lightning هم باحاله ! به نظرم حسه جدی داره باحالش کرده ! یعنی پشت کار داره . مثل sarah سوسول نیست ! lightning واقعا مرده لول ... اون یکی دخترونه تر لول ×_× این FF X-2 هم سه تاشون باحال بودن ! لباساشون که همیشه گل منگولیه لول ×_× یا پسراشون مثل این پسرهای kpop مثل دخترا میمونن . اما خب بازیش باحاله دیگه !به نظر من بهترین شخصیت پردازی بین ff ها مال سری 7 هستن....لایتنینگ یه کم سوسولیه:d بقیه شون هم لباس های گل منگولی و رنگ رنگی و عجیب و غریب و خنده دار دارن...ولی شما برو انیمه نجات کودکان رو ببین هم شخصیت کلود هم سفیروث مخصوصا تو کرایسیس کور که شاهکار بود خداییش...البته سلیقه افراد متفاوت و قابل احترامه ولی به نظر من با وقار ترین و قدرتمند ترین شخصیت منفی تاریخ گیم و انیمه سفیروث هست هم شخصیتش هم دیالوگ هاش نوع رفتار و صداش ابهت و قدرت رو القا میکنه...مخصوصا استفاده از بال با پرهای سیاه یه جذبه خاصی بهش میده توصیه میشه حتما کراسیس کور و نجات کودکان رو تجربه کنید تا متوجه صحبت هام بشید...
به این چندتا عکس نگاه کنید از آرشیوم هستن....:
MediaFire - Online Space for your documents, photos, videos, and music.
Crisis core هم از نظر gameplay خیلی عالی بود انصافا
بازیش خیلی قشنگه !!! جدی ! لول ! اون زمان که اومده بود بسی حال کردم باهاشاین کراسیس کور چیه به فاینال فانتازی ربط داره اگه اره دانلودش کنم
انمیش نجات کودکان رو میگی ؟ فقط گرافیک داره لول !به قول ارمان لول لول اخه انیمش خیلی اسمیه گفتم جریانش چیه که بزنم به دانلود
ff 15 اره نمایشش خوب بود. احتمالا 2014 میاد اگه دیگه طولش ندن ! اما به نظرم زیادی اکشن میزنه !ببین روند داستانی سری فاینال 7 به این شکله اول کرایسیس کور انحصاری پی اس پی بعد فاینال 7 که رو پی اس1 اومد بعد دوتا نسخه دایرگ آو سربریوس و افتر کرایسیس که رو پی اس 2 اومد و انیمه نجات کودکان که در سال 2009 به صورت اچ دی روی بلوری کشیدن و یه تیکه های زیادی به انیمه اضافه شدن.....از زمان معرفی پی اس3 تا حالا ما توکف ساخت یه نسخه واسه پی اس3 موندیم....نامردا فاینال 15 هم کلی طول دادن....فاینال 15 هم کارقوی به نظر میاد...