Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
من فکر کنم فقط shadow of mordor و 2k و Evil within و FF13 حجمشون برابره با کل بازی هایی که پارسال خریدیم :|
خوب شد سیستمو عوض کردیم حالا. پی سی قبلی من هر درایوش 50 گیگ بود :|

رزولوشن هم قابل تغییر نیست؟ به DR3 امیدوار شدم:دی
چرا. منتها نه توی منوی خوده بازی!
پورت خیلی افتضاحی هست! حتی دکمه exit هم منو نداره. تنظیمات گرافیکی کلا وجود نداره.
و مثلا حواست نباشه دو بار esc رو بزنی از بازی خارج شده!!!

همین یک روزه یک mod اومده که روزلیشن رو 4k میکنه. کیفیتش راضی کنندست.
و مطمنا mod های دیگه ای هم میاد.

بازی تاپیک مشکلات که نداره ، بیزحمت از این ماد های افزایش رزولیشن و اینجور چیزا !!! هر کی چیز بدردبخوری پیدا کرد با آموزشش بذاره ما هم استفاده کنیم !!!

الان بازی های final fantasy xiv ,ff xv هر دو انلاینن و نیاز به سی دی کی دارند'منم به خاطر همین سوال کردم'ولی اگه افلاینه چه بهتر

کی گفته XV آنلاینه؟
کلا از این بازی یک تریلر چند دقیقه ای پخش شده ، استایل همون هم نشون می ده بازی آفلاینه و احتمال آنلاین بودنش به 0 میل می کنه

بازی تاپیک مشکلات که نداره ، بیزحمت از این ماد های افزایش رزولیشن و اینجور چیزا !!! هر کی چیز بدردبخوری پیدا کرد با آموزشش بذاره ما هم استفاده کنیم !!!
از این استفاده کن. Image resolution تا 3840×2160 قابل استفاده است.
آخرین ورژن رو از لینک پایین دانلود کنید.

GeDoSaTo Beta 0.14 “Barrage am Ring” | metaclassofnilblog

کی گفته XV آنلاینه؟
کلا از این بازی یک تریلر چند دقیقه ای پخش شده ، استایل همون هم نشون می ده بازی آفلاینه و احتمال آنلاین بودنش به 0 میل می کنه
اره درسته ببخشید ولی xiv مولتی پلیر است'ولی xiii,xv افلاین هستن'
حالا شما xiv رو هم بازی کردی?بعد یه سوال نسخه ی xv و xiii اکشن هستن?یعنی تارگتی نیست?کلا یکم توضیح بدید!

من اینو تااخرش رفتم هم اینو هم شماره قبلش هم کلا همه شمارهاش جز اونایی که انلاین بود این بازی افلاینه و سبکش شخصیت سازیه فرقش اینه که داستانش یک خطیه و نمیشه شکل شخصیت رو تعقیر داد فقط هم یک پایان داره و نصبت به شمارهای قبلی اکشن تر شده میتونید بدون جنگیدن فرار کنید که باعث میشه لول پاین بمونه بازی کم کم سخت میشه کل بازی به داستانش برمیگرده که قرار داستان بازی مخاطب رو علاقه مند به ادامه بکنه که خیلی خوب هم این کار رو میکنه برای شروع کسانی که اصلا بازی نکرن همین شماره و شماره بعدش بهترین انتخابه قبلیها خیلی اکشن نداشت اگه میخاین از بازی لذت ببرید باید با حوصله بازی کنید و داستان رو اهسته ادامه بدید وگرنه انقدر سخت میشه که وستاش بیخیالش میشین حدود 18 ساعت بازی داره و شماره بعدش که ادامش هست همین حدود شمارهای قبلی هر قسمت حدود 28 تا 40 ساعت بودن بازی ظاهری اپن ورد داره ولی املا نیست کارای زیادی نمیتونید بکنید و فقط خط داستان رو باید ادامه بدید خلاصه اگه باسلیقه شما جور در بیاد بهترین بازی زندگیتون میشه وگرنه همون اول بیخیالش میشین تمام

من اینو تااخرش رفتم هم اینو هم شماره قبلش هم کلا همه شمارهاش جز اونایی که انلاین بود این بازی افلاینه و سبکش شخصیت سازیه فرقش اینه که داستانش یک خطیه و نمیشه شکل شخصیت رو تعقیر داد فقط هم یک پایان داره و نصبت به شمارهای قبلی اکشن تر شده میتونید بدون جنگیدن فرار کنید که باعث میشه لول پاین بمونه بازی کم کم سخت میشه کل بازی به داستانش برمیگرده که قرار داستان بازی مخاطب رو علاقه مند به ادامه بکنه که خیلی خوب هم این کار رو میکنه برای شروع کسانی که اصلا بازی نکرن همین شماره و شماره بعدش بهترین انتخابه قبلیها خیلی اکشن نداشت اگه میخاین از بازی لذت ببرید باید با حوصله بازی کنید و داستان رو اهسته ادامه بدید وگرنه انقدر سخت میشه که وستاش بیخیالش میشین حدود 18 ساعت بازی داره و شماره بعدش که ادامش هست همین حدود شمارهای قبلی هر قسمت حدود 28 تا 40 ساعت بودن بازی ظاهری اپن ورد داره ولی املا نیست کارای زیادی نمیتونید بکنید و فقط خط داستان رو باید ادامه بدید خلاصه اگه باسلیقه شما جور در بیاد بهترین بازی زندگیتون میشه وگرنه همون اول بیخیالش میشین تمام
میشه شما بگید منظورتون از شماره ی بعد این نسخه دقیقا کدوم نسخه است?xiii-2 یا xvیا Lightning Returns: Final Fantasy XIII ?

- - -ویرایش - - -

دوستان یه خبر خوش قراره final fantasy xiii-2 وLightning Returns: Final Fantasy XIII سال بعد برای pc بیان

We've reached out to Square Enix for comment on Final Fantasy 13's PC port and the possibility that graphics options will be added to the game at some point. The next two games in the Lightning trilogy, Final Fantasy 13-2and Lighting Returns: Final Fantasy 13, are slated to come to PC by spring 2015.

آخرین ویرایش:
Xiii 2 شماره بعدشه عزیز وReturns: Final Fantasy XIII فکر کنم یک پچ بود که من بازی نکردم چون فقط چندتا dlc اضافه شده بود حس نبود بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or