Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
یک توضیح میشه راجب بهش بدین

درباره چی میخواهی بهت توصیح بدم درباره نوع گیم پلی بازی یا داستان بازی میخواهی بدونی

دنبال تنظیمات گرافیکی زیاد نباشید ،
نهایتا ی رزولوشن همراه با AA ،

داستانش رو کسی میدونه ؟
یا لینکی چیزی باشه که بشه خوند ؟!
انگلیسی یا فارسیش مهم نیست .
ممنون .

از اول تا اخرش رو میخواهی بهت توصیح بدم یا اینکه یه توصیح مختصری توی اسپویل بهت بدم

از اول تا اخرش لطفا .

توی اسپویل میذارم تا شاید کسی نخواد چیزی از بازی بدونه
بعد یه خلاصه مختصری بهت میگم تا بازی تا حدی به دستت بیاد اوکی
از اینجا برات شروع کنم کلا شش تا کارتر داره که میتوانی باهاشون بازی کنی
البته بگم اولهای بازی نمیشه باید یکمی یعنی بیشتر یکم بری جلو تا نصف بازی باید بری جلو تا بشه با شخصیت ها انتخابی بازی کنی
خوب برمیگردی به داستان بازی لایتنینگ"Lightning" یه خواهر داره به اسم Serah Farron که زندانی شده توسط ماموران اونم فقط به خاطر اینکه مارک Pulse l'Cie به دستش جسبیده توی اون دنیا هر کی این مارک رو داشته باشه دشمن محسوب میشه و باید نابود بشه البته بگم Serah چون اون مارک رو داشت تبدیل به کریستال میشه نه مرده است نه زنده فقط کریستال مانن می باشه که اونم اخر بازی برمیگرده
در این میون شخصیت پسر هست بین اون شش تا Snow Villiers که عاشق Serah هست و نامزدش که اونم وارد ماجرا میشه قبل از اینکه او یک l'Cie بشه در واقع رهبر گروه Nora بوده که یک گروه مخالف با Cocoon بودند. اون یک کارکتر بزرگ و توانا هستش و البته نام مستعار او Mr. 33 cm است. علامت l'Cie بر روی ساعد دست چپشه که در October 2008 توسط نشریه Shonen Jump مشخص شد
Oerba Dia Vanille هم یکبار قبلا کریستال بود و برکشت حالا چه جوری مشخص نیست که اونم بخاطر ماجراجوی میافته دنبال Snow و یکی دیگه هم با خودش میاره Hope Estheimاونم تصادفی میاد توی جریان بازی
Hope Estheim همین طور که گفتم هوپ وقتی بهشون حمله میشه تصادفی مادرش از بالا به پایین میافته و میمیره و در همین جریان هم Snow دست مادرش توی دستش بود ولی ول میشه و هوپ فکر میکنه تعصیر Snow هست که مادرش مرده اونم اون مارک Pulse l'Cie داره
Sazh Katzroy هم همون اول بازی با لایتنینگ است و اونم بخاطر پسرش میاد توی ماجرا چون پسرش همون مارک رو داره و زندانی است
Oerba Yun Fang فنگ هم دوست صمیمی Vanille هست و با هم کریستال شده بودن و برکشتن ( زیاد از داستانش سر در نیاوردم و اخرش هم نفهمیدم چی شد و چه اتفاقی برای این شخصیت افتاد
خلاصه همه اینا وقتی میرن سراغ خواهر لایتنینگ با یه غول مبارزه میکنن و اون غول مارک رو بهشون وارد میکنه و بعد ماجرا اصلی همون جا شروع میشه در همین حین هم Serah تبدیل به کریستال میشه
همه اینا با هم میرن جلو و اتفاقات میافته و تا برسن به غول اخر و غول اخر هم که باید سه باز باهاش بجنگی تا بمیره اسمش هم Orphan هست و این شخصیت رئیس شهر Pulse هستش که قانون نابود کردنه کسی که مارک داره رو میده
همین اینا یه خلاصه مختصری بود و منم بهت گفتم چیز زیادی نداره ولی بازیش قشنگه من تنها چیزی که خیلی روی عصابم بود این بود که دیگه سیستم پول دادن رو نداره و این یعنی عذاب الهی

• Minimum
    • Processor: 2GHz Dual Core CPU
    • Memory: 1 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
    • DirectX: Version 9.0c
    • Hard Drive: 30 GB available space
    • Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c

• Recommended
    • Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
    • Memory: 1 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 30 GB available space
    • Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
    • Additional Notes: A game controller using Xinput is reccomended for this game. (If using a DirectInput based controller, please use the driver side key configuration to adjust settings as required )

میزان هارد از 30 گیگ به 60 گیگ تو استیم تغییر کرد!!!!!

کمتر از دو روز تا عرضه بازی بعد از چهار سال بر pc.

چه خبره 60 گیگ ؟!
اولش فکر کردم سوتی دادن اما الانم دوباره چک کردم همون 60 گیگ هستش
بنظرم حال فشرده سازی نداشتن اینا هم
ولی در کل شدیدا منتظرشیم

اگه اشتباه نکم کات سین های بازی زیاده برا همین حجمش زیاده این بازی هم طولانی هم باید با حوصله بازی کرد با اینکه خودم شدیدا منتظر تایید نسخه PC بودم میزارمش برا تابستون که بازی نیست الان به اندازه ی کافی بازی جدیدمیاد که همینشم وقت نمیشه بازی کرد !

این جور که ملت میگن, رزلوشن روی 720p قفله و هیچ تنظیمات گرافیکی هم نداره. بیخود نیست که سیستم مورد نیاز بازی اینقدر زاغارت بود. :d

علی از همون اول که تاریخ عرضه رو گفتن هم مشخص بود که روی تنظیمات و پیشرفت گرافیک هیچ کاری نمیکنن و فقط یه پورت ساده تو کاره
حالا تنظیمات پیشرفته که بخوره تو سرم لااقل رزولیشن رو بالاتر 720 میگرفتن !
مشخص نشده رو چند فریم اجرا میشه ؟

اوه اوه!!!! همه از دسته SE عصبانین.
این روزلیشن افتضاحه....
بدتر اونکه تو کات سین ها فریم روی 30 هست و فقط تو بازی رو 60!!
یکی گفته که کیفیت کات سینها از نسخه ps3 هم پایین تره.
بعد چند نفر هم تاکید کردن که درسته میشه بعدا mod بیاد و اینها رو فیکس کنه اما خود SE بایست این گند کاری رو درست کنه!
یکی هم گفته SE پولمو پس بده فلان فلان
چه شود!!!

تمام مشکلات برمیگرده به کونسولهای نصل جدید که نمیخان گرافیک تو پیسی بالاتر از اونهاباشه برا همین روی فرم قفل میکنن یا رزوله رو بلا نمیبرن که مثلا بگن گرافیکشون با سیستمها برابره یا بالاتره همیشه هم pc بهتر بوده خودشونم میدونن تبلیقات همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or