Final Fantasy XIII | PS3

دوستان همونطور که قبلا قول داده بودم فردا یه آموزش از گیم پلی بازی و راهنمای جمع کردن تروفی های بازی رو براتون توی بخش های جدا و خاص میزارم رو سایت!:دی

پ.ن: Only for Amir & Borhan
به شدت استقبال میشه من اصلا بلد نیستم jrpg بازی کنم.

اول با سیستم Paradigm Shift همه اعضای گروه رو بزارید رو حالت های Com یا Rav و گیر بدید به یکی از دشمنان بزنید درجش رو پر کنید تا کاملا در مقابل ضرباتتون بی دفاع بشه، بعد به راحتی آب خوردن نفلش کنید و برید سراغ نفر بعدی! حالا این وسط اگه HP تون هم امد پایین برید روی حالت هایی که یکی از شخصیت ها Med بشه، بعد ان جونتون رو پر میکنه!:دی
ماكان من هم با اين استراتژي بازي كردم :biggrin1: ولي اين براي مبارزاتيه كه دو نفر ديگه هم همراهت باشن ولي وقتي دونفر هستيد چي؟ :biggrin1:

پ.ن: حالا استراتژی های مرده خوری دیگه ای هم دارم که اگه خواستید در اختیارتون قرار میدم!:دی روش هایی که بتونید با مرده خوری ترین حالت ممکنه دشمنان رو بکشید!:دی خودم ابداعشون کردم!:دی
بيصبرانه منتظر اين استراتژي ابدائي از طرف شما هستيم :biggrin1:

اول با سیستم Paradigm Shift همه اعضای گروه رو بزارید رو حالت های Com یا Rav و گیر بدید به یکی از دشمنان بزنید درجش رو پر کنید تا کاملا در مقابل ضرباتتون بی دفاع بشه، بعد به راحتی آب خوردن نفلش کنید و برید سراغ نفر بعدی! حالا این وسط اگه HP تون هم امد پایین برید روی حالت هایی که یکی از شخصیت ها Med بشه، بعد ان جونتون رو پر میکنه!
چه جالب، چون منم روشم همینه:دی واسه همینم همیشه CPـهام رو نگه میدارم تا هر کاراکتر رو تو کلاس اصلی (که خودم براش تعیین کردم:cheesygri) آپگرید کنم.
اون دو نژاد Sabouter و Synergist خیلی ضعیفند! نه اسپل هایی که Sabouter رو دشمنان اجرا میکنه خیلی کارایی داره، نه اسپل هایی که Synergist رو اعضای تیم وارد میکنه!
ولي اين براي مبارزاتيه كه دو نفر ديگه هم همراهت باشن ولي وقتي دونفر هستيد چي؟
وقتی دو نفرید، هم همین کارو بکنید:دی یعنی اول مبارزه یکیشون Commando بشه، اون یکی Ravenger، بزنید یکی رو نفله کنید:دی بعد که Healthـها اومد پایین، اونی که Ravenger بود را بزارید Medic. به همین سادگی، به همین خوشمزگی:دی
ولی جداً کلاس Medicـش خیلی خفن Cure میکنه:دی همه هم Healthـهاشون پایین باشه، در عرض 5-6 ثانیه پُر ِ پُر میکنه:دی

وقتی دو نفرید، هم همین کارو بکنید:دی یعنی اول مبارزه یکیشون Commando بشه، اون یکی Ravenger، بزنید یکی رو نفله کنید:دی بعد که Healthـها اومد پایین، اونی که Ravenger بود را بزارید Medic. به همین سادگی، به همین خوشمزگی:دی
ولی جداً کلاس Medicـش خیلی خفن Cure میکنه:دی همه هم Healthـهاشون پایین باشه، در عرض 5-6 ثانیه پُر ِ پُر میکنه:دی
آره ولي وقتي به گير اين مخلوقاتي بيفتي كه پشت سر هم magic ميزنن چي؟ :biggrin1: واقعا ميرن رو اعصاب آدم :biggrin1:

اقا من هنوز اول بازی هستم و تقریبا 2 ساعت از بازی رو بازی کردم اولا خوشحالم که FF دوباره به همون turn base خودش برگشته ولی احساس میکنم که بازی در حالات جنگ خسته کننده و یک نواخت میشه نظر شما هم همینه.؟؟:((ببخشید شاید این سوال تکراری باشه.این بازی بخش multi.P داره..؟)

آخرین ویرایش:
چرا یه Collector Edition داره که شامل OST های بازی هست.

علی مثل اینکه بد رفتی تو کف بازی ها، نه؟ خدا رو شکر که تو هم سر به راه شدی!:دی

بگو بینیم کجای بازی هستی، کلا نظرت راجع به بازی چی هست؟ کلا هر کی بازی کرده بیاد یه نقد کوچیک از بازی کنه و به قسمت های مختلفش امتیاز بده.

بگو بینیم کجای بازی هستی، کلا نظرت راجع به بازی چی هست؟ کلا هر کی بازی کرده بیاد یه نقد کوچیک از بازی کنه و به قسمت های مختلفش امتیاز بده.
والا تو پست بالا نوشتم کسی نخوند که جواب بده:(

خوب من ازت تقاضا میکنم یه بار دیگه هم نظرت رو بگو تا بقیه بچه ها هم بیان بگن و با نظرات همدیگه بیشتر آشنا بشیم!:دی

پ.ن: نظر خود من رو هم تو نقدی که برای بازی نوشتم میخونید!:دی

اگه فقط OST هست که بیخیال خودم دانلود میکنم :biggrin1:

شدید :love: به بچه ها گفتم اگر این JPRG هست من عاشق این سبکم :biggrin1: ساعت دقیقآ 1 میباشد و من ps3 را دارم روشن میکنم برای ادامه بازی :biggrin1:

Chapter 4 هستم , واقعآ محیط های بازی زیبا هستش طوری که آدم به هیچ وجه خستگی احساس نمیکنه تو بازی واقعآ مراحل فانتزی طراحی شده طوری که هر شخصی از بازی لذت میبره
بیشتر از فلش بک هایی که میزنه خوشم میاد مخصوصآ فلش بک گذشته Snow
تنها قسمتی که خیلی روح بنده را اذیت کرد قسمتی بود که **** مادرش را از دست داد :biggrin1:
یک قسمت بازی رو اعصاب بنده راه میره اینه که وقتی دشمنان را میبینیم صفحه سیاه میشه و مبارزه تازه شروع میشه که این یک مقدار اذیت کنندست :biggrin1:

یک قسمت بازی رو اعصاب بنده راه میره اینه که وقتی دشمنان را میبینیم صفحه سیاه میشه و مبارزه تازه شروع میشه که این یک مقدار اذیت کنندست
خُب اگه این نبود که دیگه کلا JRPG نبود بازی:دی
=====

ماکان منم اجازه دارم نظرم رو بگم؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or