Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
بازی توسط Reloaded منتشر شد ... متاسفانه حجمش خیلی بالاس و تا الان رکورد دار محسوب میشه! /:) ( بازی نزدیک به 57 گیگه!)

اونجا یه چیزی هست به اسم نت درست حسابی براشون مهم نیست ما بدبختاییم توی این مملکت با دیدن این حجما سکته کامل میزنیم

و حماسه ای دیگر!
حجم:

55.31GB
واقعا دارم به نعمتی به نام بلک باکس ایمان میارم
tumblr-lgvbhmf1ia1qa2ld9o1-500.gif
بازی تو سایتهای ایرانی هم عرضه شد خواستین لینک میدم رفت تو دانلود ایشالا فردا تمومه
واقعا نتونستم اینو نزارم
مگه سرعتت چنده 8-}
750.gif

آخرین ویرایش:
اگه واقعا بخاطر زبونش اینقدر رفته رو حجمش پس نگران نباشید KaOs و BlackBox میرسوننش زیر 20 گیگ بعد میتونیم بگیریم :دی البته بعید میدونم!
البته این دید خوشبینانش بود معمولا گروهای فشرده کن سمت بازی های حجم بالا نمیرن مثل ولف که اصلا ندادن بیرون :|

بازی تو سایتهای ایرانی هم عرضه شد خواستین لینک میدم رفت تو دانلود ایشالا فردا تمومه
تبریز تو ایرانه؟؟
احتمالا حجم بالاش مربوط میشه ب Cutscene های بازی ! نسخه PS3 که 40 بود 35 گیگش Cutscene و فقط 5 گیگ دیتای خود بازی بود
دقیقا مثل MGRR

جالبه ملت میگن تو منوی بازی Exit وجود نداره. Esc و بزنی از بازی خارج میشه.فک کنم تنظیمات گرافیکی هم به کل نداره :d 720 هم که تهشه.خلاصه ر*دن با این پورت :bighug:

اونجا یه چیزی هست به اسم نت درست حسابی براشون مهم نیست ما بدبختاییم توی این مملکت با دیدن این حجما سکته کامل میزنیم

شما اگر توی سایتهای تورنت هم یه سری بزنید میبینید بعضی ها وحشت کردند از حجم بازی!:دی
و بعضی ها منتظرند که نسخه فشرده بازی بیاد.

یه سوال دارم... کیفیت این کات سین ها با توجه به حجم نجومی بازی خیلی خوبه؟
نسخه ریلودد بازی رو اگر بخوان رایت بزنن، فکر کنم یه 14-15 تا DVD میشه :دی (رو هر دی وی دی 2 تا فایل bin. نصب بازی که هر کدومش 1.95GB هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or