Final Fantasy X/X-2 HD

اقا مارو که کشتین اینقدر بحث فاینال فانتزی کردین دارم از مال ps1 شروع میکنم بیام تا اخری رو بازی کنم فکر کنم یه دو ماه طول میبره بعدش ببینم کدوم توپ تره و خواهشا اینقدر منو جو گیر نکنین:d

lol اتفاقا من Xiii-2 رو خیلی دوست داشتم . lightning هم شخصیت عالیه .

به نظره من
6 و 4 و 10 و 7 به ترتیب از سمت راست بهترینها بودن . 6 و 4 که فوق القعاده بود.بعد از اون x و x-2 هم خیلی خیلی خوب بودن.

من خودم اول 7 بعد 12 بعد 10 بعد 4 و 6 و 1 و...
شماها 12 رو بازى نکردين؟ :d متاش که با 10 يکيه فضاسازيو گرافيکو گيم پلى و شخصيت پردازيش به نظرم خ بهتر از 10ه, سخت ترم هست.
بيشتر نقدايى هم که اون زمان شد گفتن از 10 بهتره و بهترين فاينال فنتزى نسله.

شماره 13 الان خراب شده....بنظرم اولین شماره اش عالی بود ولی این دومیش و سومیش به دلم ننشسته زیاد.
من کلی گفتم...بنظر اکثر طرفدار ها شماره 7 وشماره 10 بهترین هستن. شماره 12 هم دوست می دارم:d ولی باورت میشه من اکثر فاینال فانتری ها رو تموم کردم ولی تو مرحله اخر شماره 12 هنوز گیر کردم:(
اگه به من باشه تمام فاینال فانتزی ها عشق من هستن. من کلی گفتم:d

نظر اکثريتو نميدونم من خودم قبل اينکه فاينال 13 بياد بش هيچ اميدى نداشتم :d فوش و اينا به اسکوئر که بماند :d
آخر 12 رو يا بايد با چيت برى يا باساى مخفى بازيو بکشى خيليم زيادن سطحشونم وحشتناک از بازى اصلى بالاتره.
اون که صد در صد من عاشق همشونم غير 13 :d يعنى hate ميورزم بش اساسى :d مثل دى ام سى ( يه جورايى راسته ولى بيشتر برا قافيه ش بود :d )

امروز سایت آمازونو دیدم زده تاریخ عرضه ۳۱ دسامبر!!!‌ خدا کنه منظورش فقط ps3 باشه وگرنه سر square enix باید زد که گفته ۲۰۱۳ عرضه میشه :|
Amazon.com: Final Fantasy X|X-2 HD Remaster Limited Edition - Playstation 3: Video Games

31 دسامبر تاریخ عرضه بازی نیست. وقتی نمی‌دونن بازی کی ریلیز میشه اصولا این اصطلاح 31 دسمامبرو به کار می‌برن

عاشق این سری و خصوصن شماره x هستم :x تو این نسل هم با اینکه اکثر بازیها رو بازی کردم هیچ بازی حتا نزدیک ff x نشد برام.
ff x-2 بنظرم بدترین بازی سری بود و کامل گند زد به بازی اصلی.
شدید منتظر نسخه لیمیتد هستم :bighug:

بازی دو ماه دیگه عرضه میشه اونم فعلا فق تو ژاپن :-( نسخه ویتا دوتا بازی جدا گانست مثینکه تو یه پک نیس.قیمتمشم که وحشتناک بالا بیاد ایران احتمالا بالای ٢٠٠ میشه

بازی دو ماه دیگه عرضه میشه اونم فعلا فق تو ژاپن :-( نسخه ویتا دوتا بازی جدا گانست مثینکه تو یه پک نیس.قیمتمشم که وحشتناک بالا بیاد ایران احتمالا بالای ٢٠٠ میشه

ظاهرا یه twin pack هم داره نسخه ویتا که طرفای 70 دلار

اصلا خریده نسخه japanese صرف نداره .... باید وایسیم همون نسخه english بیاد
با کلی منو و داستان و ... این جور چیزهایی که FF داره حتما باید english باشه

یعنی خبر ازین بدتر نمیشد. میدونستم square همرو سر کار گذاشته... 26 dec فقط ژاپن!! بعد ۲ سال اینو تحویل میدن.
×_× واقعا سره کاری بود
من فکر میکردم گفتن اخره امسال یعنی برای غرب هم میاد که هنوز خبری نشده ! امیدوارم بشه D:
یه وقت Lightning returns و این بخوره تو هم رلیزشون خیلی ناجور میشه D:

یک خبر بد، بازی برای امریکا و اروپا به مارس ۲۰۱۴ تاخیر خورد. ازون بدتر اینکه فقط ps3 ! یعنی واسه ویتا احتمالا ۶ ماه دیگه میاد :|
من بودم اصلا کنسلش می کردم خیال مردمو راحت می کردم. از زمان لانچ حرفش بود ببین کی می خواد بیاد...

یک خبر بد، بازی برای امریکا و اروپا به مارس ۲۰۱۴ تاخیر خورد. ازون بدتر اینکه فقط ps3 ! یعنی واسه ویتا احتمالا ۶ ماه دیگه میاد :|
من بودم اصلا کنسلش می کردم خیال مردمو راحت می کردم. از زمان لانچ حرفش بود ببین کی می خواد بیاد...
اشکلا نداره D: فعلا سرگرمیم D:
احتمالا اینا دیدن هرچی بازی japanese ساله دیگه برای ویتا میاد گفتن باشه اینم ساله دیگه میدیم
احتمالا Localize و Licensing ها دیر انجام شده یا کاره voice over طول کشیده ....
فکر کنم نسخه ویتا هم همزمان رلیز میکنن فقط خدا کنه مثل japan یه پک بدن جفتش توش باشه ×_× جداجدا خیلی زور داره به نظرم D:
بازی توپی میشه !
این همه صبر کردیم اینم روش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or