lol اتفاقا من Xiii-2 رو خیلی دوست داشتم . lightning هم شخصیت عالیه .
به نظره من
6 و 4 و 10 و 7 به ترتیب از سمت راست بهترینها بودن . 6 و 4 که فوق القعاده بود.بعد از اون x و x-2 هم خیلی خیلی خوب بودن.
شماره 13 الان خراب شده....بنظرم اولین شماره اش عالی بود ولی این دومیش و سومیش به دلم ننشسته زیاد.
من کلی گفتم...بنظر اکثر طرفدار ها شماره 7 وشماره 10 بهترین هستن. شماره 12 هم دوست می دارم:d ولی باورت میشه من اکثر فاینال فانتری ها رو تموم کردم ولی تو مرحله اخر شماره 12 هنوز گیر کردم
اگه به من باشه تمام فاینال فانتزی ها عشق من هستن. من کلی گفتم:d
امروز سایت آمازونو دیدم زده تاریخ عرضه ۳۱ دسامبر!!! خدا کنه منظورش فقط ps3 باشه وگرنه سر square enix باید زد که گفته ۲۰۱۳ عرضه میشه
Amazon.com: Final Fantasy X|X-2 HD Remaster Limited Edition - Playstation 3: Video Games
بازی دو ماه دیگه عرضه میشه اونم فعلا فق تو ژاپن :-( نسخه ویتا دوتا بازی جدا گانست مثینکه تو یه پک نیس.قیمتمشم که وحشتناک بالا بیاد ایران احتمالا بالای ٢٠٠ میشه
×_× واقعا سره کاری بودیعنی خبر ازین بدتر نمیشد. میدونستم square همرو سر کار گذاشته... 26 dec فقط ژاپن!! بعد ۲ سال اینو تحویل میدن.
اشکلا نداره D: فعلا سرگرمیم D:یک خبر بد، بازی برای امریکا و اروپا به مارس ۲۰۱۴ تاخیر خورد. ازون بدتر اینکه فقط ps3 ! یعنی واسه ویتا احتمالا ۶ ماه دیگه میاد
من بودم اصلا کنسلش می کردم خیال مردمو راحت می کردم. از زمان لانچ حرفش بود ببین کی می خواد بیاد...
بازی final fantasy x/x-2 و final fantasy xii یعنی واسه ویتا میاد؟