Final Fantasy X/X-2 HD

تاریخ عرضه این بازی + قیمتش مشخص نشده ؟
Q42014 ! قیمت نسخه ps3 که ۴۰ دلاره اما ویتا به نظر معلوم نیست. بعید میدونم از square enix خسیس که هر کدومو واسه ویتا ۲۰ دلار بده چون بازی های ۲۰ سال پیششو واسه ios الان داره ۲۰ دلار میفروشه! پس به نظرم ۳۰ دلاره.

یک سری تصاویر جدید از بازی منتشر کردن که به نظر جالب میرسه :

برای دانلود تصاویر با نهایت کیفیت + توضیحات فارسی : Bazi Wagon | صفحه اصلی

منبع اصلی ( تصاویر اصلی فـــــــ*لــــتر هستند ) New Final Fantasy X/X-2 HD screenshots and video – PlayStation.Blog.Europe

زیاد اهل نقش آفرینی و این جور بازی ها نیستم ولی اگه داستان بازی عالی باشه صد در صد بازی می کنم همونطور که Crisis Core رو بازی کردم و داستانش عالی بود و خیلی بهم حال داد .

آخرین ویرایش:
یک سری تصاویر جدید از بازی منتشر کردن که به نظر جالب میرسه :

برای دانلود تصاویر با نهایت کیفیت + توضیحات فارسی : Bazi Wagon | صفحه اصلی

منبع اصلی ( تصاویر فـــــــ*لــــتر هستند ) New Final Fantasy X/X-2 HD screenshots and video ***8211; PlayStation.Blog.Europe

زیاد اهل نقش آفرینی و این جور بازی ها نیستم ولی اگه داستان بازی عالی باشه صد در صد بازی می کنم همونطور که Crisis Core رو بازی کردم و داستانش عالی بود و خیلی بهم حال داد .

زبونش که هنوز ژاپنیه.

داستان از فوق العاده هم فوق العاده تره :d پس پیشنهاد میدم مثل من روز اول بخری :x:d

من تا حالا این بازی ررو به هیچ وجه بازی نکردم ولی فیلمش رو نگاه کردم راستی این شخصیت لایتنینگ اگه اشتباه نوشتم شرمنده داخل چه سری هایی هست اصلا چه کارهه تو بازی:d

من تا حالا این بازی ررو به هیچ وجه بازی نکردم ولی فیلمش رو نگاه کردم راستی این شخصیت لایتنینگ اگه اشتباه نوشتم شرمنده داخل چه سری هایی هست اصلا چه کارهه تو بازی:d
lol اگر JRPG بازی که این بازی رو حتما باید بازی کنی ! زمانی که روی ps2 اومده انقلابی بود برای خودش از نظر گرافیک و داستان و gameplay بازیش D:.
lightning که شخصیتش ماله سری FF XIII و FF XIII-2 و FF XIII lightning return هست ... تو این بازی شخصیاتش فرق میکنن. البته من lightning رو دوست دارم اما شخصیتهای FF X و FF X-2 HD خیلی عالی تر از بقیه سریهای ff هستن به نظرم ! داستان بازیش هم به مراتب خیلی خیلی بهتره از FF XIII !

lol اگر JRPG بازی که این بازی رو حتما باید بازی کنی ! زمانی که روی ps2 اومده انقلابی بود برای خودش از نظر گرافیک و داستان و gameplay بازیش D:.
lightning که شخصیتش ماله سری FF XIII و FF XIII-2 و FF XIII lightning return هست ... تو این بازی شخصیاتش فرق میکنن. البته من lightning رو دوست دارم اما شخصیتهای FF X و FF X-2 HD خیلی عالی تر از بقیه سریهای ff هستن به نظرم ! داستان بازیش هم به مراتب خیلی خیلی بهتره از FF XIII !

به نظر من بهترین شخصیت پردازی بین ff ها مال سری 7 هستن....لایتنینگ یه کم سوسولیه:d بقیه شون هم لباس های گل منگولی و رنگ رنگی و عجیب و غریب و خنده دار دارن...ولی شما برو انیمه نجات کودکان رو ببین هم شخصیت کلود هم سفیروث مخصوصا تو کرایسیس کور که شاهکار بود خداییش...البته سلیقه افراد متفاوت و قابل احترامه ولی به نظر من با وقار ترین و قدرتمند ترین شخصیت منفی تاریخ گیم و انیمه سفیروث هست هم شخصیتش هم دیالوگ هاش نوع رفتار و صداش ابهت و قدرت رو القا میکنه...مخصوصا استفاده از بال با پرهای سیاه یه جذبه خاصی بهش میده توصیه میشه حتما کراسیس کور و نجات کودکان رو تجربه کنید تا متوجه صحبت هام بشید...
به این چندتا عکس نگاه کنید از آرشیوم هستن....:
http://www.mediafire.com/view/myfiles/#yhnh6id34815m46

آخرین ویرایش:
این کراسیس کور چیه به فاینال فانتازی ربط داره اگه اره دانلودش کنم

اراه یکی از نسخه های تکمیلی فاینال فانتزی 7 است. که فقط برای psp امده است.
=======================================================
کلا توی فاینال فانتزی ها شماره 7 بهترین است و بعد شماره10.
بعد هم شماره 8و13.:d

ببین روند داستانی سری فاینال 7 به این شکله اول کرایسیس کور انحصاری پی اس پی بعد فاینال 7 که رو پی اس1 اومد بعد دوتا نسخه دایرگ آو سربریوس و افتر کرایسیس که رو پی اس 2 اومد و انیمه نجات کودکان که در سال 2009 به صورت اچ دی روی بلوری کشیدن و یه تیکه های زیادی به انیمه اضافه شدن.....از زمان معرفی پی اس3 تا حالا ما توکف ساخت یه نسخه واسه پی اس3 موندیم....نامردا فاینال 15 هم کلی طول دادن....فاینال 15 هم کارقوی به نظر میاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or