنم.

کلا از همه دوستان تقاضا میکنم هر استراتژی و نکته ای که در مورد گیم پلی بازی میدونن رو همینجا بگن تا به ترد اصلی اضافه بشه تا یه دیتابیس خیلی عالی و کامل برای سایت بوجود بیاد. مرسی از همکاری دوستان.

پ.ن: من اطلاعاتی که دوست عزیزم MRGAME دادن رو هم به ترد اصلی اضافه میکنم...

خب منم همین روزا بازی رو میگیرم ، ماکان آماده باش تاپیک رو بترکونیم:biggrin1:
فقط یه سوال:
هر فالسی که یک آیسی انتخاب میکنه ان نشانه رو آیسیش با هم فرق داره یا همه یه شکله؟

دوستان این ترد آموزش گیم پلی بازی هست که قولش رو داده بودم. هر سوال و مطلبی در مورد این ترد داشتید همینجا بگید و اگ لازم بود به مقاله چیزی اضافه کنیم رو هم بگید تا من ترد رو آپدیت کنم.

کلا از همه دوستان تقاضا میکنم هر استراتژی و نکته ای که در مورد گیم پلی بازی میدونن رو همینجا بگن تا به ترد اصلی اضافه بشه تا یه دیتابیس خیلی عالی و کامل برای سایت بوجود بیاد. مرسی از همکاری دوستان.

پ.ن: من اطلاعاتی که دوست عزیزم MRGAME دادن رو هم به ترد اصلی اضافه میکنم...

خسته نباشی عزیز آقا عالی بود فقط کسی به من نگفت وقتی به مرحله آخر رسیدم قبل رییس آخر سیو کنیم می شه باز با عقب برگشت یه حالتی مثل فاینال های سابق که سوار سفینه می شدی و به شهرهای دیگه می رفتیم چون من الان مرحله 11 هستم خیلی ار دشمنام با لولی که من الان دارم نمی تونم شکست بدم و می خواهم بازی رو تموم کنم برگردم اینجا هم واسه ماموریت های مخفیش هم واسه شکست دادن دشمن های با لول بالا پس خواشن یه توضیح بدین که چه جوریاست می خوام ببینم اگه نمی شه تو همین مرحله لولامو ببرم بالا و خط داستانی رو واسه چند وقت بزارم کنار که همه دشمنهای این مرحله رو شکست بدم!!;)

خوب تو فصل 11 یه پورتال هست که میتونی با ورود به ان بری Monster Hunter و یه چند تا دیگه مرحله رو بازی کنی و لولت رو ببری بالا!

ولی ببین کشتن باس آخر بازی فقط احتیاج به استراتژی داره وگرنه هیچ نکته خاصی نداره که لاز باشه مثلا لولت رو ببری بالا!! اگه اسپویل نیست من بگم چیکار کنی!:دی

خوب تو فصل 11 یه پورتال هست که میتونی با ورود به ان بری Monster Hunter و یه چند تا دیگه مرحله رو بازی کنی و لولت رو ببری بالا!

ولی ببین کشتن باس آخر بازی فقط احتیاج به استراتژی داره وگرنه هیچ نکته خاصی نداره که لاز باشه مثلا لولت رو ببری بالا!! اگه اسپویل نیست من بگم چیکار کنی!:دی

نه منظورم چیزه ذیگه هست من کلآ حال می کنم فاینال رو یه بار همینجوری تموم کنم بعد دوباره از روی سیو یکی مونده به آخر برگردم دنبال مخفی های بازی یا لول افرادمو بالا ببرم مثل فاینال 12 یا 10 هم همینکارو کردم و الا می دونم که رییس آخر زدنش کاری نداره مثل فاینال های سابق هست;) می خواستم ببینم الان این monster hunter رو بیخیال شم خط داستانی بازی رو پیش برم و برسم مرحله آخر و یه بار رییس رو که زدم و فبل رییس که سیو کردم ار روی اون لود کنم و برگردم مراحل قبلی در کل سوالم اینه که آیا همچین امکانی داره که بتونی از مرحله آخر برگردی مرجله های قبل مثل تمام فاینال ها که سواره سفینه می شده فاینال 10 cid بود فکر کنم که جا به حات می کرد با اون گوی که روی نقشه مختصات می دادی;)!!

^^^
نگران نباش، تو Post Game میتونی همه Mission ها و تروفی ها و ... رو تموم کنی و بدست بیاری. احتیاجی هم نیست که قبل از باسه آخر سیو کنی، بعد از شکسته باسه آخر تو Post Game هم میتونی همه اینکارا رو بکنی. فقط یه نکته، سعی کن Elemental Ring اتو نفروشی که تو یکی از تروفی ها به مشکل میخوری.

خب منم بازی دیروز دستم رسید تا باس اول رفتم و فالسی رو کشتم و دیگه دیر وقت شد خوابم برد:biggrin1:
تو این یک ساعت که بازی کردم تازه بعد باس اول مجیک ها اضافه میشه که زیاد کار نکردم..
گرافیک خوب بود فقط این طراحی انگشتان دست خیلی بد بود...
مسلما هنوز کلی مونده تا بازی خودشو نشون بده ولی یه چیز اعصاب خرد کن دوربین بازی موقع دویدن که رو اعصابه.!

من بعد 62 ساعت بازیو تموم کزدم بی تعارف خیلی خیلی بهم نچسبید نه مثل فاینال 10 ولی قشنگ بود . داستان به خوبی قبلیا نبود هیچ احساس قوی بین کاراکترا با بزیکن ایجاد نمیکرد با این که 60 ساعت بود ولی انگار یه فلم بود که خواسته بودن سریع نموم بشه . از دیالوگای طولانی فاینال خبری نبود . برا همین فکر کنم من اونجوری با شخصیتا ارتباط برقرار نکردم .یعنی اصلا از این چیزا که برو با این و اون حرف بزنو رابطه ی احساسی زیاد خبری نبود .
یکی ارز چیزای باحال فاینال که یکی مسخره میکرد حرف حرف حرف بود یه موقع هایی 15 دقیق حرف داشت توش همین حرف داستانو کاملترو یه ارتباطه قشنگ با بازی ایجاد میکرد ولی بیشتر چون خواسته بودن call of duty بسازن وقت این چیزا نبود ;)

راستی این اورفان چه پشمکی بود :laughing: فکر کنم یه دقیقه نشد ترکید
راستی کسی اون موجود گنده قرمزه که از دور توی پالس معلومه رو شکست داده ؟ یه توضیحی راجبش میدی من هیچ راهی پیدا نکردم برم طرفش فکر کنم باید ماموریتارو انجام بدم برسم بهش .

من بعد 62 ساعت بازیو تموم کزدم بی تعارف خیلی خیلی بهم نچسبید نه مثل فاینال 10 ولی قشنگ بود . داستان به خوبی قبلیا نبود هیچ احساس قوی بین کاراکترا با بزیکن ایجاد نمیکرد با این که 60 ساعت بود ولی انگار یه فلم بود که خواسته بودن سریع نموم بشه . از دیالوگای طولانی فاینال خبری نبود . برا همین فکر کنم من اونجوری با شخصیتا ارتباط برقرار نکردم .یعنی اصلا از این چیزا که برو با این و اون حرف بزنو رابطه ی احساسی زیاد خبری نبود .
یکی ارز چیزای باحال فاینال که یکی مسخره میکرد حرف حرف حرف بود یه موقع هایی 15 دقیق حرف داشت توش همین حرف داستانو کاملترو یه ارتباطه قشنگ با بازی ایجاد میکرد ولی بیشتر چون خواسته بودن call of duty بسازن وقت این چیزا نبود ;)

راستی این اورفان چه پشمکی بود :laughing: فکر کنم یه دقیقه نشد ترکید
راستی کسی اون موجود گنده قرمزه که از دور توی پالس معلومه رو شکست داده ؟ یه توضیحی راجبش میدی من هیچ راهی پیدا نکردم برم طرفش فکر کنم باید ماموریتارو انجام بدم برسم بهش .

دمت گرم شما 2بار هم رو xbox هم ps3 تموم کردی؟!

خب الان رسیدم چپتر 4....!:devil:
بازی هر چی میگذره جالب تر میشه ، مخصوصا بخش مبارزه با ادین ها جالب بود.
:bash:
سوال
هر شخص باید در طول بازی با ادینش بجنگه تا بتونه خودشو ثابت کنه و ادین رو رام؟:wink1:

هر شخص باید در طول بازی با ادینش بجنگه تا بتونه خودشو ثابت کنه و ادین رو رام؟

آره، همینطوره. قبلا که گفته بودم بهت، ایدولون ها یه جورایی دوست دشمن هستن!:دی یعنی ایدولون ها دشمنان مخصوص ال سی ها هستن که میشه خفتشون کرد! بعد از خفت کردن هر ایدولون یدون هم به اسلات های ATB اضافه میشه!

خوب ان خودش یه تروفی هست!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or