Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
Xiii 2 شماره بعدشه عزیز وReturns: Final Fantasy XIII فکر کنم یک پچ بود که من بازی نکردم چون فقط چندتا dlc اضافه شده بود حس نبود بازی کنم

Final Fantasy XIII-2 شماره دوم و همونیکه که میگی DLC زیاد داشت. حالا معلومم نیس با DLC هاش بدن یا نه. با این وضعیت آسفبار.:d
Lightning Returns: Final Fantasy XIII شماره سوم بازی و یک بازی جدا و کامله که اینم میاد.

اما سوال اینجاست با همین نوع پورت؟:d

Final Fantasy XIII-2 شماره دوم و همونیکه که میگی DLC زیاد داشت. حالا معلومم نیس با DLC هاش بدن یا نه. با این وضعیت آسفبار.:d
Lightning Returns: Final Fantasy XIII شماره سوم بازی و یک بازی جدا و کامله که اینم میاد.

بله هر دوی اینا هم قراره بیاد.
اما سوال اینجاست با همین پورت؟:d
بازی از لحاظ فریم دهی و گیم پلی دو پی سی هیچ مشکلی نداره'تنها مشکلش همین رزولیشن و نبود تنظیمات گرافیکی که دوستمون در صفحه ی قبل یا قبل تر ماد افزایش رزولیشن رو قرار داد'
بی صبرانه منتظرم بازی فروشا بیارن برام بگیرم

من که رو pc بازی نکردم ولی اگه هم بازی کنم چون از دسته xbox استفاده میکنم همون l1 r1 برام میاد اما حتما کیبورد براش تعریف شده اینجور که میگید ادم فکر میکنه با امولاتر بازی داره اجرا میشه

شما اگه یه سری پورت های PC مثل RE 4 اون اولیش و Dark Souls و ... رو دیده باشی میبینی بعضی سازنده ها به خودشون زحمت همین تبدیل کلید ها رو هم نمیدن:d

بازی از لحاظ فریم دهی و گیم پلی دو پی سی هیچ مشکلی نداره'تنها مشکلش همین رزولیشن و نبود تنظیمات گرافیکی که دوستمون در صفحه ی قبل یا قبل تر ماد افزایش رزولیشن رو قرار داد'
بی صبرانه منتظرم بازی فروشا بیارن برام بگیرم

رو midrange pc جون مي كنه تيك مي زنه، اگر وسط بازي هم esc رو بزني بدون اخطار از بازي مي پره بيرون...

به شدت پیشنهاد میشه بازی گرافیک بهتری و وضوح تصویر بالایی داره افت فریم سرش گرد شده و نداره و در اخر حتما این بازی رو روی پی سی تجربه کنید .خدافز

نسخه خوب ریپکی که از بازی تا الان اومده:

Final Fantasy XIII DZ RePack که 17.35 GB .

videos..................:50%
audio...................:Lossless
texture.................:Lossless

که کیفیت ویدیوها 50% کم شده و چیزی کم نشده
و مهم اینکه صدای ژاپنی و انگلیسی رو داره. باز چک کنین.
میدونم نسخه بلک باکس و باقی هم میاد. اما اگر صدای ژاپنی رو حذف کرده باشن:|:| نمیگیرم اونها رو. و بریم اینو بگیریم.
اصل بازی صدای ژاپنی و زیر نویس انگلیسیه و حس دیگه ای داره
:d

.....................................
** نسخه های CorePack با سایز خیلی پایین اومده. اما خرابن. پس نگیرین.

اولین بازی هست که میبینم توی استیم همچین اوضاعی توی نقد های منتشر شده از طرف کاربرا داره:

u9xtmfqbuzoy7qef95hc.jpg

خیلی شیک و مجلسی فحش کشیدن به بازی و پورت بازی رو مورد عنایت قرار دادن.

Thanks Square Enix for being such an a$$hole

اولین بازی هست که میبینم توی استیم همچین اوضاعی توی نقد های منتشر شده از طرف کاربرا داره:

u9xtmfqbuzoy7qef95hc.jpg

اگه بازی مال شرکتی بود که تا حالا برای PC بازی پورت نکرده بود یه چیزی اما از طرف Square Enix این حرکت بعید بود :|

u9xtmfqbuzoy7qef95hc.jpg

این که چیزی نیس :d یکم بیشتر بگردی عنوان هایی که نقدهای منفیش غالب بر مثبته رو هم میتونی یافت کنی ;;)

csafdesiro3vb476nn1v.jpg

** نسخه های CorePack با سایز خیلی پایین اومده. اما خرابن. پس نگیرین.
خراب نیستن...فیلم و صدای ژاپنی به کلی حذف شده.یعنی یه چیزی بدتر از خراب:d
یه گروهی بیاد صدای ژاپنی و زیرنویس انگلیسی بده من دعاش میکنم:d
Core Pack Version 2 هم هست که اصلا ویدئو نداره و حجم بازی شده 3.7 گیگ :|.شیطونه میگه برم اینو بگیرم بغلش ویدئوهای یوتیوبو ببینم!

دوستان یه تریلر از گیم پلی بازی دیدم'اصلا کلا از بازی زده شدم'این چرا این طوریه?!برای جنگ کردن مثل بازی دی جی مون ps1 وارد یه حالتی شد که بعد از اون طریق دستور می دی یارت حمله کنه و بعد هم نوبت حریف می شه'
یعنی این همهمه ff می گن این طوربه'واقعا همون بهتر که برای pc نیاد'

دوستان یه تریلر از گیم پلی بازی دیدم'اصلا کلا از بازی زده شدم'این چرا این طوریه?!برای جنگ کردن مثل بازی دی جی مون ps1 وارد یه حالتی شد که بعد از اون طریق دستور می دی یارت حمله کنه و بعد هم نوبت حریف می شه'

بله همین طوری
شما هم بهتر بری همون بازی های خودتون رو بکنید چون این بازی ها به سبک شما نمیخوره
:d

عزیز سبک این نوع بازی هاjrpg هست که بر اساسش مبارزات نوبتی و زمانی هست اگه احساس میکنی خوشت نمیاد اصلا ادامه نده چون دو حالت برای کسی که اولین بار سمت این سبک میره هست یا به شدت خوشش میاد یا متنفر میشه حد وسطی وجود نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or